T

Yüzbaşı
19 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
97 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
7 yıl
Yazıcım kesik kesik basıyor(orjinal kartuş)
Beyler hp deskjet 1515 bir yazıcım var. Kartuşa arasıra bitince kendim dolum yapıyordum. Kesik kesik yazma başlayınca öldü diye düşündüm ve orjinal yeni kartuş aldım. Ancak yine aynı sorun devam ediyor. Eski konulardan öğrendiğim kadarıyla HP yazılımında kartuşları temizle, yazıcı temizle gibi seçenekleri uyguladım ama bir düzelme olmadı. Bilginiz veya öneriniz var mı?

Teşekür ederim.
T
7 yıl
Hatırlayamadım Kitap veya Film!!!
Beyler, bir hikaye mi kitap mı ne vardı ama hatırlayamıyorum ismini.

Geceleri yeryüzüne çıkıp bazı insanları rastgele kaçıran şeyler var. Ancak bu durum o kadar sıradan bir hale geliyor ki diğer insanlar bunu normal karşılıyor ve tepki vermiyor.

Bilen varsa ve yazarsa çok sevinirim.
T
7 yıl
(2012 golf 1.4 tsi alındı) 2006-2007 A3 mü 2009-2010 Golf mü ?
Beyler daha önceki açtığım konuda jetta ve polo konusunda yardım istemiştim. Yorumlarınıza dayanarak ikisinden de bir şeyler bulunduran Golf'e yönelmiştim. Bütçem 40 -42 bin ikinci el düşünüyorum. Audi a3'lerin 2006'larını 42 44'e bulmak mümkün, yakın fiyatlara Golf'te var. Öneriniz nedir? Şehir içi aile tarafından kullanılacak(annem- babam filan) yılda bir kez de Sinop'a memlekete giderken.
T
7 yıl
Wolkswagen\u0027dan anlayanlar ...
İki soru:

1 - Polo 1.4 ve Polo Tsı, Tdi 'ın farkı nedir? Yani Tsi, Tdi olunca ne oluyor, sadece 1.4 olunca ne oluyor?

2- 5 kişilik bir aileyiz. Polo yerine eski kasa jetta daha iyi mi olur? Polo 1.4 güçsüz mü kalır?
T
8 yıl
Psp vita için sorularım var beyler, yardım pls
Beyler önceden ps2 ve psp fat vardı, ikisini de sattım. Şimdi işe gidip gelirken yolda çok vaktim geçiyor. Psp vita düşünüyorum ama bazı sorularım var.

1) Psp fat'deki gibi psone oyunlarını isolarını atıp oynayabiliyor muyum? Yoksa mümkün değil mi?
2) ps3 e geçemedim için psn hesabı muhabbetini bilmiyorum. Psn hesabındaki oyunlar karta mı yükleniyor?
3) Psp fat'te analog stick çok sık bozuluyordu, vita'da da aynı sorun var mı?
4) Oyun fiyatları ne alemde ?
5) Bu saatten sonra psp vitaya para vermek akıl işimi yoksa ucuz yollu bir psp go filan mı alsam?
6) Makine ve oyun fiyatları ne durum da?
T
8 yıl
Anadolu Yakasında Cinema
Beyler, yengenizle sinemaya gideceğiz, anadolu yakasında buluşmak için en kaliteli mekan neresi, giden arkadaşlardan yardım bekliyorum
T
9 yıl
Beyler Acil / Beğeni ve yorumları kapatmak mümkün mü?
Beyler kimsenin resimlerime veya gönderilerime yorum yapmasını istemiyorum ama görebilsinler istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? yorum ve beğenileri kapatmak gibi bir şey? Acil yardımcı olursanız çok iyi olur arkadaşlar.
T
9 yıl
Kolumu koftiden alçıya aldırmam gerek yardım beyler
Beyler kolumu numaradan alçıya aldırmam gerek. Sabah yapıp akşam çıkarılması gerek. Nerede yapıyorlar bu işi, eczanede filan mı yapılıyor? Kolum bacağım hiç kırılmadığı için bilmiyorum. Ayrıca bir sıkıntı olmamasına rağmen alçı yaptırabilir miyim? Bir hafta sürem var, tecrübesi olan arkadaşlar varsa önerileri bekliyorum.
T
9 yıl
couldn\u0027t load plugin/Chrome
Beyler couldn't load plugin hatası alıyorum videolar açılmıyor, donanımhaber'de olsun, BBC'de olsun. Bir tek ben de mi bu sorun var? Flash'ı kaldırdım yükledim, devre dışı bıraktım, etkinleştirdim. Ne yaptıysam olmadı. Öneri ve yardımlarınıza açığım dostlar ;)
T
9 yıl
Sony M2 veya Samsung E5( E5 alınmıştır.)
Beyler benim sıkça bahsettiğim lg l5 en sonunda beni terk etti. Kredi kartı ile alabileceğim en fazla 650tllik android cihaz lazım. Cumaya kadar vaktim var. Mavi renk discovery gittigidiyorda filan var taksit imkanı ile, acaba başka alternatifler veya daha iyi şeçenekler var mı bu bütçeye.
Şimdiden teşekkürler beyler, özellikle telefonları kullanmış arkadaşlar yorum yaparsa çok yararlı olur

Bir de alışveriş sitelerinde bazı ürünler normal fiyatının çok altında satılıryor bunlar sadece parelel ithalat olduğu için mi yoksa başka bir numara var mı alınır mı?
Bakınız:
http://www.n11.com/sony-xperia-m2-d2303-cep-telefonu-P64484496
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.