C

Binbaşı
15 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
84 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
8 yıl
FM 2016 | Beşiktaşlılar Derneği
Değerli arkadaşlar ,

Malum FM2016 beta çıktı ve kariyerler başladı. Beşiktaş ile başladım her zamanki gibi. Bu konu altında takım hakkındaki görüşlerimizi paylaşabiliriz.

İlk söyleyeceğim Gökhan Töreyi elde tutamayacağız sanırım. Oyun başlar başlamaz Liverpool,PSG,Manu,Sevilla istiyor ve Gökhan da gitmeye niyetli.Tutmaya çalıştım ama direk morali çok kötü oldu ve takım huzurunu bozmaya başladı.Mali durumu da düşününce teklifleri dinlemeye başladım ve PSG ve Manudan gelen 32m€ luk teklifleri kabul ettim 25m peşin olmak üzere.Dehset para geldi klube. Yeni transferler için kaynak olusmus oldu boylece.

Ayrıca Mustafayı 1.2m€ ya Twenteye pedroyu 3.1m€ ya Mainze sattım. Tosic yeni geldiği için gitmek istemiyor. Mottayı elden cıkarabilirim bu durumda. Veli ve Tolgay 2-3 ay yok durumda. Ekim Kasım gibi ikiside oynayacak duruma geliyor. Orta sahayı o zamana kadar idare edebiliriz belki ama sımdı butce geldiği için belki takviye yaparım.

Arjantinden genc saglam bir stoper bagladım suan sadece. Partizanın genc sag acıgını da izliyorum gokhanın yerine bakalım.

Herkese bol kupalı kariyerler dilerim.
C
11 yıl
Beşiktaş-Galatasaray Maçına 1 adet batı bilet var.gişeden ucuz.
evet beyler yarınkı mac için biletimi bi hafta onceden almıstım..ancak acil cıkan işim dolayısıyla yarın sabh bursaya gitmem gerekiyor..ancak 7-8 gibi donebilcem..dolayısıyla maca gidemiyorum..

karaborsacı falan değilim..o yuzden bılet ıcın talep ettiğim fiyat 90 tl..zaten bilet ücreti 90 tl..10 tl biletix hizmet bedeli..bunu istemiyorum..6tl de ups kargoya verdım buda extradır..106 tl ye gelen bıletı net ucret olan 90 tl ye veriyorum..sabah 9.30 gibi kabatastan ferıbotla gidicem..ona gore bilet teslimatı yapabiliriz elden..

< Resime gitmek için tıklayın >

pmden ulasabilirsiniz..
C
11 yıl
ipad 2 yi 5.0.1 den 5.1.1 veya 6.0.1 e yükseltip jb yapabilir miyim?
arkadaslar merhaba,

anneme 2yıl once aldıgım ipad 2 de 5.01 yuklu ve jb kurulu..sık kullandıgı bi uygulama guncelleme yayınladı ve 5.1 ve üstünü istiyor..cihaza 5.1.1 veya 6.0.1 veya 6.1 falan yukleyebilirmiyim busaatten sonra..yoksa sadece 6.1.3 mü yukleyebilirim..jb yapabilmem gerekiyor yıne..

shsh kaydına baktım tinyumbrella ile..5.01. 6.0.1 ve 6.1.3 için shsh kaydı aldı pc ye.cydia dan bakınca sadece 5.0.1 ve 6.1.3 shsh gozukuyor ama tinyumrella 6.0.1 shsh de aldı pcye.. .6.x lerı yuklemedim daha once hiç ama aldı nasl olduysa..sanırım 5.1.1 almadıgı ıcın o surume gecemem...6.0.1 shsh m olduguna gore o surume geçip jb yapabilmem mümkün mü acaba?

apple ımzalamayı bıraktı o surumlerı fln yazılmıs baska bı programla fln ıpsw indirip kurmak ve jb yapmak mumkunmudur?mümkünse eğer, cihazı restore edip 6.0.1 mi kurmam gerekir yoksa update diyerek kurup jb yapabilir miyim?cihazdaki veriler kaybolsun ıstemıyorum..ondan restore yerıne guncelleme daha mantıklı geliyor oluyorsa tabı..

bıraz arastrma yaptım ama heryerde farklı seyler yazıyor tam sorumun cevabını bulamadım..bilen bi arkadas yardımcı olursa sevinirim..


kısaca 5.01 yuklu ipad2 ye veri kaybetmeden jb yapabileyeceğim hernhangı bir üst sürüm var mı??

