D

Yüzbaşı
09 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
84 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
7 yıl
**Düzeltildi**02-08 Arası Kotaya dahil olması hakkında
Arkadaşlar açılan başlıklarda görüyorum birkaç şikayeti okudum ancak tam anlayamadım. Biri gerçekten problemi detaylandırabilir mi bana?


görüşmez üzere

-----------------

Düzeldi arkadaşlar, Artık 02:00-08:00 arasını ayrı olarak gösterecek ekranlar.

Desteğiniz için teşekkürler
D
7 yıl
Doping AKN\u0027siz Tüm hızlar 44,90 TL
Arkadaşlar selamlar,

Torentçiler için iyi gibi ancak, TurkNet'den sonra AKN'siz Heryöne aynı hızlı uyguluma ile bir göz gezdirilebilir.

Pakette saat bazlı hız sınırlaması bulunmaktadır.

detaylar;
http://www.doping.com.tr/Telefonsuz-Internet-Kampanyalari/Aile-Boyu-Hizli-Internet-Kampanyasi

• Kota ve AKN uygulaması olmaksızın, kampanya kapsamında 01:01-19:00 saatleri arasında 8, 16, 24, 35, 50, 100 Mbps’e kadar hız seçeneklerinden seçilen tarifeye ve altyapıya uygun hızda, 19:01-01:00 saatleri arasında 1 Mbps hızında hizmet sunuluyor.

• Kampanya kapsamında internet hizmeti için 192 TL olan aktivasyon ücreti hediyedir.

• Her yöne 500 dakika ses paketinin kampanya fiyatı 28 TL’dir.


< Resime gitmek için tıklayın >
D
7 yıl
TurkNet\u0027te Yapı Kredi World’e özel 30 TL Worldpuan
< Resime gitmek için tıklayın >

TurkNet ayrıca 1 ay bedava ve 120 TL’ye kadar cayma bedeli karşılanmaktadır.

Üstelik Yapı Kredi World’e özel 30 TL Worldpuan.


Detaylar için;

https://turk.net/yapi-kredi-worldcard-30TL-1-ay-bedava-internet-kampanyasi.aspx
D
8 yıl
TurkNet Adsl\u0027den Vdsl\u0027e Ücretsiz Geçiş / 32-100 Mbps\u0027e kadar Tüm hızlar
Merhaba Arkadaşlar,

Daha önce mevcut abonelerin Vdsl'e geçiş talepleri alınmıştı fakat geçiş işlemleri o an itibari ile yapılamamıştı.
Süreç birimi bu yöndeki çalışmalarını tamamladı.
Artık Çağrı Merkezini arayarak anlık olarak Vdsl'e geçiş talebinde bulunup, hemen geçiş yapabiliyorsunuz.

Mevcut müşterilerin geçişi için herhangi bir ek ücret yok. Çağrı merkezini arayarak VDSL hızı destekliyor mu kontrol ettiriyorsunuz, Evet ise,

32 Mbps den 100 mbps e kadar altyapının desteklediği maksimum hıza aynı fiyata alıyorsunuz.

Not:VDSL için VDSL modem şart.




KAMPANYA
HIZ:32Mbps-100 Mbps arası alabildiğin hız
Taahhüt Yok
150 GB AKN
Telefon hattı+1000 DK heryöne(Şİ,ŞA,GSM,UA1
)

Hepsi 59,99 TL

(NOT: 200 GB AKN'li paket kullanan abonelerimiz için bugün tekrar bilgi veriyor olacağım)



Download/Upload hızları aşağıdaki gibidir;


32768 Mbps download -3072 Mbps Upload

35840 Mbps download -3072 Mbps Upload

51200 Mbps download-4096 Mbps Upload

76800 Mbps download-4096 Mbps Upload

102400 Mbps download-4096 Mbps Upload



Daha önce Vdsl'e geçiş yapan ve TurkNet konularına yollanan hız testlerinin bazıları;

