S

Teğmen
26 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
Alliance 100 lvl daily quest hakkında
Selam arkadaşlar alliance yim bu frost ridge de biz görev yapamıyormuyuz nagrand dahil haritalardaki görevleri bitirip story achilerini aldım daha görev yokmu acaba bulamadım yada daily questler nerede ilerleyen arkadaşlar cevaplar verirse sevinirim.
S
10 yıl
World of Warcraft ve Online Oyun
world of warcraft türkiye eksik olan türkçe paylaşım sitelerini elimizden geldiğince o eksikliği kapamak için online oyun larında bilgilerinin olacağı bir forum sayfasıdır.

wowtr

< Resime gitmek için tıklayın >
S
10 yıl
Nostalji Severleri Nostostr a bekliyoruz
Herkeze merhabawww.nostostr.com bilmediğiniz ve geçmişe özlem duyduğunuz nostalji adına hemen hemen herşeye yer vermeye çalıştığımız sitemize bir göz gezdirmenizi rica ederim.

Nostostr ne demek derseniz nostos Nostalji demek...
S
11 yıl
Mesaj: #1 Galatasaray Hakkında Her Şey
Galatasaray haberleri ,multimedyaları ve ultraslan tribün showları hepsi bu sitede.

Site Adresihttp://www.gsbulten.com

< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 yıl
Mesaj: #1 Nostalji Damakta Kalan Çikolata Tadında
Günümüzdeki hayatın anlamı sadece iş güç ev iş güç ev olarak döndüğünü varsayarsak bir çoğumuz eski günlere özlem duyarız.Hatırlayamadığımız aklımızdan çıkan gördüğümüzde vay be ne günlerdi diyeceğimiz http://www.nostostr.comye özlem duyduğumuz anları sizlere sunan bir web sitesi hazırladık.Eskilerden kalan ne varsa yeni sitemizde sizinle paylaşacağız.Nostos nedir derseniz yunancada nostalji anlamına geliyor.

Alıntı:http://www.nostostr.com web site adımız.

Ayrıca sitemizde bana yardımcı olacak kendi nostalji dünyasına yansıtacak arkadaşlar

Alıntı: supperboard@gmail.com

mail adresinden bana mail atabilirler.
< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 yıl
Ravencrestte Oynayan Türkler
Merhaba arkadaşlar ravencrestte yeni başlayan yada oynayanlar türk guildimiz mevcut battlelore guildin adı thefightsong yada kataklysm mesaj atabilirler.
S
11 yıl
Sony Vegas Effect Hakkında Yardım Lütfen
Merhaba arkadaşlar sony vegas pro 11 de rastgele bir videoya herhangi bir effect koyduğum zaman o videonun tamamında o effect kalıyor ben mesela 8 ile 17. saniyeleri arasında o efektin olmasını istiyorum. bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim.
S
11 yıl
5.2 nin bosslarından biri
işte 5.2 nin sha ayarındaki bossu her hafta bir kez gidebilirsiniz.. alttaki resimde spawn olduğu yeri göteriyor...bu çevrede ve az yukarısında çıkıyor..


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 yıl
İşte sha tarzı bir boss Kroshnik ...
yeni gelen yamada 5.2 de parti ile kesebileceğiniz bir boss haftada bir kez item alabiliyorsunuz.. düşerse tabi :=)


< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 yıl
5.2patch geldi hayırlı ugurlu olsun
arkadaşlar thunder isle diye yeni gelen yerde gunluk gorevlerı yaptım 2 ayrı yere rep gelıyor 522 lvl itemler var kesmemiz gereken achi veren bosslar var su an çok kalabalıö oldugu ıcın 3 tanesını ancak kesebildim. içeride dungeon yada raid tarzı birşey var raid olanına girebildim ancak 2 kişi oldughumuz için çıktık 92 lvl moblar vardı içeride. birde görev biterken bir yere ışınladı benı ve tam 13 adet charm kazandım yaklaşık 40 a yakın kutu açarak. farklı şeyler bilen paylaşırsa herkez bilmediğini öğrenir....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.