V

Binbaşı
11 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
89 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
V
12 yıl
izmir de motosiklet teknik servisi-ustasi ariyorum
arkadaslar herkese iyi gunler
izmire geleli daha 1ay oldu 2. universiteyi okumak icin geldim ve motor almaya niyetlendim. bi motor buldum honda cbr 125 2. el ama bunu gosterecek ne bi dukkan ne bi usta taniyorum. eger izmirde olup bana usta tavsiyesinde bulunabilcek biri varsa cok tesekkur ederim yardimlarinizi bekliyorum.
V
12 yıl
ipod nano 6 cami kirildi
Arkadaslar ipod nano ufacik zaten biliyosunuz elimden dusurdum cami tuzla buz oldu ama calisiyo hala dokunmatigi fakat rahatsiz ediyo beni. Ekran siparisi verdim fakat cam degil sadece ekran geldi maalesef. ebay den baktim cam yapisik ekranlar 35 dolar falan pahali geldi acikcasi sadece cam siparisi verebilecegim biyer biliyormusunuz? İstanbulda nerden yaptirabilirim veya kac para isterler bi fikriniz var mi? Cihazi teknosadan almistim. Oraya sordum direk yeni cihaz ucreti isterler dediler.
V
12 yıl
bursum kesildi
Evet arkadaslar maalesef bu kyk bursu degil. Yeditepe universitesi mak. Muh. 2006 yilinda girdim maalesef 9 donem bursum vardi fakat bu 10. Donemim ve bursum kesildi. Suanda maalesef donemlik 12000lira odeyecek durum yok bu yuzden ossye hazirlaniyorum ve eylulde onceki derslerimi kabul ettirerek bi uni. Gircem fakat soylemek istedigim okula herhangi bi taahutname veya kredi imzalamadigim halde okul sirf kaydimi sildirebilmek icin benden 3000lira talep etti. Siz siz olun bu sekilde sadece ticarethane sekilde kurulmus herhangi bir egitim ofretim amaci olmayan vakif universitelerinden uzak durun ozellikle yeditepeden. Hocalari zaten ayri bi alem ogrenci isleri oyle mali isler oyle. Okulda hersey baris dalanin agzina bakiyor o ne derse oluyor. Ben yandim siz yanmayin. Simdi dersenizki calisan yapiyo falan diye benimle beraber 2006 yilinda giren 45 mak. Muh. Ogrencisinden sadece 2 tanesi gecen haziran ayinda yani normal doneminde mezun oldu. Yani calisincada degisen bisey olmuyor maalesef.
V
12 yıl
\u003e\u003e Samsung Galaxy Note Uygulama ve Oyun Başlığı\u003c\u003c
Arkadaslar tüm programları kendi telefonumda çalıştırdım memnun kaldım her hangi bi sorunla karşılaşmadım. bu başlıkta uygulamaların hem linklerini hem görüntülerini paylaşmaya çalışacağım. Sadece Note kullanıcıları için değil tüm Android kullanıcılarının işine yarar umarım.

Öncelikle kategori kategori inceleyeceğim. tüm linkleri ben upload etmeye çalışacağim, apk dosyalarını, eğer gerek yoksa direk market linkini paylaşacağım.

Uygulamaları İndirebileceğimiz Marketler

Android Market

direk link:
http://adf.ly/4x0Mc

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >


Amazon Android Market

indirmek için apk dosyası:
http://adf.ly/4x0b5

< Resime gitmek için tıklayın >

Applanet

indirmek için apk dosyası:
http://adf.ly/4x0zs

< Resime gitmek için tıklayın >

Blapk Market

Direk link:
http://adf.ly/4x14r

< Resime gitmek için tıklayın >

-------------------------------------------------

Yararlı Uygualamalar

- Tapatalk : Forum sitelerini göstermede gayet güzel bir yardımcıdır. Sadece destekleyen forum sitelerini açabilirsiniz. Genelde mobil sürümü olmayan forum siteleri bu programla açılır.

apk link:http://adf.ly/4x1Jk

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

- MX Video : En güzel video oynatıcılardan biridir. Videoyu hızlı veya yavaş ileri geri sarma, altyazıyı sonradan ekleme, video ekran görüntüsünü yaklaşıp uzaklaştırıyor kolaylıkla. birde yaması var onuda yüklerseniz hiç bi dosyada sıkıntı yaşamazsınız.