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >


(edit: yalnış iss hız testi ss silindi)
D
8 yıl
TurkNet 32/64/100 Mbps\u0027e kadar Tüm hızlar 59,99 TL TAAHHÜTSÜZ+60 TL BONUS
Şimdi,1 AY BEDAVA





Kampanya
HIZ:16Mbps-100 Mbps arası alabildiğin hız
Taahhüt yok.
150 GB AKN
Telefon hattı+1000 DK heryöne(Şİ,ŞA,UA1)
Açılış ücreti Aktivasyon YOK

Hepsi 59,99 TL.


Kampanya bu LİNK üzerinden bilgilerinizi bırakarak yada,www.turk.net sitesinden hizmet Başlatma sihirbazından kendiniz yapıyorsunuz.

Tabi, 32/64 ve 100 MB e kadar olan hızları kullanmak için VDSL2 yi destekleyen modem olması lazım.

www.turk.net de Abonelik sihirbazının 3. ekranında girdiğiniz adres bilgileri yada telefon numarası üzerinden sistem kontrol ederek kaç hız alabildğinizi gösterecek. Aşağıdaki örnek'te 35 MB e kadar alan bir müşterinin gördüğü ekran görüntüsü yer alıyor. Bu değer sizin altyapınızın desteklediği maksimum değer. Bir fiyat farkı yok 100'e kadar hepsi 59,99 TL






--------------------

Koşulları ise,

www.turk.net, sitesinden abonelik sihirbazından ilerleyerek, evrakların cıktısını alıp TurkNet'in belirttiği adrese evrakları gönderiyorsunuz. Eğer cıktı ile ugrasmam derseniz kredi kartınız ile 29 TL vererek TurkNet'in kargo ile size gönderimini sağlatabiliyorsunuz.

Ayrıca, kredi kartınız ile otomatik ödeme talimati ile aylık faturalarınızı ödeyebiliyorusuz. Tam olarak spotify mantığı.

Soru:Upload hızları nedir?
Cevap:

24576 Mbps download -2 Mbps Upload

32768 Mbps download -2 Mbps Upload

35840 Mbps download -2 Mbps Upload

51200 Mbps download-2 Mbps Upload

76800 Mbps download-2 Mbps Upload

102400 Mbps download-2 Mbps Upload


Soru:Kimler Yararlanabilir?
Cevap:TurkTelekom'un olduğu her bölgeden yararlanılabilir. Normal bildiğiniz ADSL-ADSL2/VDSL hizmeti. Tüm diğer Firmalardan, TTNet,Vodafone,Doping vb lerden hiçbir işlem yapmadan otomatik geçiş yapabilirsiniz.

Soru:Yeni taşındım Kampanyadan nasıl yararlanabilirim.
Cevap:www.turk.net sitesinden satış sihirbazına giriş yaptığınızda sizi iki seçenek karsılıyor. "Sabit hattım var" ve "Sabit hattım yok" sabit hattım yok seçeneğini seçtiğinizde il-ilçe-mahalle gibi bilgileri girerek ilerliyorsunuz. Son ekranda alacağınız hızı görüyorsunuz Ardından güvenlik nedeni ile kredi kartı bilgilerinizi giriyorsunuz.(herhangibir çekim yapılmıyor.)Ardından adına özel evraklar oluşuyor çıktısını alıp gönderdiğinizde İlk önce ücretsiz olarak Telekom ekipleri telefon hattını çekiyor. Ardından ADSL-ADSL2/VDSL hizmetiniz açılıyor. Gerekli şifreler SMS ve MAİL yolu ile size iletiliyor.

