B

Binbaşı
11 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
23 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
Sosyal medya danışmanlığı adı altında para kazanan kişiler hakkında bilgi ?
Arkadaşlar selam, Bir konu hakkında kafama yatmayan şeyler var sizden bilgi almak istedim. insta üzerinde bir işyeri hesabım var, bu hesabı canlandırmak etkileşim arttırmak keşfete düşürmek gibi vaatlerle aylık 150 200 lira talep eden arkadaşlar var. Sizce bu arkadaşların yaptıkları şeyler gerçekten doğru mu ? Hesabımın şifresini de istemiyor.. Bana nedense pek mantıklı gelmiyor ama bu durum hakkında bilgisi olan var mı acaba, Yoksa bir para tuzağının mı içine çekiliyorum..
Teşekkür ederim
B
5 yıl
2012 citroen c4 jant lastik secimi hakkinda
Selamlar arkadaşlar,
Yeni aldığım aracim C4 de fabrika çıkışı 205 55 16 olması gerekirken eski sahibi 215 50 17 jant lastik takmış. Lastiklerin durumu çok kötü olduğu için değiştirmek gerekiyor. Yine aynı ebatta almak yerine danışmak istedim sizlere. Tavsiyeniz tekrardan 16janta dönüp orijinal ebadı almak mı olur yoksa 215 55 17 mi almalıyım ? Ayrıca 205 55 17 ve 225 40 17 al diyen birkaç arkadaş oldu ancak guvenemedim sizin tavsiyeniz ne olur ? Yakıt benim için önemli ve genelde şehir içinde kullanıyorum.
B
5 yıl
2012 citroen c4 ses sistemi degistirme hakkinda yardim
Arkadaşlar selamlar, yakın zamanda C4 2012 comfort sahibi oldum. Sağ ön hoparlöru atlamış sanırım ses çok cızırtılı geliyor. Genel olarak bakınca da pek tatmin edici bir ses sistemine sahip değil sanırım. Bu konuda rahatsız olan hoparlör değişimi yapmis olan vs var mıdır acaba?
Araştırdığımda fp olarak Pioneer 1610 modeline ulaştım ancak nasıl bir performans sunar hiçbir fikrim yok.
Beni aydınlatabilecek arkadaşlar olur ise çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler
B
6 yıl
Depolama sistemleri hakkında acil yardım
Arkadaşlar selamlar,
Şu anda fotoğrafcılık işleriyle meşgulum, elimde depolama sistemi olarak 3 adet 1tb harici 2.5inc harddisk var. Fotoğraf işleri oldukca 2 3 günde bir 40 50gb veri ile gelip bu harddisklere yedeklemem gerekiyor. 10 12 ay önce aldıgım harddiski bugün kontrol ettiğimde 12 tane badsector cıktı. Bana pek mantıklı gelmiyor bu harddisklere yedek almak sanki birgün susup çalışmayacakmış gibi hissediyorum. ve içindeki dosyalarım gerçekten çok değerli. Şimdi siz üstadlarıma danışmak istediğim konu benim yedekleme yapmam için nasıl bir sistem tavsiye edersiniz ? ağ üzerinden baglanılabilir bir sistem de olabilir sanırım server baglantısı deniyor. Benim aklıma gelen bir bilgisayar kasası bulup içine 2 3 tb 3.5 inc harddisk yerleştirip harddiskleri ağda paylaştırıp istediğim zaman ulaşabilmek. Önerilerinize açığım gerçekten kafam karmakarışık.
Yardım edenlere şimdiden çok teşekkür ederim
B
7 yıl
Xiaomi Mijia mini 4k 30fps Aksiyon kamera ANA KONU
Merhabalar arkadaşlar,
Başlıkta bahsetiğim kamerayı Gearbest üzerinden 90Dolara satın aldım. Uzun zaman Türkiye forumlarında ve yabancı forumlarda araştırma yaptım ancak hiçbir net kaynağa ulaşamadım. Türkiyeden alan 1 kişi haricinde olmamıştı yabancı forumlarda da yeni yeni popüler olmaya başlayan bir kamera. Araştırmalarım sonucunda yi 4K modeline yakın performansta olan ve piyasadaki fiyatına göre kıyasladığımızda diğer kameraları silip süpüren bir kamera olduğu kanaatine vardım. Mijia 4K Mini den önce Xiaomi yi ilk versiyon ve Hawkeye firefly 7s kamera kullandım. Şimdilik gerek dokunmatik olsun gerekse cihazın yapısı olsun en çok keyif veren bu oldu. Gerçekten xiaomi bu konuda çok ciddi bir marka, firefly gibi bir ürünü kullandığım için bu kanıya çok rahat varabiliyorum.
Aşağıya kutu açılışı videosunu ve cihazın yüksek kaliteli fotoğraflarını ekliyorum. Önümüzdeki günlerde video,fotoğraf, timelapse gibi testlerini ekleyeceğim.

