L

Çavuş
21 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
108 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
9 yıl
Cevap: *** GM DISCOVERY ELITE , ELITE 4G ve ELITE LITE | ANA KONU | S.S.S. | TEKNIK REHBER
merhaba, uzun süre kullanmak için almak niyetindeyim ama merak ettiğim birkaç konu var. 4.4.2 sürümde kalması ilerleyen zamanlarda discovery elite'i etkiler mi? bunun dışında telefonun olumsuz bir yanı var mı?
L
11 yıl
Asus k55vj-sx031d açma sorunu
Bilgisayarı yeni aldım daha geleli yarım saat bile olmadı. Gelin görün ki açmak için en ufak bir adım bile atamadım. İzlemem gereken işlem sırası ne burada? Yardımcı olabilecek var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
L
14 yıl
Mp3 player tavsiyesi
Merhaba, 50 TL civarında bir mp3 player arıyorum. Çok şey mi isteyeceğim bu fiyata bilmem ama minimum hafızası 2gb olan, dışarıyı duymamı engelleyecek ve dışarısının benim müziğimin sesini az da olsa duyabilecek kadar ses çıkaran bir alet arıyorum. mp4 de olabilir ama tek isteğim bu ses olayı aslında. Markası tabii önemli değil, nefes alsın yeter..
L
14 yıl
2 yıllık üniversite hakkında bilgi
Merhaba, anadolu meslek lisesi mezunuyum. Bu yıl da 2 yıllık okumayı düşünüyordum ama sınav kayıtlarının kapandığını duydum. Sınavsız geçiş gibi bir durum yok muydu? Nasıl girerim, nasıl yaparım bilgi verebilir misiniz lütfen? Ek olarak açıköğretim konusunu merak ediyorum.. Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.
L
14 yıl
Dvd sürücü sorunu
Dvd sürücümü sorunsuz kullanıyordum ta ki daemon tools yükleyene kadar. Abim sağolsun dvd sürücüsünün üstüne koydu sanal sürücüyü. Şimdi ise dvd sürücüm hiç görülmüyor. Daemon toolsu kaldırsam da sanal sürücülerini silsem de bir işe yaramadı. Bir kaç böyle idare ettim ama şimdi bilgisayar arıza vermeye başlıyor, format atılması gerekebilir diye korkuyorum. Malum cd tanıyacak yer de yok. Sorunu donanım/aygıt yöneticisinden halletmeye çalıştım ama olmadı hiç bir şekilde görmüyor sürücüyü. Gerekirse ekran görüntüsü alabilirim. Yardım ederseniz çok sevinirim, cevaplarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.