Soru:Sabit fiyat garantisi var mı?
Cevap:TurkNet Özgür İletişim paketinde 150 GB bol Adil Kullanım Noktası’na sahip limitsiz internet ve aylık her yöne 1000 dakika telefon görüşmesi ayda 59.99 TL’ye sunuluyor. Aylık 150 GB limitinizi kullandığınızda hızının 3 Mbps’e düşürülür ve ay sonuna kadar bu hızda kesintisiz internet hizmeti almaya devam edersiniz. Aybaşında ise yeniden 150 GB limitiniz tanımlanır ve altyapınızın desteklediği en yüksek hızda internet hizmeti almaya devam edersiniz. 1000 dakika telefon görüşmesi ile Türkiye içindeki cep telefonlarını, sabit ev ve iş telefonlarını, 444’lü numaraları ve birinci kademe yurtdışı ülkelerini arayabilirsiniz. 1000 dakika aylık kullanımı geçtiğinizde ise dakika başına ücretlendirme yapılır. TurkNet ile aylık 1000 dakika telefon kullanım limitinizi geçmediğiniz takdirde kesinlikle sabit fiyat garantisi vardır ve ayda sadece 59.99 TL ödeyerek, en bol ve hızlı interneti, 1000 dakika gibi yüksek telefon görüşme süresi ile birlikte sabit fiyattan kullanırsınız.

Soru:Neden yalın internet yok?
Cevap:TurkNet’te yalın fiyatına her şey dahil hizmet anlayışı var. Sektör ortalamasının çok üstünde olan 150 GB AKN’li limitsiz internet hizmeti, daha yüksek hız için ekstra fiyat talebi olmadan her şey dahil 59.99 TL’ye satışa sunuluyor. Bununla da yetinilmeyip ev telefonu ihtiyacı düşünülerek ve yine herhangi bir ekstra ücret istemeksizin ayda 1000 dakika her yöne görüşme hediye ediliyor.

Soru:Kurulum ve aktivasyonu siz mi yapıyorsunuz?
Cevap:TurkNet, internet hizmetinizi, aktive edildiği andan itibaren anında kullanmanızı istiyor. TurkNet web sitesinde modem kurulumu ve ayarları hakkında detaylı açıklamalar yer alıyor. Kolayca kurulum yaparak anında internet kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca, 0850 288 80 80 nolu 7/24 Çağrı Merkezi üzerinden, modem kurulumu için yardım alabilirsiniz.

Soru:Modem veriliyor mu?
Cevap:TurkNet’in Özgür İnternet paketinde modem teklifi bulunmuyor. Ancak, başvuru sırasında dilerseniz talep ederek ve tek seferlik ödeme yaparak anında modem satın alabilirsiniz. Modeminiz kargo ile size gönderilecektir. Modem tak çalıştır özelliklidir ve bağlantılarınızı yapar yapmaz internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz

Soru:Başka bir operatörde taahhüttüm var, ne yapmalıyım?
Cevap:Eğer başka bir operatörde taahhüttünüz devam ediyorsa, taahhüt bozma bedelinizi hizmet almış olduğunuz servis sağlayıcı arayarak öğrenebilirsiniz. TurkNet’in avantajlı, hızlı ve bol teklifinden yararlanmanız için taahhüt istemediğini tekrar hatırlatırız.

Soru:Diğer firmadan doğan taahhüt bozma bedeli karsılanıyor mu?
Cevap:Şuan için karşılanmıyor.

Soru:Aktivasyon süresi ne kadar?
Cevap:Islak imzalı sözleşme TurkNet’e ulaştıktan itibaren 3 ila 5 iş günü içinde aktivasyon işlemlerinin tamamlanması amaçlanıyor. Bu sürenin uzamaması için TurkNet tüm imkanlarını kullanıyor ancak dönem dönem hizmet taşınacak operatör kaynaklı gecikmeler yaşanabiliyor. TurkNet, bu gibi durumlarda işlemlerin en kısa sürede tamamlanması için ilgili kurumla irtibata geçiyor ve konuyu takip ederek hızlandırma adına ne gerekiyorsa yapıyor.

