H

Yüzbaşı
10 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
102 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
7 yıl
PS 4 -- DİJİTAL OLARAK ALINAN OYUN HAKKINDA YARDIM
Konuya yabancı olduğum için SİZ tecrübeli üstadların yardımına ihtiyacım var

1- PSN hesabımdan "resident evil revelations 2 episode 1" kısmını ücretsiz olarak kütüphaneye ekledim ve indirerek "episode 1"i bitirdim.

2- Daha sonra "resident evil revelations 2 season pass" satın aldım.

3- Bu ürünü satın aldığım PSN'den gözükmekte iken kütüphanede sadece "resident evil revelations 2" gözükmekte (yani satın alınan "season pass"ların olduğuna dair bir ikon yok)

4- Kütüphanede gözüken "resident evil revelations 2" kısmına girdiğimde "yükle" kısmı yerine sadece "başlat" gözükmekte (muhtemelen kütüphanede SADECE daha önce ekleyip indirdiğim "resident evil revelations 2 episode 1" gözükmekte)

5- Oyun içine girip denediğimde de satın aldığım diğer bölümleri görememekteyim.

Satın aldığım diğer bölümleri nasıl yükleyip oynayacağım konusunda bana yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler
H
10 yıl
Süper Fiyat:Samsung 60h6270 - 60h7000
dün gittiğim Kentpark Teknosa'da
60h7000 3600 TL
60h6270'de (tam hatırlamamakla birlikte) 2600-2700 TL civarıydı
bunun dışında başkaca TV.lerde de indirim vardı
H
10 yıl
Koş vatandaş Cayır Cayır - Samsung 60h7000-60h6270
Devam ediyor mu bilmiyorum ama bugün Kentpark Teknosa'da
görevli Samsung 60h7000 3600 TL.ye Samsung 60H6270 nin ise ya 2800 yada 2900 gibi bir fiyata satıldığını söyledi.
Bunun yanında başkaca modellerde vardı hatta Teknosa'nın fiyata ilişkin attığı maili gösterince gözlerime inanamadım.
Şayet devam ediyorsa bu efsane fiyatları kesinlikle kaçırmayın
H
10 yıl
Fifa 14\u0027e dair bir soru
Uzun süre sonra Fifa oynadığımdan, menülerde bulamadığım bir hususu sizlere danışayım dedim.
Sayın Üyeler,
Fifa 14'de (online dışında) arkadaşlarla birlikte yada CPU'ya karşı oynamak için "mini lig" yada "kupa" oluşturulabiliyor mu yada PES'teki gibi hazır turnuvalar var mı? Buraya nasıl erişebilirim ?
Cevap(lar) için şimdiden teşekkürler
H
11 yıl
Telpa\u0027nın (Süper) Garantisi ve GM Discovery -İbretlik-
Arkadaşlar, şimdi zamanım olmadığı için kısa kesmek zorundayım.

Size bu telefonu alırken belki de bir daha düşünmenize sebep olacak yaşadıklarıma ilişkin bir yazı hazırlıyorum. (Sanırım ancak yarın yükleyebileceğim)

Anlatacaklarım, GM Discovery telefonunu ve üreticisini kötülemek değil yaşadığım sıkıntıyı sizin de yaşamamanız içindir.
Sosyal medyanın ve dolayısıyla bu sitenin gücünü bildiğim için sitenin bir üyesi olarak sizlere yaşadıklarımı anlatmanın boynumun borcu olduğunu düşünüyorum.

Şimdilik tüm üyelere iyi geceler diliyorum


******************

ÖNSÖZ: Yaşımın, kim olduğumun, mesleğimin herhangi bir önemi yok sadece sitenin bir üyesi olarak bu yazıyı yazmaya karar verdim.
Bu kararı verirken herkesin genel geçer yargılarını yıkmanın çok güç olduğunu biliyorum fakat düşüncelerde bir soru işareti uyandırabilirsem yaşadıklarıma dair bu yazının amacına ulaşacağı inanıyorum.


