C

Binbaşı
05 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
33 üye
Görüntülenme (?)
435 (Bu ay: 10)
Gönderiler Hakkında
C
8 ay
VFS Global Randevu Takip Botu
Arkadaslar merhaba. VFS Global Belcika uzerinden D tipi randevu arayisindayiz. Fakat sistemde malesef 1 aydir randevu bulamiyoruz.
Bu tarz bir aramayi otomatik yapacak ve randevu oldugunda kayit edecek bir bot arayisimiz mevcuttur. Eger bu tarz bir hizmeti olan varsa ucreti karsilingda faydalanmak isterim.

Saygilar.
C
9 ay
Garmin vs Apple
Arkadaslar merhaba, akilli saat alma planim var ve butceme gore Apple Watch SE 2022 ve Garmin Forerunner 255 veya 745 gibi modellere bakiyordum.
Butcem 350 eur civari.
Her gun bisikletle ise gidip geliyorum ve haftada 3-4 antremana gitmeye basladim. Dolayisiyla spor aktivitelerimin takibi oncelikli olacak.
Ama saat takiyorken isterim ki isle alakali bildirimleri de alip saat uzerinden konusma-mail okuma-whatsapp-takvim vs gibi islerimi de yoneteyim.
Apple watch kullanmistim guzeldi fakat Garmin'den sirket indirimim de var aklimi celmiyor da degil.

Sizin tavsiyeniz ne olur acaba ? garminde spor harici diger islerimi halletmem mumkun mu dedigim sekilde ?

Tesekkurler, iyi forumlar.
C
11 ay
ASRock Monitor Hakkinda Dusunceleriniz Nelerdir ?
Arkadaslar merhaba. 2K cozunurlukta fps oyunlari oynayacagim 7900XT ekran kartim var ve bu monitoru almak zorunda kaldim gibi bir sey oldu cunku almam gereken sitede baska f/p gorunen bir monitor yoktu. Sanirim Asrock daha yeni monitor isine girmis, bilen kullanan vs var mi acaba hata mi yaptim alarak yoksa iade etmeden kullanayim mi ?


- Panel Size: 27 (inch)
- Curvature: 1500R
- Aspect Ratio: 16:9
- Viewing Area: 596.736 x 335.664mm (H x V)
- Pixel Pitch: 0.2331 (mm)
- Panel Type: VA
- Display Surface: Anti-Glare
- Color Space: 87% DCI-P3 / sRGB 110%
- Resolution: 2560 x 1440
- Refresh Rate: 165Hz (Max.)
- Brightness: 550 cd/m² (Typ.)
- Contrast Ratio: 4000 :1 (Typ.)
- Viewing Angle: 178°(H) / 178°(V)
- Display Colors: 16.7M
- Response Time: 1ms MPRT
- HDR: VESA DisplayHDR™ 400
- Flicker-free: Yes
- Low Blue Light: Yes





https://pg.asrock.com/Monitors/PG27Q15R2A/index.asp
C
12 ay
Topladigim Sistem Nasil Olmus
Arkadaslar merhaba, 2K cozunurlukte genelde cod vs fps oyunlari oynamak icin mindfactory.de sitesinden asagidaki gibi bir sistem topladim. Toplam butce monitor dahil 2500 eur civarina cikabilirim max ve sadece bu siteden alinmasi gerekiyor monitor haric. Varsa bi modifiye onerisi acigim bu hafta halletmem lazim. Simdiden tesekkur ederim.



< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
C
geçen yıl
XMG Laptoplar Nasildir ?
Arkadaslar merhaba. Bir sure once yurtdisina yerlestim ve Almanya'dan XMG marka laptop siparis ettim fiyatian gore iyi komponentler oldugundan. Internette adam akilli yorumlara pek rastlayamadim. Acaba bu markayla daha once deneyimi olan var mi ?

Aldigim urun bu.


https://www.alternate.de/XMG/FOCUS-15-E23-(10506162)-Gaming-Notebook/html/product/1905081
C
geçen yıl
Tasarım İçin PC Önerisi (MAX 3750 EUR)
Arkadaşlar merhaba,

Kız arkadaşım freelance çalışacak ve anlaştığı firma Türkiye'den ona pc toplamasını istemiş. Monitör hariç 3750 eur civarı bütçemiz var.
Rhinoceros 3D, adobe programları, keyshot, vray vs render programları sıkça kullanılacak. Oyun için sistem kurmak render için gibi düşünüyorum fakat işlemci - ekran kartı dengesi nasıl olacak bilmiyorum. O yüzden size danışmak istedim.

Şimdilik elde 2k monitör var fakat render vs işleri için ilerde 4k monitör kullanılabilir. Bu bilgiler ışığında nasıl bir sistem toplamak laızm ? ileriye dönük olması için pahalı olsa bile AM5 almak mantıklı mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.
C
3 yıl
Corsair Kablosuz Kulaklıklar
Arkadaşlar merhaba. Corsair marka kablosuz kulaklık almak istiyorum da hs70 veya void serileri arasında karar veremedim. Sıklıkla fps oyunları oynuyorum. Rgb çok önemli değil. Fakat voidlerin çok serisi var ve kafam karıştı. Alınabilecek en iyi corsair wireless kulaklıklar hangileri acaba virtussolar hariç? Aralarındaki farklat neler ?
C
4 yıl
1 Pini Kırık 3600X Tamiri
Arkadaşlar merhaba,

Elimde sadece 1 pini kopmuş olan 3600X var ve işlemci çalışmıyor. Bu pini tamir etmek istiyoruz İstanbul veya Antalya içi bildiğiniz güvenilir bir yer var mı acaba ?
C
4 yıl
Klavyemin Üstüne Soda Döktüm - K95 Platinum MX Speed
Arkadaşlar merhaba,

bir anlık dalgınlığma gelip soda döktüm klavyemin üzerine az bir bölgeye. Soda sade...
O anki şaşkınlık ve üzüntüyle hemen gücünü kesmek aklıma gelmedi 2-3 dk oyalandım. Daha sonra bütün tuşları söktüm peçeteyle görünen sıvıları temizledim. Daha sonra tekrar bağladım rgblerinde herhangi bir problem yok sadece num tuşlarına basarken ses de açıp kapanıyor ve p ve ğ harflerinde problem yaşadım basılı kalma çift basma gibi. Sonra tekrar söktüm ve ters çevirip koltuğa bıraktım 48 saat geçmesini bekliyorum.

Böyle bir problem yaşayan var mı ? Düzelecek bir problem mi acaba ?
Garanti kapsamında olmasa bile servis tamir edebilir mi ? Veya 3. parti biri yardımcı olabilir mi tamiri konusunda fikirlerinizi alabilir miyim ? Aşırı üzgünüm daha yeni takmıştım sisteme...
C
4 yıl
Sony 55XF9005 İçin HDMI Kablo Önerisi
Arkadaşlar merhaba,

Başlıktaki TV'yi aldım bugün gelip kuracaklar. Fakat 1080p de 100 hz izleyebileceğim hdmi kablo bakıyorum.
Önerebileceğiniz kablo var mı acaba ? Yayın Turkcell TV+
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.