Soru:Ttnet/TürkTelekom/Doping/Dsmart/Vodafone abonesiyim telefon hattım var..Turknet telefon hattı olan her yere hizmet veriyor değil mi?
Cevap:Aynen öyle:)

Soru::Ttnet/TürkTelekom/Doping/Dsmart/Vodafone dan Turknete geçişte interneti beklemek istemiyorum..geçiş hemen sağlanıyor mu?
Cevap:Geçiş hemen sağlanıyor.Herhangibir kesinti yok.

Soru:Şu anda xxxx mb civarı ttnet hızı alıyorum.Tuknete geçtiğimde hızım düşer mi?
Cevap: Hız alt yapı ile ilgilidir. O altyapı ile o hızı alıyorsanız. O hızı almaya devam edersiniz.

Soru:Taahhüt gerçekten yok mu, nasıl oluyor bu?
Cevap:Evet, TurkNet’te gerçekten taahhüt yok. Memnun kalmadığınız an hiçbir ek bedel ödemeden aldığınız hizmeti iptal etme özgürlüğüne sahipsiniz. TurkNet’te bayi kanalı, satış ofisi gibi maliyetler yok ve çağa uygun, kontrolün tüketicide olduğu internetten satış yöntemleri kullanılıyor. Bu sebeple taahhütsüz 150 GB bol AKN’li limitsiz internet ve ayda 1000 dakika telefon hizmeti, her şey dahil 59.99 TL gibi avantajlı bir fiyatla tüm TurkNet’lilere sunulabiliyor.

Şimdilik benim aklıma gelen sık sorular bunlar geldikçe update ederim.
D
8 yıl
TurkNet 150GB AKN 1000dk Konusma TAAHHÜTSÜZ
Arkadaşlar Merhaba,

Birkaç başlık altında kampanyadan yaklasık 3 aydır yazısıyoruz. TurkNet'den ricamız ile başlık sabitlendi. Bu nedenle yeni konu açıyorum. Artık buradan tek bir başlıktan devam edelim. Kampanyadan yararlanma ve diğer adımlarda elimden geldiğince ben yardımcı olmaya çalışacağım. Yetişemezsem TurkNet bir destek verir bana sanırım
Şimdi,1 AY BEDAVA





Kampanya
HIZ:16Mbps-100 Mbps arası alabildiğin hız
Taahhüt yok.
150 GB AKN
Telefon hattı+1000 DK heryöne(Şİ,ŞA,UA1)
Açılış ücreti Aktivasyon YOK

Hepsi 59,99 TL.


Kampanya bu LİNK üzerinden bilgilerinizi bırakarak yada,www.turk.net sitesinden hizmet Başlatma sihirbazından kendiniz yapıyorsunuz.

Tabi, 32/64 ve 100 MB e kadar olan hızları kullanmak için VDSL2 yi destekleyen modem olması lazım.

www.turk.net de Abonelik sihirbazının 3. ekranında girdiğiniz adres bilgileri yada telefon numarası üzerinden sistem kontrol ederek kaç hız alabildğinizi gösterecek. Aşağıdaki örnek'te 35 MB e kadar alan bir müşterinin gördüğü ekran görüntüsü yer alıyor. Bu değer sizin altyapınızın desteklediği maksimum değer. Bir fiyat farkı yok 100'e kadar hepsi 59,99 TL






--------------------

Koşulları ise,

www.turk.net, sitesinden abonelik sihirbazından ilerleyerek, evrakların cıktısını alıp TurkNet'in belirttiği adrese evrakları gönderiyorsunuz. Eğer cıktı ile ugrasmam derseniz kredi kartınız ile 29 TL vererek TurkNet'in kargo ile size gönderimini sağlatabiliyorsunuz.

Ayrıca, kredi kartınız ile otomatik ödeme talimati ile aylık faturalarınızı ödeyebiliyorusuz. Tam olarak spotify mantığı.

