T

Binbaşı
18 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
83 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
3 yıl
Asus VG24VQE monitörde hoparlor yok sanirim
Merhaba dostlar,

Başlıktaki monitörü yeni aldım, Geforce GTX 1060 6Gb ekran kartıma displayport üzerinden bağlı ve sorunsuz kullanıyorum fakat, ne yaptımda monitörün speakerlarından ses alamadım, hertülü ayarı denedim nafile, internettede pek faydalı bilgi bulamadım. Acaba Dp üzerinden ses taşınmıyormu? Win10 ‘da ses ayarlarında default Asus monitör ses olarak seçili ancak HDMI olarak görüyor sesi???

yardımlarınız beklerim, teşekkürler.

Not: HDMI'dan da bagladim yine ses yok, ancak monitorun arkasindaki kulaklik cikisina kulaklik takinca ses var......ilginc durum sanirim format cekip ilk olarak Geforce driverlarini yukleyip denemek gerekecek.
T
6 yıl
Everest Hydra R7 mi? Razer Ornata Chroma mı?
Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta belirttiğim klavyelerden birisini almayı düşünüyorum, kullanıpta deneyimini yazan olursa sevinirim, veya bu fiyat civarında tavsiyeniz başka klavye varsa sevinirim.

Teşekkürler.
T
6 yıl
Everest Rampage Hydra R7 klavye kullanan varmı?
Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta belirttiğim klavye’yi almayı düşünüyorum, kullanıpta deneyimini yazan olursa sevinirim, veya bu fiyat civarında tavsiyeniz başka klavye varsa sevinirim.

Teşekkürler.
T
10 yıl
Radon BİLİŞİM, Promotör. Vatan, TeknoSA, Gold, MS.(Sürekli Güncel İlandır)
İlanı Firma adına ben şahsi hesabımı kullanarak açıyorum, lütfen hertürlü sorularınız için firmanın mail adresi ile temasa geçiniz.

www.radonbilisim.com.tr
info@radonbilisim.com.tr

Aşağıdaki şehirlerdeki Teknoloji Mağazalarında Parttime olarak çalışacak arkadaşlara ihtiyaç vardır. Çalışma haftada 2 veya mağazanın durumuna göre 3 gün (Cuma, Cumartesi ve Pazar) 11.00 - 20.00 saatleri arasında olmaktadır. Uzun soluklu olarak çalışabilecek adaylar tercih edilecektir.
Başvuruları aşağıdaki mail adresine yapabilirsiniz.
İnfo@radonbilisim.com.tr
Ankara (Teknosa, Mediamarkt, Vatan)
İstanbul Anadolu Yakası (Ümraniye, Altunizade, Kartal, Pendik bölgesindeki mağazalar)
İstanbul Avrupa Yakası (Şişli, Bayrampaşa, İkitelli bölgesindeki mağazalar)
Kocaeli Merkez (Mediamarkt ve Electropoint Mağazası)
Kocaeli Gebze (Electropoint Mağazası)
Sakarya (Electropoint mağazası)
Kahramanmaraş (Mediamarkt mağazası)
Bursa (Mediamarkt mağazası)
Konya (Mediamarkt)

İş hakkında detaylı bilgi gelen özgeçmişler değerlendirildikten sonra uygun bulunan adaylara görüşme esnasında verilecektir. Benzer pozisyonda tecrübeli olanlar öncelikli olarak tercih edilecektir.
T
11 yıl
120gb slim ps3 bbluray arıza yardım ltf.
Arkadaşlar selam.

Akşam GTA V oynadım, makinayı kapadım sabah oyn cd sini takınca okumadı ve dışarıya vermeye sesi çıkardı ancak cd yi çıkarmadı. Oyunu görmüyor. Biraz araştırdım, oldukça yaygın bir sorunmuş, birkaç çare okudum ama nafile işe yaramadı. Bluray, dvd, vcd hiçbirini okumayıp dışarı atma sesi yapıyor. Sanırım BD göçtü, 4 yıllık cihaz olduğu için garantiden servise verme şansım yok ancak dışarda tamir ettirebilirim sanırım , fakat PS 4 e de çok kalmamışken 150TL gibi rakamlarıda vermek mantıklı gelmiyor....