Market linki:http://adf.ly/4x1Uq
Market linki (yamanın) :http://adf.ly/4x1nG

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

- Sygic GPS : iGo My Way Galaxy Note ile çözünürlük bakımından uyumsuz olduğu için bu GPS programı sorunsuz çalışıyor. Türkçe sesli anlatım yapıyor.

Market linki (7 Günlük Deneme Sürümü) :http://adf.ly/4x2V0
Apk linki :http://adf.ly/4x2Yr

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

- Yandex Haritalar : İBB Trafik benzeri bir uygulamadır. Trafiğin yoğun veya açık oldugunu gösteriyor.

Market linki :http://adf.ly/4x2ff

< Resime gitmek için tıklayın >

- Office Suite Pro : Hertürlü excel, word, powerpoint dosyalarını okuyup düzenleyebildiğiniz gayet kullanışlı bir office programı.

Apk linki :http://adf.ly/4x2kR

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

- Cam Scanner : Resmini çektiğiniz sayfaları düzenleyerek pdf şeklinde kaydedebiliyor. Özellikle üniversiteliler için çok yararlı not için fotokopi derdi bitiyor, resimleri çektinden sonra ayrıca birde sayfayı beyazlaştırıp yazıları daha koyu hale getirme gibi bir özellelliğide var.

Market linki :http://adf.ly/4x2s7

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

- Adobe Reader : PDF okuyucu , gayet başarılı bir program, bildiğimiz PDF reader

Market linki :http://adf.ly/4x36H

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

- FB Reader : E-kitap okuyucu, epub, oeb and fb2 uzantılarını destekliyor ve ayrıca türkçe dil desteği var, kategorileri yazar,kitap adı vs. şeklinde ayrılıyor.

Market linki :http://adf.ly/4x3Gd

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

- FX Camera : ToyCam, Polandroid, Fisheye, SymmetriCam, Warhol çekim modları olan değişik bir kamera uygulaması.

Market linki :http://adf.ly/4x3UW

< Resime gitmek için tıklayın >

- Sahibinden.com : Sahibinden.com un daha 2 aylık bir uygulaması, eksikleri yavaş yavaş kapatıyorlar.

Market linki :http://adf.ly/4x3gD

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

- eBay :www.ebay.com un uygulaması, favorilerinize eklediklerinize bakıp, mesaj gönderip, ürünlere teklif verebiliyorsunuz.

Market linki :http://adf.ly/4x3lh

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

- Nöbetci Eczaneler : İstanbul, Ankara ve İzmir için nöbetçi eczanelerden konum bilgisi olan eczaneleri harita üzerinde gösterir. ve telefon numaraları vardır.

Market linki :http://adf.ly/4x3o6



- Nerde Bu Otobüs? : İstanbul için otobüslerin durak durak kalkış varış saatleri ve ayrıca harita üzerinden otobüslerin nerede olduklarını biraz gecikmelide olsagörebilirsiniz.

Market linki :http://adf.ly/4x458

- Soundhound : Herhangi biryerden dinlettiğiniz veya kendinizin mırıldandığı şarkının adını, sanatçısını, sözlerini bulabiliyor. gayet başarılı bir program.

Market linki :http://adf.ly/4x4Ft

- WhatsApp Messenger : Android, apple, blackberry, nokia vb. yüklü olduğu hertürlü cihazla mesajlaşıp, resim,ses paylaşmanıza yarayan günümüzün msni gibi bişey. Diğer whatsapp yüklü olan telefonları otomatik olarak listenize ekliyor.

Market linki :http://adf.ly/4x4c0

- Skype : Diğer Skype yüklü telefon ya da bilgisayarlarla ücretsiz görüntülü veya sesli görüşme yapabileceğiniz, kredi alarak yurtdışını veya yurtiçini arayabileceğiniz bir uygulama.

Market linki:http://adf.ly/4x4ia

- Viber : Ücretsiz mesajlaşma ve konuşma programı. tabiki karşı taraftada bu programın yüklü olması gerekiyor. ses kalitesi 2g ile bile gayet başarılı.