Soru:Upload hızları nedir?
Cevap:

24576 Mbps download -2 Mbps Upload

32768 Mbps download -2 Mbps Upload

35840 Mbps download -2 Mbps Upload

51200 Mbps download-2 Mbps Upload

76800 Mbps download-2 Mbps Upload

102400 Mbps download-2 Mbps Upload


Soru:Kimler Yararlanabilir?
Cevap:TurkTelekom'un olduğu her bölgeden yararlanılabilir. Normal bildiğiniz ADSL-ADSL2/VDSL hizmeti. Tüm diğer Firmalardan, TTNet,Vodafone,Doping vb lerden hiçbir işlem yapmadan otomatik geçiş yapabilirsiniz.

Soru:Yeni taşındım Kampanyadan nasıl yararlanabilirim.
Cevap:www.turk.net sitesinden satış sihirbazına giriş yaptığınızda sizi iki seçenek karsılıyor. "Sabit hattım var" ve "Sabit hattım yok" sabit hattım yok seçeneğini seçtiğinizde il-ilçe-mahalle gibi bilgileri girerek ilerliyorsunuz. Son ekranda alacağınız hızı görüyorsunuz Ardından güvenlik nedeni ile kredi kartı bilgilerinizi giriyorsunuz.(herhangibir çekim yapılmıyor.)Ardından adına özel evraklar oluşuyor çıktısını alıp gönderdiğinizde İlk önce ücretsiz olarak Telekom ekipleri telefon hattını çekiyor. Ardından ADSL-ADSL2/VDSL hizmetiniz açılıyor. Gerekli şifreler SMS ve MAİL yolu ile size iletiliyor.

Soru:Sabit fiyat garantisi var mı?
Cevap:TurkNet Özgür İletişim paketinde 150 GB bol Adil Kullanım Noktası’na sahip limitsiz internet ve aylık her yöne 1000 dakika telefon görüşmesi ayda 59.99 TL’ye sunuluyor. Aylık 150 GB limitinizi kullandığınızda hızının 3 Mbps’e düşürülür ve ay sonuna kadar bu hızda kesintisiz internet hizmeti almaya devam edersiniz. Aybaşında ise yeniden 150 GB limitiniz tanımlanır ve altyapınızın desteklediği en yüksek hızda internet hizmeti almaya devam edersiniz. 1000 dakika telefon görüşmesi ile Türkiye içindeki cep telefonlarını, sabit ev ve iş telefonlarını, 444’lü numaraları ve birinci kademe yurtdışı ülkelerini arayabilirsiniz. 1000 dakika aylık kullanımı geçtiğinizde ise dakika başına ücretlendirme yapılır. TurkNet ile aylık 1000 dakika telefon kullanım limitinizi geçmediğiniz takdirde kesinlikle sabit fiyat garantisi vardır ve ayda sadece 59.99 TL ödeyerek, en bol ve hızlı interneti, 1000 dakika gibi yüksek telefon görüşme süresi ile birlikte sabit fiyattan kullanırsınız.

Soru:Neden yalın internet yok?
Cevap:TurkNet’te yalın fiyatına her şey dahil hizmet anlayışı var. Sektör ortalamasının çok üstünde olan 150 GB AKN’li limitsiz internet hizmeti, daha yüksek hız için ekstra fiyat talebi olmadan her şey dahil 59.99 TL’ye satışa sunuluyor. Bununla da yetinilmeyip ev telefonu ihtiyacı düşünülerek ve yine herhangi bir ekstra ücret istemeksizin ayda 1000 dakika her yöne görüşme hediye ediliyor.

Soru:Kurulum ve aktivasyonu siz mi yapıyorsunuz?
Cevap:TurkNet, internet hizmetinizi, aktive edildiği andan itibaren anında kullanmanızı istiyor. TurkNet web sitesinde modem kurulumu ve ayarları hakkında detaylı açıklamalar yer alıyor. Kolayca kurulum yaparak anında internet kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca, 0850 288 80 80 nolu 7/24 Çağrı Merkezi üzerinden, modem kurulumu için yardım alabilirsiniz.

