S

Binbaşı
30 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
14 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
13 yıl
ACER 3820TG Fn Media Tuşları
Aynı sorunu yaşayan var mıdır bilmiyorum. 3820TG notebookumda fn+media tuşları (sonraki/önceki şarkı, durdurma butonu vs), sadece windows media player ile uyumlu çalışıyor gibi. başka bir oynatıcıda doğru düzgün kullanamıyorum. basınca otomatik windows media player'ı açıyor.
Bu sorunu yaşayıp da çözen var mı?
S
13 yıl
ASTRA 1.4 GL AC hakkında yorumlarınız
Arkdaşlar merhaba,

2001 model astra 1.4 gl ac hb araba almayı düşünüyorum. bu araba ankara trafiği için nasıldır? yeterli gelir mi gelmez mi bilmiyorum.
fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
S
16 yıl
CRT FLAT Monitör tavsiyesi
artık devri geçiyor ama parasızlık napalım :D
19" (17" de olur) bi monitör almayı düşünüyorum. 1280*1024 te en az 75hz çalışmalı.(gözleri bozmaya niyetli değilim).
önerebileceğiniz monitörler nelerdir?
S
16 yıl
mp3 player ve kulaklık sorusu
askere geldiğimden biraz uzak kaldım bu konulara.. v-moda vibe kulaklıkğımın sol tarafından ses geliyor ama bas vurmuyor. kısık bi ses geliyor. sorun neyden kaynaklı olabilir? jack ta sorun vardı daha önceden değiştirdim onu. kulaklığın patlamış olma ihtimali var mı? yüksek seste de dinlemiyordum nasıl oldu anlamadım. sabah kalktıgımda sol taraf bahsettiğim gibiydi..

bunun dışında en son Trekstor Vibez üretilmekte olan en kaliteli ses sahip player idi. hala öyle mi?(video özelliği falan olması önemli değil. sadece mp3 çalacak bi alet. önemli olan ses kalitesi ve çıkışı.)

sanırım yeni bi kulaklık alacağım. v-moda vibe gibi bir kulaklık ne önerirsiniz?(Türkiye içinde alabileceğim)
sennheiser px100 düşünüyorum ama vibe ile arasında fark var mı bilmiyorum. bir de kulak içi olarak sony nin ex90lp modeli varmış. o nasıl bir kulaklık?

yardımcı olursanız sevinirim.
S
16 yıl
PC açılırken kitleniyor
bi kaç hafta önce elektrikler gidip gelmişti üst üste.. ondan sonra PC garipleşti. şöyleki,
hergün bilgisayarı ilk açmamda masaüstü yüklenmeden PC kitleniyor. bazen de açılırken çıkan windows logosu(mavi şeyin döndüğü bölüm) kısmına geldiğinde PC kitleniyor. monitör standby konumuna alıyor(yeşil yanan ışık turuncu oluyor).
1-2 reset tuşuna basınca sorunsuz çalışıyor bilgisayar. sorunun nerden kaynaklandığını çözemedim. ekran kartının ve anakartın bioslarını güncelledim.format attım. ama devam ediyor. gariptir ki sadece bilgisayarı o gün ilk açmamda başıma geliyor bu sorun..
sorun nerdedir sizce? ekran kartı? anakart? yoksa elektrikten kaynaklanan bi durum mu var. kullandığın 3 lü prizden falan kaynaklanabilir mi?
S
16 yıl
athlon yerine X2 (ne kadar fark olur?)
bende şöyle bi sistem var:
AMD 3200+ (2.5ghz)(S939)
asus a8n-e anakart
256mb gddr3 7600gs sonic
1gb kingston ram

işlemcimi değiştirip amd X2 almayı düşünüyorum ama merak ettiğim bi nokta var, ne kadar performans artışı sağlarım X2 işlemciyle? oyunlarda fps farkı olur mu olursa ne kadar olur? ona göre değiştirip değiştirmemeye karar vericem.
S
16 yıl
Xpertvision 7600gs sonic bios\u0027u lazım
daha önce de bahsetmiştim. bi kaç kez elektrik gidip gelmesinden tahminlerime göre ekran kartının bios'u na bişeler oldu. ama bu kartın bios'unu hiç bi yerde bulamadım. her türlü aradım yok. elinde bu kart olan varsa, bios dosyasını kaydedip bana gönderebilecek birisini arıyorum. benim kartımın bios versiyonu 5.73.22.40 ortalıkta hep 5.73.22.33 versiyonu var, board id leri uymuyor yüklemek istediğimde diğer kartların bios'unu.. mkvtech adresindeki de olmadı. orda da 7600gs sonic bios yok. xpertvision/ya da palit'e mail attım ama cvp falan vermediler.
yardımcı olabilecek birilerini arıyorum bana.
S
17 yıl
Nvflash (no nvidia adapters foun!) yardım
7600gs sonic ekran kartım var. geçenlerde bi kaç kez üst üste elektrik gidip gelmesi oldu. sanırım o sırada ekran kartının bios uçmuş. nibitor ile oku diyorum bios gelmiyo. nvflash la flahlamaya çalıştım ama "no nvidia adapters found" diye hata veriyor. ne yapmam gerek?biosu nasıl geri yüklerim? acil yardım
S
17 yıl
7600GS Sonic 3DMark05(5518puan) (pencil mod yardım)
yeni aldığım kartı teste sokayım dedim. forumda da gayet güzel puanlar alınmış ama benim puanım biraz canımı sıktı.
sistemim:
amd athlon 3200+ @2.5ghz
asus a8n-e anakart
xpert vision 7600gs sonic @550/830
2x512 kingston ddr400 (ramlerin timingleri ile oynandı)
400watt psu

3DMarktan o/c li aldığım skor : 5518 (o/c siz 4499 aldı)
forumda çok daha iyi puanlar gördüm.. düşük puanın nedeni ne olabilir? işlemci diycem ama kartın incelemesinde p4 3ghz işlemci ile default halde 5927 puan almış.. ramler geliyor aklıma, sistemi default hale getirip yeniden teste sokacam bakalım. düşük puanın nedeni sizce ne
yardım

edit: 3dmark05 i kurduktan sonra herhangi bi ayar yapmam gerekiyor mu bu arada? yeni kurdum ve test yaptım.
S
17 yıl
CS:Source sorunu(civa gibi görünen adamlar)
7600gs sonic ekran kartım var. hardware direcxtlevel:9.0+ , software directxlevel:9.0 görünüyo ayarlarda. bu şekilde oyuna girdiğimde oyundaki herkes civa adam gibi oluyor..
ayrıca normal mat_dxlevel değeri 95 görünüyo. ben bunu 90 a çekince sapıtıyo oyun donuyo kalıyo, ya da server'a girmiyo girse de oyun donuyo.. 95 te sorun yaşamıyorum ama civa adamlar oluyor bu sefer..sorunu bi türlü çözemedim. yardım edecek kimse var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.