Sorularınız olursa eğer başlık altından yanıtlamaya çalışırım.


Videoyu izlemek için tıklayınız

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
Fotoğraf Stüdyosu için İSİM tavsiyesi ( ÖDÜLLÜ )
Arkadaşlar önümüzdeki ay fotoğraf stüdyosu açıyoruz ama halen bir isim bulamadık işyerine,
Buradan da sizler vasıtasıyla bir isim belirlemek istedik ingilizce fransızca türkçe her dilden kabuldür. Tavsiyesi olan arkadaşlar konu içerisinden seçilirse eğer xiaomi taşınabilir şarj aleti hediye etmeyi düşünüyoruz.
Şimdiden teşekkürler.
B
9 yıl
philips 3550 5+1 ev sinema sistemi kullanan yorumlayabilecek ?
Selamlar,
bu ürünü uzun arayışlar sonrasında bütceme uygun olarak gördüm ve satın almaya karar verdim.
Ancak ürünü birebir çalışırken dinleme fırsatım olmadı.
Bugun aksam muhtemelen satın alacağım ama hala aklımda soru işaretleri var. Eğer daha önce dinlemiş duymuş olan kimse var ise kısaca yorum alabilirsem çok sevinirim.
Cihazda bluetooth bluray 3d vs herşey mevcut.Bulduğum fiyat ise 450 tl gibi bir fiyat.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
B
9 yıl
Evim için sinema ses sistemi hakkında tavsiye
Merhabalar,
Yeni evimde kullanmak üzere bir ses sistemi veya ev sinema sistemi tavsiyesine ihtiyacım var.
Aslında sorum gayet açık
bir arkadaşım vasıtasıyla samsung tz215 sistemi test etme şansı buldum.Ses kalitesi beni tatmin etmedi ayrıca eşim de büyük olduğu için dvd kısmı vs istemedi geri iade etmek zorunda kaldık.
Aklımdaki sistem z5500 veya z906 idi aslında. Bu sistemi tam anlamı ile kullanamayacağımı biliyorum ama yine de aklımda kalmasın diye almak istiyorum. kullandığım televizyon vestel marka 140 ekran bir led tv. zaten usb girişleri var. ayrıca bir dvd oynatıcıya ihtiyacım yok.
Sizce nasıl bir sistem almalıyım. Basslar önemli değil z5500 veya z906 olsa bile bass en kısık seviyede olur muhtemelen bana saran bir ses sistemi ve ses kalitesi önemli. TV günlük kullanımında da kullanılacak yanlızca film amaçlı olmayacak.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler
B
9 yıl
Şerit led ler hakkında ev dekorasyonu
Selam arkadaşlar,
Yeni evime gizli ışık sistemi yaptırmayı düşünüyorum burada bağlantıyı yapabilecek elektrik ustası arkadaşım var ancak o parçaların özelliklerinden anlamadığı için siz bilgili arkadaşlarıma danışmak istedim
Sorum şu,
odam toplamda led döşeme olarak 20metre. Burası için RGB kumandalı sistemli led almayı düşünüyorum.
Birkaç arkadaşım 5metreden sonra set olarak satılan ürünlerin tam güç veremeyeceğini belirli süre sonra yanabileceğini ve çalışmayacağını söyledi amper değerlerinden dolayı.Bende aşağıdaki linkte bulunan ürünü almayı düşünüyorum TR fiyatlarına göre çok daha uygun ancak teknik olarak bilgim olmadığından dolayı satın almadan önce danışmak istedim. Birkaç saniyenizi ayırıp yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İyi forumlar

http://tr.aliexpress.com/store/product/20M-3528-RGB-Single-color-60led-m-1200-Leds-DC-12V-SMD-LED-Strip-Light-10A/919788_2001439624.html
B
9 yıl
Led aydınlatmalar ile ilgili bilgisi olanlar yardım ?
Arkadaşlar selamlar,
Yeni bir ev kurma arefesindeyken bazı sorunlarla karşılaşıyorum bu konuda bana yardım edebilecek birisi var ise çok sevinirim.
Odamın duvarları toplamda 19metre ediyor, asma tavan gizli ışık led sistemi yaptırdım ama daha ledlerini döşetmedim,
5mt olan rgb kumandalı led sisteminden alıp döşemeyi düşünüyorum fakat adaptörünün kaldırmayacağını 5mt den fazla kullanamayacağım kullanırsamda sönük kalacağını söyleyenler oldu, Adaptör gücünü arttırmam mı gerekli ne yapmalıyım bilgisi olan biri yardım ederse çok sevineceğim.

kullanacağım led sistemi kumandalı olan dış mekan diye geçen rgb 3528 metrede 60 adet olan ledden.
Acil yardım gelirse ledlerimi ona göre sipariş edeceğim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.