Soru:Modem veriliyor mu?
Cevap:TurkNet’in Özgür İnternet paketinde modem teklifi bulunmuyor. Ancak, başvuru sırasında dilerseniz talep ederek ve tek seferlik ödeme yaparak anında modem satın alabilirsiniz. Modeminiz kargo ile size gönderilecektir. Modem tak çalıştır özelliklidir ve bağlantılarınızı yapar yapmaz internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz

Soru:Başka bir operatörde taahhüttüm var, ne yapmalıyım?
Cevap:Eğer başka bir operatörde taahhüttünüz devam ediyorsa, taahhüt bozma bedelinizi hizmet almış olduğunuz servis sağlayıcı arayarak öğrenebilirsiniz. TurkNet’in avantajlı, hızlı ve bol teklifinden yararlanmanız için taahhüt istemediğini tekrar hatırlatırız.

Soru:Diğer firmadan doğan taahhüt bozma bedeli karsılanıyor mu?
Cevap:Şuan için karşılanmıyor.

Soru:Aktivasyon süresi ne kadar?
Cevap:Islak imzalı sözleşme TurkNet’e ulaştıktan itibaren 3 ila 5 iş günü içinde aktivasyon işlemlerinin tamamlanması amaçlanıyor. Bu sürenin uzamaması için TurkNet tüm imkanlarını kullanıyor ancak dönem dönem hizmet taşınacak operatör kaynaklı gecikmeler yaşanabiliyor. TurkNet, bu gibi durumlarda işlemlerin en kısa sürede tamamlanması için ilgili kurumla irtibata geçiyor ve konuyu takip ederek hızlandırma adına ne gerekiyorsa yapıyor.

Soru:Ttnet/TürkTelekom/Doping/Dsmart/Vodafone abonesiyim telefon hattım var..Turknet telefon hattı olan her yere hizmet veriyor değil mi?
Cevap:Aynen öyle:)

Soru::Ttnet/TürkTelekom/Doping/Dsmart/Vodafone dan Turknete geçişte interneti beklemek istemiyorum..geçiş hemen sağlanıyor mu?
Cevap:Geçiş hemen sağlanıyor.Herhangibir kesinti yok.

Soru:Şu anda xxxx mb civarı ttnet hızı alıyorum.Tuknete geçtiğimde hızım düşer mi?
Cevap: Hız alt yapı ile ilgilidir. O altyapı ile o hızı alıyorsanız. O hızı almaya devam edersiniz.

Soru:Taahhüt gerçekten yok mu, nasıl oluyor bu?
Cevap:Evet, TurkNet’te gerçekten taahhüt yok. Memnun kalmadığınız an hiçbir ek bedel ödemeden aldığınız hizmeti iptal etme özgürlüğüne sahipsiniz. TurkNet’te bayi kanalı, satış ofisi gibi maliyetler yok ve çağa uygun, kontrolün tüketicide olduğu internetten satış yöntemleri kullanılıyor. Bu sebeple taahhütsüz 150 GB bol AKN’li limitsiz internet ve ayda 1000 dakika telefon hizmeti, her şey dahil 59.99 TL gibi avantajlı bir fiyatla tüm TurkNet’lilere sunulabiliyor.