Market linki :http://adf.ly/4x4pn

- İller Arası Mesafe : Adındanda anlaşılacağı gibi Türkiyedeki şehirler arası mesafeyi basit bir şekilde gösteriyor.

Market linki :http://adf.ly/4x4sV

- 3G Watchdog : Mobil internet kullanımızı denetleyerek belirlediğiniz kotaya göre sizi uyarıyor. ayrıca ana ekrana koyacağınız bir widget ile sürekli takip edebilirsiniz.

Market linki :http://adf.ly/4x4y0

- Türkçe Klavye : Hem türkçe harfleri içerek Q klavye hem de F klavye olarak kullanılabilen başarılı bir klavye uygulaması.

Market linki :http://adf.ly/4x56F

- Real Calc : Bilimsel hesap makinesi uygulaması , mühendislik öğrencileri ve mühendisler için kullanışlı bir uygulama.

Market linki :http://adf.ly/4x5HI

- Speedtest : 3G veya wireless hızınızı ölçmek için kullanılabilen başarılı bir uygulama.

Market linki :http://adf.ly/4x5RD

- AndroZip File Manager : *.zip , *.rar dosyalarını açmak veya dosyaları sıkıştırmak için kullanılan bir uygulama.

Market linki :http://adf.ly/4x5Xd

- aTorrent : Torrent indirme programı, kendim kullanıyorum hem data ağı ile hem wireless ile gayet başarılı, torrent dosyasını indirdikten sonra programın içinden seçip indirmeye başlatıyorsunuz.

Market linki :http://adf.ly/4x5iF

- FreeNote : Kalem ile aldığımız notları küçülterek telefonun tam bir notdefteri görevi görmesine yarıyor. en başarılı not alma programı.

Market linki :http://adf.ly/4x5lK

- Dolphin Browser® HD : Kullanımı oldukça başarılı olan bu tarayıcıyla hem bookmarklarınıza kolayca erişebilir ayrıca ekrana yapacağınız bazı çiziklerle kısa yoldan bağlantılara erişebilirsiniz. mesela ekrana > şeklini çizdiğinizde sayfa ileri, < çizdiğinizde geri gidiyor. G harfini çizdiğinizde google.com açılıyor. çok kullanışlı gerçekten.

Market linki :http://adf.ly/4x6FN

- Fake Call : Adındanda anlaşılacağı gibi sahte arama yapmanıza olanak sağlıyor. ekstra olarak arayanı rehberden seçebileceğiniz biri şeklinde gösterip, ses kaydı yapıp telefonu cevaplandırdığınızda karşıda gerçekten biri konuşuyor gibi ses gelmesini sağlıyor. Zamanlama olarak istediğiniz bir süreyi kendiniz ayarlayabiliyorsunuz.

Market linki :http://adf.ly/4x6SD

- HD Widgets v2.0.4 : Birbirinden güzel birçok hava durumu widgeti . hem honeycomb hem ics uyumludur.

apk linki :http://adf.ly/4xRd3

- Beautiful Widgets : HD Widgets tarzı bi uygulama saat+hava durumunu ekranda oldukça havalı gösterecek bir uygulama.

apk linki :http://adf.ly/4xRxJ

- Facebook : Android facebook uygulaması, sadece yeni biri arkadas olarak eklediginde push notafication var. mesaj ya da bi yorum oldugunda uyarmıyor maalesef.

market linki :http://adf.ly/4y6Ws

- Tango : Viber ve Skype gibi görüntülü ve sesli konuşma programı .

market linki :http://adf.ly/4y6bd

< Resime gitmek için tıklayın >


TÜM UYGULAMA VE OYUNLARIN RESİMLERİ EKLENECEKTİR.

ARKADAŞLAR BU İLK ENTRYDE SADECE UYGULAMALARI 2. ENTRYDE OYUNLARI PAYLAŞACAĞIM SÜREKLİ GÜNCEL OLACAKTIR.


