I

Yüzbaşı
05 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
362441 Gün Cezalı
356713 gün 11 s. 19 dk.
Gönderiler Hakkında
I
16 yıl
(((ghost recon yardım )))
arkadaslar bu oyunun birincisini oynuyorum daha ilk bolumde takıldım.görevim adamlarımı bulmak 3 adamımıda buldum sonra benı bir yere yonelndırıyor ama bıur turlu bulamadım orasını.hedefe 20 metre yaklasıyorum etrafta gezıyorum ama bır sey yok.bu oyunun oyanayanlar varsa bana yardımcı olabılkrı mı ne yapmam gerektıgı konusunda
I
16 yıl
(((Gürcistan\u0027da savaş çıktı)))
Gürcistan birlikleri Güney Osetya'nın başkenti Shinvali'ye karşı bombardıman başlattı. Gürcü birlikleri başkenti sardığı ve kente doğru ilerledikleri kaydediliyor. Bu arada Kuzey Osetyalı ve Abhaz gönüllüler Güney Osetya'ya destek için savaşa katılıyor.

Gürcü Bakan Temur Iakobashvili'ye gövre Gürcü birliklerinin ayrıca 5 Oset köyünün kontrolünü ele geçirdiklerini belirtti.

Shinvali'deki bir Rus televizyonunun muhabiri olan Andrei Chistyakov, "enaz 15 kişinin öldüğünü söyleyebilirim. Bu kişilerin cesetleri evlerinin bahçesinde ya da sokaklarda" dedi.

GECE YARISI TANK SALDIRISI

Rusya haber ajansları ise Güney Osetya Devlet Başkanı Eduard Kokoity'nin Gürcü saldırısının başarısız olduğunu söylediğini duyurdular.

Rus Interfaks ajansı ise Gürcü birliklerinin gece yarısından sonra başkente karşı bir tank saldırısı başlattıklarını bildirdi.

Kokoity Interfaks'a yaptığı açıklamada, TSİ 02.30 civarında "başkentin güney mahallelerine karşı bir tank saldırısı başladığını, şiddetli bir çatışmanın devam ettiğini" söyledi.

SAVAŞ UÇAKLARI DA KATILDI

Bu arada, Gürcistan savaş uçaklarının Güney Osetya güçlerinin mevzilerine saldırı düzenlediği ileri sürüldü.

Interfaks'ın haberine göre, Rusya'nın bölgedeki barışgücü birliklerinin komutanı Marat Kulahmetov, Tkverneti köyündeki mevzilere karşı düzenlenen hava saldırısına 5 adet Rus yapımı Su-25 uçağının katıldığını söyledi.

RUSYA'DAN ÇAĞRI

Öte yandan Rusya, uluslararası topluluğun Güney Osetya'daki çatışmaları birlikte durdurmasını istedi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Boris Malakhov tarafından Vesti-22 televizyonunda okunan bakanlık açıklamasında, "büyük kan dökülmesini ve yeni kurbanları önlemek için çok geç değil" denildi.

Açıklamada ayrıca, "Rusya, Güney Osetya'da kan dökülmesini durdurmak ve barışı yeniden tesis etmek için çaba göstermeye devam edecektir" denildi.
Sözcü, "umarız, yabancı ortaklarımız, yüzbinlerce kişinin kaderinin belirlendiği bu zor anda tarafsız kalmazlar. Gürcistan liderliği, karmaşık sorunları çözmek için uygar yolları kullanmaya geri dönmelidir" dedi.

KUZEY OSETYALI VE ABHAZ GÖNÜLLÜLER GÜNEY OSETYA'YA GİDİYOR

Rusya'nın Kuzey Osetya bölgesi ve Abhazya'dan binlerce gönüllünün, Gürcistan kuvvetlerine karşı savaşmak için Güney Osetya'ya gitmek üzere yola çıktığı bildirildi.

Interfaks ajansının haberine göre, Rusya'nın Kuzey Osetya bölgesinin Devlet Başkanı Taimuraz Mamsurov, "yüzlerce Kuzey Osetyalı Güney Osetya'ya gitmek üzere yola çıktı. Bu kişileri durduramayız ya da gitmelerini engelleyemeyiz" dedi.

kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=151880
I
16 yıl
(((yeter ama artık)))
ne zaman bir konu açsam, birkaç arkadas var onların yüzünden açtığım konu hep kapanıyor, bıktım artık sizden.neden adam gibi tartışılmıyor açılan hiçbir konu o kişiler kendilerini biliyor ve çok rica ediyorum bir daha benim açtığım konulara yorum yazmayın siz kapattırın diye konu açmıyorum ben burda.hiçbir tartışmanın sonunu getiremedik, bu kadar mı bencilsiniz yahu bu kadar dar kafalısınız fikrinize aykırı olan düşüncelere bu kadar mı yobazça yaklaşıyorsunuz...
I
16 yıl
(((his 2600xt İCEQ TURBO)))
arkadaslar bende su an sapphire x1650xt ekran kartı mevcut.elımdede bır mıktar para ve ben bu ekran kartını satıp his 2600xt turbo almayı dusunuyorum ama dogru yapar mıyım bılmıyorum.tavsiyelerinizi almak istiyorum arkadaslar.bana yardımcı olur musunuz.

SAYGILAR
I
16 yıl
(((cumhurbaşkanının yetkileri)))
arkadaslar cumhurbaskanının yetkilerı nelerdır ve ayrıca cumhurbaskanının uzerınde bır kişi veya kurum var mı ?
I
16 yıl
(((DEİZM)))
Çogu insanin inandigi gibi ateizm'e giden yolda bir durak olmayan, etrafinda olan şeyleri, herkesin tanridan geldiğine inandiği ve cogu kimsenin de sorgulamadan körü körüne uydugu kitaplari beynini kullanarak mantik çerçevesine oturtmaya calışan, bunun neredeyse imkansiz oldugunu gorunce, belki de uzun zamandir dusunduğu evren nasil yaratildi sorusunun mantikli tek cevabinin tanrinin varligi oldugunu kabul eden, fakat dunyayi ve insanlari yaratmiş tanrinin bu kitaplari yazacak, gonderecek, bu kadar karişikliga neden olup, savaşlar başlatacak, bir suru insanin olumune neden olacak sonra da gonderdigi kitapta insan oldurmek gunahtir diyecek niteliklere (iyi veya kötü) sahip olamayacagina inanan insanlarin dinidir. bu da ulkemizde fazla bilinmedigi icin bir cok asilsiz yorumla karşi karşiya kalan dinlerden biridir... bir de alinti yapmak gerekirse;

Deizm (yaradancılık), evreni bir Tanrı'nın yarattığına inanmakla beraber yaratıcının evrene hiç bir müdahalesi olmadığını/olmayacağını savunan Tanrı görüşüdür.

Deistler genelde doğaüstü olayları (kehanet veya mucizeler), yaradanın dinlerle olan bağını, kutsal metinleri ve ortaya çıkmış bütün dinleri reddederler. Bunun yerine; deistler doğru dini inanışların insan mantığında ve doğal Dünya'nın kanunlarında görmeyi tercih ederler. Bu doğrultuda da; varolan tek bir tanrının varlığını kabul ederler.
I
16 yıl
((( oyun oynayamıyorum)))
arkadaslar ekran kartım:x1650xt
ben bu kartla "GRİD" i oynayamıyorum goruntuler bırbırıne gırıyor oynarken.oysa carbonu nerdeyse fulde oynadım bu vkartla ama bır sorun yasamamıstım.acaba ekran kartımda bır sorun mu var yoksa sistem yetersız mı.

ram:1 gb
ekran kartı:x1650xt
I
16 yıl
(((nasıl giderim)))
İstanbul'da oturan arkadaslardan yardım istiyorum.Harbiye ordu evi nin oraya gıtmek istoyrum ama nasıl gideceğimi bılmıyorum.Gaziosmanpaşada oturuyorum.eğer nerede oldugunu tarif edersenız gidebilirim sanırım
I
16 yıl
(((LÜTFEN TIKLAYIN)))
ARKADASLAR BU SİTEYE GİRMEKLE DÜNYA ÜZERİNDEKİ AÇ İNSANLARA YARDIM ETMİŞ OLUYORUZ.HERKESİN ANLAYIŞLI OLUP GEREĞİNİ YAPACAĞINI UMUYORUM

www.hungersite.com
"CLİCK HERE TO GİVE İT'S FREE" butonuna tıklamanız yeterli
I
16 yıl
((( LÜTFEN TIKLAYIN)))
ARKADASLAR BU SİTEYE GİRMEKLE DÜNYA ÜZERİNDEKİ AÇ İNSANLARA YARDIM ETMİŞ OLUYORUZ.HERKESİN ANLAYIŞLI OLUP GEREĞİNİ YAPACAĞINI UMUYORUM

www.hungersite.com
"CLİCK HERE TO GİVE İT'S FREE" butonuna tıklamanız yeterli
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.