Şimdilik benim aklıma gelen sık sorular bunlar geldikçe update ederim.
D
8 yıl
TurkNet 200GB AKN 1000dk konusmalı mevcut müşteri kampanyası
Arkadaşlar selamlar,

Hatırlarsanız yakın bir zamanda taahhütsüz 150 GB AKN+1000dk tlefon görüşmeli paket 59,99 TL ye açılmıştı ilgili konu;

http://forum.donanimhaber.com/m_115044832//tm.htm#115044832


Kampanya sadece yeni müşterilere açıktı. Kısa bir süre önce TurkNet mevcut müşteriler içinde kampanyasını çıkardı,

İnternet: 16 Mb e kadar sınırsız internet
AKN:200 GB
Telefon:1000 dk her yöne (Şehir içi, şehirler arası,GSM,UA1 dahil)
Koşullar: Kampanyadan taahhütü olan müşteriler yeni bir taahhüt vermeden yararlanabiliyor.
Geçiş: Çağrı merkezini arayarak talepte bulunuyorsunuz.
Fiyat:69,99TL



İnternet: 16 Mb e kadar sınırsız internet
AKN:150 GB
Telefon:1000 dk her yöne (Şehir içi, şehirler arası,GSM,UA1 dahil)
Koşullar: Kampanyadan taahhütü olan müşteriler yeni bir taahhüt vermeden yararlanabiliyor.
Geçiş: Çağrı merkezini arayarak talepte bulunuyorsunuz.
Fiyat:59,99tl
D
10 yıl
bf4 Extra Mermi alımı hakkında(SS)
Selam,

Oyunda ciddi mermi sıkıntısı çekiyorum assault olarak. Tüm silahlarım +124 mermi alıyor. Ne yaptıysam arttıramadım.

yuvarlak içine aldığım offensive seçersek +196 gibi bir şey olması gerekmiyor mu? yada atladığım bir şey mi var?
< Resime gitmek için tıklayın >
D
10 yıl
BATTLEFIELD 4 Amblem Paylaşımlarımız
Selamlar,

BF4 ile yeni bir özelliğe de kavuşmuş olduk. Artık bizi anlatan amblemler hazırlayabiliyoruz. Özellikle oyunun çıkmasına saatler kala sanırım yapacak en güzel şey kendimize amblem tasarlamak,

Eminim ki çok güzel amblemler tasarlanacak. Şimdilik bir Slayer yapayım dedim.
< Resime gitmek için tıklayın >

DH ye özel amblemde tasarlayabiliriz ilerde..
D
11 yıl
Fiber İnternet Karmaşası
Uzunca bir süredir. Türk Telekom Bakır altyapıdan Fiber alt yapıya geçişi için arka planda çalışma yapıyordu. Nihayet Ferhat Göçer'in Enteresan vokali eşliğinde reklamlar yayınlanmaya başlandı.

Şimdi Türk Telekom alt yapıyı kurdu yada geçişi için gerekli işlemleri yapıyor.Ancak hizmet başlangıcı yada fiber alınabilirlik gibi unsurlar konusunda desteği çağrı merkezi üzerinde sağlayamıyor. Bunun için Türk Telekom ofislerine gitmeniz gerekmektedir.

Telekom' Müdürlüğüne gitmeden de alt yapıyı kullanan Fiber İnternet veren firmalara da Çağrı Merkezlerine ulaşarak başvuruda bulunabilirsiniz..Bu firmalar hangileri:
TurkNet,Dsmart-Metronet-TTnet

Kampanyaları takip etmeniz için 4 firma şuan ciddi rekabet halinde.Sırasıyla bizlere sunduğu kampanyaları inceleyelim:

TurkNet

Adres:www.fiber.turk.net

Detayları:
< Resime gitmek için tıklayın >

-----------------------------
Dsmart

Adres:www.digitaldunyaburada.com/d_smart_fiber_internet_kampanyasi.com

Detayları:

< Resime gitmek için tıklayın >

-----------------------------

Metronet

Adres:www.metronet.com.tr

Detaylar:
< Resime gitmek için tıklayın >

-------------------------------------
TTnet

Adres:www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/ttnetfibernet/Sayfalar/TTNET-Fibernet.aspx

Detaylar:
< Resime gitmek için tıklayın >
---------------------------------------------------
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.