L

Yüzbaşı
28 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
85 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
L
4 yıl
Canon G6040
Canon G6040'ın fotoğraf basma kalitesi nasıldır?
Kullandığım L850 ve Btrother T810 var. Bunlara kıyasla fotoğraf kalitesi nasıldır?
Canonun sitesinde yazdırma kafası ile ilgili bir bilgi yok, G3000 serisi, G4000, G6000... hepsi aynı mı?
L
11 yıl
Projeksiyon tavsiyesi
Arkadaşlar projeksiyon konusunda deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Alacağımız cihaz lokantada kullanılcak, aydınlık ortamda iyi görüntü verecek bir cihaz tavsiye edermisiniz? 3D özelliğe gerek yok, ya iş yemeklerinde sunum için, yada toplu yemeklerde farklı videolar için kullanıcak
saygılarımla...
L
11 yıl
Corsair Force GS 128GB
Corsair Force GS 128GB SSD aldım, perofmansı nedense düşük çıkıyor. bu SSD'den kullanan varsa sonuçlarını payşabilir mi? ve aşağıdaki verileri değerlendirebilir mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
L
13 yıl
Raid 0 X4 WD
arkadaşımın arkadaşı elinde 4-5 bilgisayarı parça parça satıyordu, 4 tane 160GB WD hdd aldım, 90TL masraf oldu, Raid0 sonuçları:
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
L
13 yıl
Dyndns kurulumu
Merhaba ben DynDNS ile uzaktan yerel bilgisayarıma (FreeNAS) ulaşmak istiyorum.
yerel ağdan 192.168.2.4 yazdığımda FreeNas'a bağlanabiliyorum ama internet üzerinden nasıl yapacağımı ayarlıyamadım gitti.
DynDNS'den hesap oluşturdum, modemden ayarları yaptım, DynDSN'den aldığım adresi tarayıcıya girdiğimde direk modem arayüzünle karşılaşıyorum, biryerden yönlendirme yapmam lazım herhalde ama modemin neresinden yapacağımı bilemedim. yardımcı olabilirmisiniz? modemim RT-205
L
13 yıl
Tp-Link TL-SG1005D
Tp-Link TL-SG1005D bu switch'i almak istiyorum ve fiyatı 33TL, Edimax ES-5500G bu modeli 60TL, her ikiside 5 port, bu iki switch arasında fiyat olarak iki kat fark var, fiyatı yüksek olanın fazladan ne +'sı var? fazla para vermeme değer mi?
Benim kullanım amacım freenas kurulu bir kasam var, oradan indiriyorum dosyaları, mevcut AP ile en fazla (kablo ile) ağdan dosyayı kopyalarken 11MB ile atıyor, onun için gigabit switch almayı düşünüyorum. tavsiyeleriniz neler?
L
13 yıl
Acer 3820TG Bios update
Acer 3820 TG laptopum var, bios updatedi yapamıyorum, sitesinden indirdim ama hata veriyor (driver init error), bu hata ile karşılaşan veya çözüm yolunu bilen varmı?
L
13 yıl
windows 7 kritik pil düzeyi
windows 7 kullanıyorum, kritik pil düzeyini %6 dan daha aşağıya çekemiyorum, laptop %6'da daha yaklaşık 20-25 dakikam oluyor, bilgisayar beklemeye alıyor, bende tekrar açıp 20 dakka daha kullanıyorum. laptopun marka ve modeli acer 3820tg timelineX,
bu ayarı daha aşağıya nasıl çekebilirim?

< Resime gitmek için tıklayın >
L
13 yıl
Windows7 raid\u0027li diskleri görmüyor
3 tane disk ile Raid0 yaptım, yaklaşık 4 aydır windows XP ile kullanmaktayım. ilk alıp denediğimde de win7'de diskler görünmüyordu ama o zaman pek aldırmamıştım.
bugün onca denememe rağmen bir türlü diskleri windows 7 görmedi, sitesinden raid driverlarını indirdim, kurulum sırasında eklemeye çalışıyorum, aşağıdaki saçmasapan hata mesajını veriyor

< Resime gitmek için tıklayın >

bu sorunun çözüm yolunu bilen var mı?
L
14 yıl
telefon seçiminde yardım
jarzı uzun giden, rehber hafızası yüksek olan, ebatı çok büyük olmayacak, ekranı da çok küçük olmayacak (dokunmatik olmayacak) başka hiçbir özellik aramıyorum, böyle bir telefon önerisinde bulanabilecek olan varmı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.