teşekkürler...
C
11 yıl
güzel bi site buldum beyler :)
Tıkla

mouse u istediğiniz yere goturun ekranda,mouse ı parmagıyla gosteren bı resım cıkıyor karsınıza :))

mağaradan yeni mi cıktım bilmiyorum ama hosuma gitti..bu tarz baska sitelerde var istenirse paylasırım..veya sizde paylasabilirsiniz....

edit: aynı tip olmasada benzer siteler için tıkla
C
11 yıl
Köpekteki EFSANE ifade.SS..(asker içerir)
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

dün askerler iki resmimizi çekin dediler,ortaya böyle komik bir kare çıktı paylaşmak istedim :))

her türlü ps e açıktır :)
C
11 yıl
iphonedaki sesi laptopa bağlama,aktarma?(impaktor)
arkadaslar iyi günler,

geçen hafta impaktor uygulamasını satın aldım.harika bir program ancak suan sadece kulaklıkla kullanabiliyorum,sesi dısarıya veremiyorum..kulaklıklada tam zevk alınmıyor..iphonedaki sesi-kabloluveya kablosuz olarak- laptopa aktarmanın bir yolu var mı?

iki ucu 3.5 jack girişli kablom var.onla olur dediler ama olmadı..yapılması gereken ayarlar varsa bulamamısta olabilirim ama baya birşey denedim hiçbir şekilde sesi aktaramadım laptopa..

shairport diye bi program buldum,airplay ozellıgını windows bilgisayarlara getiriyor..basarılı bır program..iphonedaki müzikleri laptoptan dinleyebiliyorum kablosuz olarak..ancak oda impaktor ile calısmıyor..impaktoru acınca sesi kesiyor..

karakolda gorevde oldugumdan dolayı ses sistemim yok..kulaklık,bı kac kablo ve laptopun hoparloru var...bunu yapmanın bir yolu yok mu?

forum jb konularıyla dolmus olmasına ragmen inş bilen birinin gözüne çarpar bu konu :)

saygılar
C
11 yıl
çarşamba günü Şam Ligi 3 adet gol var kuponu
man city-real madrid KG:VAR 1.30
Arsenal-Montpellier KG:VAR 1.65
Schalke - Olympiakos KG:VAR 1.50

Toplam Oran:3,22

biraz yüklü girmeyi düşünüyorum ne dersiniz??(not yüklü dediysem500 600 gibi bi para değil taş çatlasa 30 40 tl :)

veya yarın şam liginde gol var veya gol yok şeklinde tahmınlerınız neler..birini cıkarıp porto macına KG:YOK oynamayıda dusunuyorum..zagrebin henuz golu yok..portoya atamazlar dıye dusunuyorum ne dersınız?
C
12 yıl
HP DV6-6C01ET mı??ASUS N56VM-S4061V mı?
arkadaşlar bugun yarın bi laptop almayı planlıyorum..şu iki ürün arasında kaldım..

HP

ASUS

Vatan'da suan yuzde 25 indirim var..hangisini önerirsiniz?veya bu fiyata daha kaliteli bi ürün alabilir miyim?2500tl ye kadar butcem var..

hp nin bu kasalarını kullanan arkadaslar cihazdaki ısınma durumundan bahsedebilirler mi?coolsense ne derece iyi..

son 5 yıldır 2 hp laptop kullandım ıkısıde ısınma sorunlarından dolayı benı sinir hastası etti..ısınmayan ve guzel calısan bı laptop arıyorum..oyun performansı iyi olan bu ıkı urunu buldum tavsiyelerinizi bekliyorum...

iyi günler
C
12 yıl
2 yıl sonra yaptıgım ilk kupon...
dün bi kupon yapmıstım zevkine..pek iddaa ile aram yoktur..ayda yılda bi bayinin odunden gecerken 2 3 tl lik kupon yaparım...

totthenham-manu:4-6gol
R.madrid-esp: han1
Guimaraes - Maritimo:1
santos-corintias:1

3misli oynadım 50tl aldım..sonra dedim haydan gelen huya gitsin,yatırdım o parayı nesine hesabıma..2 yıldır falan gırmıyordum sıteye..bugun bı kupon daha yapayım dedım netten..kazandıgım 50 tl ile..tabı sadece 10 tl sını bastım...kupon asagıda..

