C

Çavuş
10 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
16 yıl
e 250 yardım
arkadaşlar e250 yeni aldım ses yükseltmek için verilen kodu*#8999*8378# yazıyorum ama hiçbirşey çıkmıyor. daha doğrusu * dan sonra ---- şeklinde çıkıyor. acaba benim yanlış yaptığım birşeyler mi var yoksa bir yere mi basmam lazım yardım lütfen
C
17 yıl
Bisiklet Yardım
Arkadaşlar yaklaşık 4-5 km mesafede kullanmak için bir bisiklet alacağıım ancak bisikletlere dair hiçbir bilgim yok. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Bisiklette hangi özellikleri aramalıyım . Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkürler ederim.
C
17 yıl
Ekranın yarısı beyaz yarısı mavi
Sorun şu arkadaşlar; XP de ekran iki farklı renge ayrıldı. Ekranın yarısı beyaz yarısı mavi acaba bu neden oldu . Eski haline nasıl getirebilirim.
C
17 yıl
bora ya hangi yağ
arkadaşlar aracımı yeni aldım ve yağını değiştirmek istiyorum. acaba hangi yağı kulllanmalıyım? ne kadardır bilgisi olanlar yardım lütfen.
C
17 yıl
motor ömrünü etkileyen faktörler
Arkadaşlar benim kafamı kurcalayan konu şu bir aracın motor ömrünü belirleyen faktörler nelerdir? Aslında çıkış noktasıda şudur ben araba alacağım baktığım bir model var ve hep oradan az km yapmış araçlara bakıyorum ama 100 binin üstündeki araçlarda aklım hep karışıyor. Birde şunu duydum ki iyi kullanılmayan bir araç 45-50 bindede motorun ömrünü bitirirmiş. O zaman biz aracımızı nasıl kullanacağız , sürüş esnasında nelere dikkat edeceğiz. motor ömrünü neler uzatır. neden piyasada 400-500 bin km yapmış araçlar göremiyoruz yoksa ben bu rakamları yazarken çok mu uçtum acaba. Lütfen bu konu ile ilgili bilgilerinizi paylaşın.
C
17 yıl
34 VHD 96 bordo doğan SLX
arkadaşlar sizden ricam eğer 34 VHD 96 plakalı aracı aranızdan gören ve ya yerini bilen var ise buraya ceavp yazması benim için çok önemli . BU aracı ben sattım uzun zaman önce ancak vekalet vermeme rağmen satan şerefsizler devrini vermemişler aracın ve alan kişi ile bir türlü irtibata geçemedim . Eğer bu araçla ilgili bilgi sahibi olan , gören veya bilen var ise buradan bana bilgilendirme yapılması beni çok sevindirir. İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
C
17 yıl
Nissan Terrano II ile ilgili bilgi istiyorum
Arkadaşlar forumda değişik modellerle ilgili özellikle kullanıcılardan bilgi almak için sürekli konu açıyorum ama

birde Nissan Terrano II ile ilgili bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Özellikle bozuk yol ve kar performanları
nasıldır? 98 benzinlisi düşünülüyor.
C
17 yıl
izmir de LPG kime taktırılır?
Arkadaşlar izmir de lpg montajı kime yaptırılır? Hangi markayı tavsiye edersiniz? Usta önemli diyorlar o zaman
bu ustayı nasıl buluruz?Alnında yazar mı iyi ustalığı? diye sorsam...
lütfen yardım???
İşin kötü tarafı montajı izmirde yaptıracağım ama servise batı karadenizde gideceğim . çünkü sadece bir aylığına
o da yazdan yaza izmirdeyim .onun için iyi usta ve iyi servis ağı hangisindedir acaba.
C
17 yıl
freelander yardım
arkadaşlar araç linkte . Bu araçlarla ilgili bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Özellikle kar performansları çok önemli çünkü alınırsa araç kışın karla uğraşacak.
Ayrıca bu araçlar şanzıman olarak 4*4 e ne kadar uygun . Çünkü honda HRV ler için arazi aracı değil sadece görünümü ile arazi aracına benziyor şeklinde yorumlar almıştık. Bu konuda lütfen yardım.
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4010791
C
17 yıl
bu paraya bu araba alınır mı?
Arkadaşlar toyota VVT-İ 2005 25000 de 21.500 YTL istiyorlar . Bu paraya bu araba alınır mı ? BU araç başımızı ağrıtır mı? Özellikle kullanan ve bilen arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.