1. BÖLÜM: GM Discovery modelinin sıcak fırsatlar bölümünde yayınlamasından sonra ilgiyle ve zevkle bu telefona dair konuları takip ettim ve fırsatını bulduğum ilk anda da edindim. Telefona dair en ufak bir pişmanlığım yoktu. Bu telefonun Türkiye’ye getirtilip bu fiyata satışa sunulması Telpa’nın belki de yaptığı en büyük iş…

2. BÖLÜM: Telefonu kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra telefonda donanımsal bir problem olduğunun farkına vardım ve inanın telefonu ne düşürdüm ne bir yere çarptım ne de normal kullanım dışında herhangi bir yerine bir müdahale de bulundum. Açıkçası telefonun kısa bir sürede herhangi bir anormal bir durum ve kullanım olmamasına rağmen bu hale gelmesine canım sıkıldı.

3. BÖLÜM: Telefonu, garanti kapsamında Telpa’ya teslim ettim, bana 1-2 gün sonra bildirdiğim telefona SMS geleceğini söylediler fakat o da ne gelen SMS’de benden telefondaki arızanın garanti kapsamında kalmadığını söyleyip hatrı sayılır bir tamir ücreti istediler.

Bunun üzerine Telpa’ya gittim. Burada da bana, teknik servisin başvuru alan danışmanı tarafından SMS’de belirtilen aynı şeyler söylendi.

Kendisine defalarca, telefonu normal bir kullanım dışında kullanmadığımı ve telefonun düşmediği ve bir yere çarpmadığını söylememe rağmen olayda benim kusurum olduğunu öğretilmiş gibi defalarca söyleyip durdurdu yani açıkça dile getirmese de şirket doğruları söyleyen ben ise yalan söyleyen pozisyonundaydım.

Kendilerine garanti kapsamına giren şeylerin ne olduğu sorunca bana fabrika kaynaklı hataları söyledi, bende normal kullanım kapsamında cihazda oluşan arızalar garanti kapsamında değil mi yada kutudan çıkan ürünü bu halde olsa o zaman ne olacak bunun benim kullanımım sonucu olup olmadığını size gösteren doneler ne olacak diye sorunca da cevap veremeden teybe alınan kasedin başa sarması gibi kullanıcı hatası gibi aynı şeyleri tekrarlayıp durdu.

Sağolsun danışman lütuf gösterip benden işçilik almayacaklarını söyleyip parça parası almayı teklif etti. (Not: bu olaydan sonra gittiğim ve işinde çok iyi olduğunu bildiğim telefon tamircisine aynı parçanın onarımını sorduğumda ise söylediği, parça parası ve işçilik ücreti Telpa’nın istediği ücretin altındaydı.) Kendilerine kusurumun olmadığı bir olayda garanti kapsamında olması gereken bir ürünü ücret karşılığında yapmalarının bir şirket politikası mı olduğunu sorduğumda aldığı cevap yine aynıydı.
Danışmanla bir yere varılamayacağını anlayınca, ısrarla yetkili bir kişiyle görüşme istediğim, danışman tarafından yetkili kişinin kendisi olduğu gerekçesiyle savuşturuldu. En sonunda kendisinden daha yetkili bir kişiyle görüşmek istediğimi söyleyince “daha” yetkiliyi çağırmaya gittiği sırada giderayak beni olayı kişiselleştirmekle itham etmeyi de ihmal etmedi.

Gelen kişiye de meramımı anlattım ancak aldığım cevaplar değişmedi, ileri sürdüğüm argümanlar ise yine sonuç doğurmadı. Bana söylenen telefonu kullanılmaz hale kendi kusuru ile getirenlerin dahi gelip burayı ayağa kaldırıp telefonu ücretsiz tamir ettirme çabasında olduğunu söyledi, yani herkes yalancı, sahtekar bir tek Telpa çalışanları dürüst. Müşteri memnuniyeti denen şeyin kendileri için ne ifade ettiğini sorduğumda ise kurumsal olarak öğretilen bir cevabı yapıştırdı fakat tuhaf olan verilen cevabın pratikte yaşanmasının kurum çalışanlarının takındıkları tutum nedeniyle çok ama çok güç oluşuydu.