< Resime gitmek için tıklayın >

ilk 5 maç tuttu..ama dualarla tuttu yanı resmen :)moskova ve goztepe ilk yarı 0-0 bıttı dusundugum gibi..gs sagolsun tek basına 4 gol attı..ki son gol dk 93te geldı...silkebord mac sonlarında buldu golleri 2-0 yenılıoyrdu..KG var geldi
1860 munıh KG dedim,88 de attı..ki macı ızledım 60tan sonra...defans hatasından aşırı bal bi gol attılar hersey ıyı guzel gidiyordu..

son mac geldi levante macı..dk olmus 35 gol yok dedım atsın bıri artık bıtane..küt levante attı..42 de bıda attılan durun dıyemeden betıste attı devre 2-1!!tgs 2-3 oynamısım mal gibi :)


devre arası ilk 5 macın tutması ve son maca kalmanın heyecanıyla lan 2. yarı gol olmasın dıye dusuncelere dalmıstım..aslında o mac devre arasındayken 1860 golu buldu..neyse 1860 ın macı bıttı,ben sevınce boguldum KG var olunca..o sevıncle levante macını acmamla levante 3-1 yaptı :D yıkıldım bakmayın güldüğüme :D

sen git 2 yıl sonra siteye para yatır ilk kupondan 300 tl kazanacak ol.ama git son mactan yat :))ki 6 mac belki hayatımda ilk defa oynamısımdır..o son macı nıye ekledım bılmıyorum sanırım yatmam gerekiyormus :Dkaldı 40 tl..haftaya bugune kadar o parayıda bıtırırım ben bu sansla...

zaten para kazanayım dıye oynamıorm aslında zevkıne oynuyorum..o 50 tl yı baldan kazanmasam bulasmazdım ıddaa işine..su 40 bıtınce 2 sene daha çekilirim kenara..ha olurda tutturursam onuda oynarım sanırım..yada 500 cıvarı para alırsam hesaba aktarırım...


iddaa bırazda zevk işi..aksam evde boş boş oturcagıma,azcık eglenceli bi akşam geçirdim :))yattım ama ilk mactan yatıp oturmaktansa son maca kadar heyecanla gitti kupon..sistem niye yapmadım ne adam dersenız,bende bilmiyorum :D


not:2 yıl önce iddaayı bırakma nedenimide kısaca acıklayım..bu son maclar benım kaderim sanırım..

r.madrid-zaragoza macı..+7 demiştim..ilk yarı 4-0 oldu..dk 60 da 6-0 oldu...adamlar 7yi atamadılar :D400 küsür para kactı orda :D
2 sene onceki afrika kupası açılış macı!Angola-Mali...dedim ev sahibi takım alır...nitekim 4-0 öne geçtiler...dk70 80 de bıle 4-0 dı..sonra catır catır mali atmaya basladı..
gercı 88de fln 4-2y dı maç..izmirde ogrencı evınde eurosporttan canlı ızlıyoruz macıda..dk 90 4-2.gittim tualete işemeye..gol oldu o ara..gülüyorum tabı ben haha aferın lan mal mali 4-3 yaptın dedım..bı cıktım herkes sus pus...4-4 !!!950 tl gitti..bende baslarım bole işe dedım...ogun bugun nesıneye girmedim :D
arada bayılerden zevkıne oynuyodum ıste bugune kadar:D

uykulu uykulu yazdım yazım hataları için kusuruma bakmayın...

edit:meraktan levante macına bakım dedim..inş +7 fln olmustur diye..3-1 bitmiş..adamlar beni yatırıp maca yatmıslar :D
C
16 yıl
laptopta usb tv kartı ile tv izlemek.yardım...
merhaba arkadaslar..yardımınıza ihtiyacım var...
ben laptopta tv izlemek için usb tv kartı almak istiyorum..yada uyarsa baska tv kartıda olabılır..bukonuda cok bilgim yok yanlış bırsey solersem kusura bakmayın..bnm ne uydum olcak ne kablolu tv ım fln..sdc bu usb kartı takarak tv izlenırmı acaba..

ben yurtta kalıyorumda malum ne internet ne uydu ne tv nede catıda anten war.ama tv izlemek ıstıorum..
sole bı urun var forex utv 380 bu bnm işime yararmı..

kutu içeriğinde anten adaptoru dıyo..bu alet anten ıslevıde gorurmu..yanı bunu pc ye takarak direk tv izleyebilirmiym..yoksa illa bıyerlerden bı antene baglanmak zorundamı...

eger izlersın dersenız bu alet kac kanal alır hangı kanallar...donanım haber tanıtım wıdeosu war bu altle ılglı..o wıdeo da gordum adam bunu takmıs kanalları gezıodu natıonal geo. , cnn fln wardı bunlar bıle ızlenıyor demekki..

bu urunden daha iyisi warmıdır aynı işlevi goren??

yayınların netliği izlenir kalitede olurmu bide yoksa dona dona mı oluyor goruntu..malum usb olunca dusundurucu oluyo...

yardım edersenız cok sevinirimm..herkese iyi gunler...


tv kartı bide bole bsy...hp laptop war bu girişten var bnde.bunu nasl buluyorsnz..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.