O

Yüzbaşı
19 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
13 yıl
Tr Arena Davetiye Lazım Beyler
Davetiye gönderebilecek olan pm den benimle irtibata geçerse çok sevinirim.
O
14 yıl
Bu Harddiskimde Bad Sector Olduğu Anlamına mı Geliyor?
< Resime gitmek için tıklayın >

2 gün önce film kopyalarken hard diskten garip sesler gelmeye başladı ve bilgisayarı kitledi.Bad sector yaptı diye düşünüyorum.Bundan bir kurtuluş yolu var mıdır acaba?
O
14 yıl
Undisputed Tarzı Film Önerileri.
Evet arkadaşlar varsa bildiğiniz güzel dediğiniz hapishanede geçen dövüş konulu filmleri yazabilirmisiniz.

Şimdiden teşekkürler.
O
14 yıl
Kasadan Gelen Çınlama Sesi
İşlemci yük altında olmadığı halde birden başlıyor bu ses.Monitörü kapatınca ses kesiliyor.Açtığımda tekrar başlıyor.Sebebini bir türlü anlayamadım.

Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
O
14 yıl
Şu Bilgisayarcılardan Yediğim Kazığı Başka Kimseden Yemedim
Sabah anakart üzerindeki işlemci fanı ayağı kırıldı.Bende çıktım geziyorum bilgisayarcıları.Hiçbir yerde bulamadım.En son girdim bir tanesine neyse ki orada varmış.Adam çıkarttı getirdi falan ne kadar abi dedim 5 lira dediAbi fazla değil mi 5 lira dedim.Kendin bilirsin ben bunu 10-15 liraya satıyorum dedi(Normalde para bile etmez).Ben de almak zorunda kaldım artık.Evlat acısı gibi koydu valla
O
14 yıl
Yeni Sata Hdd Aldım Pc Sürekli Kilitlenmeye Başladı
5-6 kez kilitlendikten sonra mavi ekran çıkıyor.Hdd sata2 anakartımın sata2 desteği yok galiba ama sorun çıkartmaz dediler.Acaba bu yüzden mi yapıyor?Acil yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar
O
15 yıl
Opera\u0027da Facebook Okey Açılmıyor
Üstteki menüler geliyor(oyna-arkadaşlarını davet et falan)ama okey gelmiyor.Bunu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar bilen yazarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
O
15 yıl
Ay Sonu Geldi Kota Hala 0 Gözüküyor
Superonline online işlem merkezinden bakıyorum ama kota 0 gözüküyor.Ey dsl programını denedim orda hata veriyor.Arkadaşlar kotamı nereden öğrenebilirim.Geçen ayda aynısı oldu fatura 56 geldi bu ayda 56 gelecek diye korkuyorum.
O
15 yıl
BJK Tv\u0027de Çalan Şarkı
1 saat öncesine kadar bir program vardı kupanın ardındandı galiba adı antreman görüntüleri gösteriyordu orda da bir şarkı çalıyordu dairararara diye birşeydi sözleri.Bilen yazarsa çok sevinirim.
O
15 yıl
Kaşlar Alındığı Zaman Bir Süre Sonra Daha Sert mi Çıkar?
Kaşlarım birleşik değil arasında baya mesafe var ama çok kalınArkadaşım aldır diyor ama kararsızım saçlarımı 3 numara yaptırdım iyice ortaya çıktı kaşlarSorun şu ki ya aldırdıktan sonra daha çok çıkmaya başlar mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.