Sizlerin önerileri varmı? Teşekkürler.
T
11 yıl
CBW383Z4 Yayım gücü genişletme çözümümdür.
Arkadaşlar modemi değiştirmedim ancak şöyle bir çözüm buldum, benim gibi yayım gücünden müzdarip olan arkadaşlar faydalanabilir. Bugün Vatan'ın %30 indiriminden faydalanıp aşağıda linkini verdiğim evin elektrik hattını kullanan sistemi satın aldım ve salonuma bir türlü ulaştıramadığım wireless sorunum çözüme kavuştu. Modemin yanına network kablo ile prize takılan 1. Aparat, evde zayıf olan noktadaki prize takılan 2. Aparata bağlantıyı var olan elektrik tesisatı sayesinde sinyalinizi yolluyor ve 2. Aparatta aldığı sinyali wireless olarak etrafa dağıtıyor.( bazı wireless accespoint ve range extenderlarıda daha evveli denemiştim ancak hep wireless alıp verdikleri için devamlı bağlantıda kopmalar ve düşük hız genişletme sorunları yaşamıştım ancak bu alet ilaç gibi oldu)

http://www.vatanbilgisayar.com/Network%20Aksesuarı/linksys-plwk400-plwk400-200mbps-kablosuz-powerline-adaptor-kiti/productdetails.aspx?I_ID=61055
T
11 yıl
iphone 5 ve ipod touch 5 lerde dokunmatik sorunu baş gösterdi.(SwipeGate)
Aşagidaki habere gore dokunmatiklerde hizli yapilan diagonal hareketlerde algi sorunu oldugu anlasilmis. Tercumeye useniyorum linkler ve video asagidadir. Fruit ninja gibi hizli parmak hareketlerine tepkide sorun varmis. İşin kotusu sorun donanimsal deniyor.

http://www.macrumors.com/2012/11/09/touch-recognition-issue-on-iphone-5-5th-generation-ipod-touch-with-rapid-diagonal-swipes/


http://9to5mac.com/2012/11/09/iphone-5-touchscreen-glitch-could-be-a-problem-for-game-developers-video/


Not: üşüyoruz steve reis.......
T
12 yıl
Siyah Galaxy S2, Beyaz\u0027a dönüştürmek..????
Arkadaşlar selam

Başlıkta belirttigim olayı gerceklestirme ihtimalimiz varmı? Varsa nerde ve nasıl olur?

Teşekkürler.

Not: sprey boya kullan gibi soğuk esprileri kendinize saklayınız. :))
T
12 yıl
istanbul/kazasker civarinda uydunet (uydunete geçildi)
Arkadaslar selam

Baslikta belirttigim mevike oturupta uydunet kullananlar acaba hiz veya kopma gibi sikayetleriniz varmi. Uydunetten memnunmusunuz?

Ttnetin bitmek bilmeyen hiz problemlerinden oturu kapattirip uydunete gecmeyi dusunuyorum. Deneyimlerinizi beklerim.

Saygilarla.
T
12 yıl
Yeni iPad Ekran Filmi?
Arkadaşlar selam,

Ben yeni iPad için kaliteli tam şeffaf(bazıları sarımtırak oluyor) ekran filmi arıyorum, sırf bunun için yurtdışı alışveriş sitelerinden sipariş vermek istemiyorum. More TR'de yeni ipad için olan SGP hala stoklarında yok...

Siz alıp kullandı ve memnun kaldıysanız, tavsiye edebileceğiniz ürün varsa duymak isterim. Bazıları için hem yeni, hem 2. jen. ipad uyumlu yazmışlar ama güvenemedim açıkçası...

Saygılarla.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.