Sağolsunlar “daha” yetkili kişi insafa gelip anlattıklarıma inanmış olacak ki bu “seferlik” telefon tamirinden para almayacaklarını belirtip lütuf gösterdiler.

SONUÇ: Türkiye’de ürün alan iyi niyetli insanların olduğu gibi kötü niyetli insanların olduğu şüphesiz. Öte yandan şirketlerin de pek çoğunun karlarını arttırmak için ellerinden geldiğince sattıkları ürüne ilişkin bozuklukları kullanıcı hatası kapsamına aldıkları da su götürmez bir gerçek.

Bu firmalardan ürün alanların niyetlerini bir kenara koyarak kullanıcı hatasından kaynaklanmayan bir durumun aksini savunan firmanın o ürünü sahibini ne yerine koyduklarını “müşteri memnuniyeti” çerçevesinde değerlendirmesini de takdirlerinize sunuyorum.

Netice olarak, Telpa garantisinin nerede başlayıp nerede biteceği belli değil, bu firmanın müşterisinin “telefonun arızasından” kaynaklanan durumların müsebbibi olarak görülme ihtimali yüksek..Üstelik çalışanların işçilik ücreti dediği parçanın fiyatının telefonun dışarıdaki teknik servise yapılması halinde (parça ve işçilik ücreti dahil olarak) daha pahalı olacağını göz ardı etmemenizde fayda var. Bu nedenle bu cihazın da diğer cihazlar gibi arızalanabileceği ancak arıza potansiyelinin daha yüksek olabileceğini, garanti sağlayan firmanın tutumunun göz ardı edilmemesini sinir sisteminiz için tavsiye ederim.

Not: Ucuz çin malı telefon almanın parayı sokağa atmaktan bir farkının olmadığı düşüncesindeyim.
H
11 yıl
Sızdırmazlık Raporu
Bu sitede bazı akıllı arkadaşları depoda yazan tarihin 4 yada 6 rakamlı olmasına göre sızdırmazlık raporunun alınacağı yazılıydı.
BÖYLE BİR DURUM YOK... BOŞUNA SIZDIRMAZLIK RAPORU ALMAYIN
(görevli sadece depo üzerindeki depoya ait bilgilerin yer aldığı kısmın okunaklı olmaması halinde sızdırmazlık raporu gerektiğini söyledi)
H
12 yıl
..
H
12 yıl
Teledünya \"Hepsi Bir Arada\" Kampanyası ?
H
12 yıl
lg hw300 g lamba kullanım süresini nasıl öğrenebiliriz
öncelikle böyle bir başlık için özür dilerim ancak gerek forumda gerek internette yaptığım araştırmalardan bir sonuç bulamadığım için sizlerin bilgisine başvurmak istedim.

forumda;
kumanda ve cihazdaki ok tuşlarına aynı aynda basılması halinde
cihazın kullanım süresinin
ekrana geleceği söylendi
ancak cihaz açıldıktan sonra boş olan mavi ekranda yukarıda söyleneni yapmama rağmen
bir türlü böyle bir ekranı göremedim.
acaba başka türlü mü açılıyor
yada ok tuşlarına başka bir menüde mi basmam gerekiyor...

yardımlarınız için teşekkür ederim
H
14 yıl
süt kokusu
bugün sabah arabayla giderken bizim ufaklığın midesi bulanınca içtiği sütü aynen arka koltuğa kustu
hemen ıslak mendille müdahale ettik
koku sıktık ancak (doğal olarak) geçmedi
olaydan 8-9 saat sonra arabayı oto yıkamacıya verdim
salı günü alacağım...
internetten okuduğum kadarıyla
durum vahim
sizce sonuç olumlu olur?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.