C

Binbaşı
07 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
95 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
geçen yıl
Elektrikli Bisikletim Fotoğraflı 500watt
Merhaba e-bike almayı düşünenler veya merak edenler için dönüşüm yaptırdığım bisikletimden kareler

500 watt

10 amper

27.5 jant corelli opilio1.1

menzil 35-45 km

El gazı mevcut.

Hız max 57-60 km / saat


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
C
3 yıl
Chrome^da bağlantınız gizli değil hatası
Edevlet , akakce gbi siteleri direk acmıyor baglantınız gızlı değil hatası vermekte.Bir cok video çözüm yolları var ama hepsini yapmama rağmen çözemedim.(dns değişme silme-hosts text ini değişme-saat ayarı - chrome ayar sıfırlama) hepsi denendi malesef sonuc alamadım n yapmalıyım ? tesekkurler
C
3 yıl
Covit (+) Aman Aman dikkat
Merhaba konuyu açmamın sebebi pozitif olanlar varsa hastalık nasıl seyrediyor ve Tedavi sürecinde kullanılan ilaç dısındaki deneyımlerı paylaşmak.
Öncelikle arkadaslar 3 gun once poz.cıktı ates,boğaz,baş ağrısı ile basladı hala devam edıyor.Ağrı gün boyu devam ediyor.Şu ana kadar ağrı kesici cok etkı etmedı bnde.Öyle böyle değil anlatamam acısını,ağğrı özellikle gece 2-3 den sonra hat safhaya ulasmakta.
Verilen ilaçları düzenlı kullnıyorum.
Ekstradan bol vitamınlı beslenmeye özen gösteriyoum (C,D),magnezıyum B vit.,bol bol sıvı alıyoruum.
Nasıl yakalandım tabiki bilmenın imkanı yok maske,mesafe ve hijyen cok dıkkat etsemdee malesef bı yerde kacamadık demekkı.Sağlıkla kalın dağınık olmus olabılır ama ksuura bakmayın :) bu kafayla anca oldu :)
C
5 yıl
Video
merhaba 2 sorum olcak şimdiden tesekkurler
1:bir program yada nası yaparım soyle mesla bır vıdeo yada sunu hazırlayacam içine seslı vıdeo ve fotograf atacam sırayla gecerken vıdeo kendı sesı ama fotolarda bır muzık ekleyebılırmıyız nası yapabılırız powerpoint de yapamadım ama
2:lenovo y 580 var hard dısk bır anda dolu gozukuyor format vs attm ama aynı ne yapmalıyım ?
C
6 yıl
Hard Disk Birden Doldu
Merhaba arkadaşlar lenovo y580 laptop hd tek parca c ve 684gb gecenlerde yaklasık 300 gb boş varken bilgisayarı açınca full dolu gözüküyor sadece3-5 gb boş sorun nedir sizce virus mu?
C
7 yıl
Adana dan 2 günlük kaçış?
Merhaba Adanadan hafta sonu 2 gunluk gezıye cıkmak ıstıyoruz
araba ıle gıdılecek 2 kişi nerelerı tavsıye dersınız
aklımda kapuzbaşı selalelerı ve kapadokya var ama daha once gıtmıstım baska farklı alternatıf ne olabılir?
C
8 yıl
Adanalı arkadaşlar yardım
Günaydın arkadaşlar Adana'da oturan yada Adana'yı bilen arkadaşlar havalımanına yakın otopark arıyorum aracı 10-15 gun bırakabileceğim güvenli ve fıyatı makul bır otopark bılen duyan olursa yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
C
8 yıl
Opel astra sedan mı yoksa?
Merhaba arkadaşlar Honda jazz 2012 1.4 cvt benzinli fun sahıbıyım.Bu aara astra sedan edition plus 56000 tl benzinli arac aklımı karıstırıyor jazz ı satıp opel almak tup taktırmak ılerde mantıklı olurmu?
sebeplerim jazz performans tatmın etmıyor,kapılar vs hafif güvenlık hıssı vermıyor ama otomatık rahatlığı var
Opel tercıhımız ıse uygun fıyatı ve bagaj azda olsa sızce ?
C
8 yıl
Trafik sigortalarının hali
Merhabalar
Ülkemizde araç sahibi olmanın verdiği yükler malumunuz.Trafik sigortası olması gereken bir uygulama ama bu yükü birden bukadar artırmanın sırrını çözemedim.3500 tl'lik aracın trafik sigortası 2070 tl yapıldı sizce bu konuda ne düşünüyorsunuz.Tabiki fiyatlat yaş,indirim vs ile değişmekte ama gerçeği örtmüyor bu durum.
C
8 yıl
Araba stop etme sorunu ?
2006 corolla 155500 de Lpg veya benzin fark etmiyor araç çalışıyor biraz yol alınca ışık da veya yavaşlayınca birkaç kez stop ediyor sonra hiç etmiyor.Boğaz kelebeği falan temizledik falan fayda yok bi usta sunaplar dam dedi ama sizce ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.