!!!AYRICA YUKARDAKİ APPLANET VE BLAPK MARKETTEN UYGULAMA İNDİRİRKEN DİKKATLİ OLMANIZ KONUSUNDA UYARMAK İSTERİM HER UYGULAMA GÜVENİLİR OLMAYABİLİYOR.
V
12 yıl
cevaplanan mesajlarim sayfasi
Burdan sayin modlarima sesleniyorum yaklasik 5senedir forumdayim ozamandan buzamana degistirdigim telefonlardan falan surekli baska konulara mesaj attim fakat hala 3sene onceki asus p535 baslikli konunun cevaplanan mesajlarimda olmasi garip bi durum bunu duzenlemenin bi yolu var mi? Aslinda abone oldugum konulari favorilerine ekleyebilirim fakat o cevaplanan mesajlarim biraz garip gibi.

Ayrica galiba forumda bi guncelleme oldu 1hafta icinde onceden alinti yapildiginda cevaplanan mesajlara girince orda bold olarak kendini belli ediyordu konu simdi oda gitti.
Bu konuda yapilabilcek bisey varmi acaba?

Not: soylediklerim mobil surum icin gecerli.
V
12 yıl
Toshiba satellite c640 11v driver sorunu yardım lütfen
arkadaslar maalesef format atarken driver dosyalarını falanda sildim suanda bulamıyorum hiçbiyerden sürücüleri, ne ekran kartı ne wireless driver yardım edebilirmisiniz acaba? 32bit windows hep 64bitlik buldum maalesef
V
12 yıl
Satılık Tamiya tt01 Full Modlu
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-sitedeki-ennnn-kapsamli-tamiya-tt01-ilani-59240742/detay/

arkadaşlar ek olarak şunu ekleyeyim yanındaki yedek parçalara bi 70 lira daha masraf yaparsanız 2. bi araba daha oluyor okadar çok yedek parça var yanında.
V
13 yıl
su gecirmez makine onerisi
oncelikle herkese hayirli gunler
haftaya arkadaslarla tatile cikacagimiz ve ozellikle onceki 2 senede yasadigimiz fotograf makinesine su kacmasi olayindan dolayi su gecirmez bi makine almayi dusunuyorum. aslinda tek istegim sony tx10 du fakat 900tl gibi ucuk bi fiyati olmasindan dolayi daha ucuz yollu ve kaliteli bi makine arayisindayim. onerilerinizi bekliyorum. fiyat max. 600tl civarinda olmasi tercih sebebim olacaktir.
tesekkurler..
V
13 yıl
QWERTY Klavyeli Telefon Tavsiyesi Lutfeeennn:::\u003e\u003e\u003e
arkadaslar herkese merhaba
oncelikle cok fazla msj gonderen biri olarak tabiki q klavyeli bi model istiyorum, sarj suresi cok onemli degil hergun telefon sarj etmeye aliskinim.bundan once BB 9000 ve 9800 kullandim yani blackberry klavyesine inanilmaz alistim ama bis beni bitirdi oyuzden bbden vazgectim simdilik idareten samsung corby txt kullaniyorum ona alici buldum fakat satarsam ne alcam hala karar veremedim ilk ve bana gore tek secenegim sony ericsson x10 mini pro.
lutfen siz de baska hangi telefonlar olabilir paylasirsaniz cok sevinirim
mini pro almakta kararsiz olmamin sebebi 3 aya kadar mini pro 2 cikacak olmasi simdi onun taksitlerini oderken satip yenisini alamam maalesef neyapmaliyim sizce baska hangi telefonlar alternatif olabilir . androidli bi telefon tercih sebebim olabilir. ayrica mini pro arkadasimda var torch dan sonra cok ama cok yavas geldi bana bilemiyorum napsam 1000 liranin ustunede cikmak istemiyorum.
yardim lutfen

ozet: mini pro harici q klavyeli telefon onerilerinizi bekliyorum,
V
13 yıl
termodinamik yardım
arkadaslar yarına termodinamik vizesi var hoca yıldız teknikten h.heperkan acaba elinde bu hocanın makine muh. termodinamik soruları olan varmı? yardımcı olana duacı olurum valla. cunku bizim okuldakilerden farklı şekilde soruyor soruları ilk vize baya kotuydu bari bunda düzelteyim ortalamayı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.