M

Yarbay
20 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
Teknosa veya Media Markt\u0027tan DS3 alınır mı?
Merhaba, bir tane DS3 almam lazım ve alabilceğim yerler Teknosa ve Media Markt ile sınırlı şu an. Sony Center'dan almak isterdim ama şu an imkanım yok ne yazık ki. Fiyat olarak 2 mağazada normalden yüksek olmakla birlikte 10 tl oynuyo o yüzden fiyat pek önemli bir kriter değil. Öncelikle Bimeks, Gold vs. de olduğu gibi yan sanayi ürün çıkma şansı var mı? Teknosa'da olcağını pek düşünmüyorum ama Media Markt'tan fazla alış veriş yapmadım bugüne kadar. Ayrıca bozuk ürün durumunda veya başka bir sebepten tamire vermem gerektiğinde, kendileri mi bakıyo bu ürünlere yoksa Sony teknik servisine mi gönderiliyo? Bimeks'ten alan bir arkadaşın hatalı ürün aldıktan sonra, servise vermesine rağmen aynı ürünü değiştirdik diye vermelerini falan okuduktan sonra hiçbir yere güvenim kalmadı. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.
M
10 yıl
Amazondan alışveriş ile ilgili yardım
Merhabalar, konu pek Playstation ile alakalı olmayacak ama burda amazondan alışveriş yapan çok kişi olduğunu bildiğim için buraya açıyorum. Black Friday indirimi ile bir monitör almayı düşünüyorum amazondan ama daha önce hiç alış veriş yapmadım. Ürünün fiyatı 140$ olduğu için gümrüğe takılma durumu var ama daha önce amazonun bunu bizim için hallettiği gibi bir şey okumuştum. Ayrıca ürün free shipping olarak gözüküyo şu an, şartlarda US adresi olması gerektiği yazıyo ama ben ödeme sayfasına kadar geldim ekstra bir ücret eklendiğini göremedim Türkiye adresi eklememe rağmen. Eğer shipping gelicekse bunun üzerine ne kadar gelir acaba? Ve gümrükle ilgili sıkıntı yaşar mıyım? Yardımcı olabilecek herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Ürün linki:http://www.amazon.com/gp/product/B0058UUR6E/ref=as_li_ss_il?&ie=UTF8linkCode=as2&camp=1789&creative=390957
M
10 yıl
PS3 internet ayarları hakkında
Merhaba, ps3ümü arkadaşıma götürüp ordan oyunlarımı indirmek istiyorum ama orda bağlayabilceğim hiçbir monitör yok, ps3e evdeyken kablo takıp kablolu internet ayarlarını yapsam oraya götürüp kablo taksam direk indirmeye başlar mı yoksa tekrar ayarlamam gerekir mi?
M
11 yıl
GTA 5 indirdikten sonra hata 80029563
Merhaba, 1mbit internetimle saatlerce cebelleştikten sonra sonunda bitti indirme ama bir hevesle yüklemeye çalıştığımda bu hatayı veriyo. Biraz araştırdım tekrar indirmem gerektiğini okudum bazı yerlerde ama yaklaşık 50 saat kadar sürdüğü için riske giremedim çünkü tekrar indirince bile çalışmayanları gördüm. Böyle bir sorun yaşayan, çözen var mı acaba?
M
11 yıl
Cüzdana para ekleme sorunu
Herkese merhaba, yaklaşık 3 gündür TR PSNdeki hesabıma para eklemeye uğraşıyorum denemediğim şey kalmadı, üstüne bir de 48 saat kitlediler hesabı yeni açıldı. Büyük harf küçük harf, türkçe karakter var yok gibi aklıma gelen herşeyi denedim. Son çare olarak sanal kart denedim onu da yediremedim bir türlü. Bu konuda bana yardım edebilcek var mı?
M
11 yıl
6 aylık aradan sonra geri dönüş
Merhabalar, WoW a tekrar başlamam dolayısıyla Diablo ya uzun bir ara vermiştim(5-6 ay kadar), şimdi biraz da Diablo'ya vakit ayırma niyetindeyim. Oyunu Paragon Level falan gelmeden önce bırakmıştım. 60 level monkumhttp://eu.battle.net/d3/en/profile/MertKosova-2579/hero/8975199 böyle glass cannon bir karakterim vardı o zamanlar ama şimdi nasıl bir build iş yapar monk için ve diğer classlar içinde durumu nedir bunu merak ediyorum, sarması açısından yeni bir class da oynayabilirim o yüzden her türlü öneriye açığım özellikle pvp açısından ama ana hedefim monk şu anlık. Yardım eden herkese çok teşekkürler şimdiden.
M
11 yıl
Creative SoundBlaster Mikrofon Sorunu
Merhabalar, geçenlerde vatan bilgisayardan bu ses kartını aldım anakartımdaki ses kartı bozulduğu için. Hiçbir sıkıntı yaşamıyodum seste de mikrofonda da ama bugün mikrofonu bağladığım anda en yüksek seste cızırtı geliyo sadece mikrofondan, hiçbir ayar vs değiştirmedim ama neden doluğunu bilmiyorum. Farklı mikrofon denedim aynı sıkıntı devam etmekte.Yardımcı olabilenlere şimdiden çok teşekkürler
M
11 yıl
Creative SoundBlaster Mikrofon Sorunu
Merhabalar, geçenlerde vatan bilgisayardan bu ses kartını aldım anakartımdaki ses kartı bozulduğu için. Hiçbir sıkıntı yaşamıyodum seste de mikrofonda da ama bugün mikrofonu bağladığım anda en yüksek seste cızırtı geliyo sadece mikrofondan, hiçbir ayar vs değiştirmedim ama neden doluğunu bilmiyorum. Yardımcı olabilenlere şimdiden çok teşekkürler
M
12 yıl
Sürekli restart atma problemi
Merhabalar, son zamanlarda ne zaman diablo oynamaya çalışsam biraz oynayıp restart yiyorum. Sıcaklık değerlerim normal, 75 dereceyi geçmiyor ekran kartı oynarken, cpu da 60larda falan olması lazım. Aklıma gelen her şeyi yaptım bir çözüm bulamadım. Virüs tarzı bir durum değil tarama yaptım. Offical forumda da benzer sorunlardan mağdur insanları gördüm ve çözüm yoktu ortada. Yaşayan ve çözen veya fikri olan var mı?
M
12 yıl
Bilgisayardaki garip sıkıntılar hakkında yardım
Merhabalar, i5 2500 işlemcili, asus p8h61-m le anakartlı, xfx hd 6850 grafik kartlı, 4 gb ramli(marka model tam hatırlamıyorum) bir sistemim var. 2-3 gündür yaşamadığım sorun kalmadı diyebilirim. Öncelikle torrent indirdiğim hard disk için i/o hatası almaya başladım. Checkdiskler falan yaptım geçmedi, kalan yer azdı diskte biraz temizledim düzeldi.(?) Hiç ısınma sorunu olmadığı halde(cpu-gpu-mb-ramleri için) Diablo 3 oynarken restart yemeye başladım mavi ekran falan almadan ama sanıyorum ki bu da oyunla ilgili çünkü offical forumlarda benzerleriyle karşılaştım. Kontrol etmek için 3dmark11 yükledim, xtreme modda test yaptım sadece 6-10 arası fps alabildim ve site ekran kartı için 3000-4000 arası bir skor söylerken ben bir seferinde 1800 bir seferinde 1100 alabildim ama restart atmadığı için sorunun Diabloda aldığını düşünmeye başladım, League of Legends'ı da sorunsuz oynayabildim sonrasında ama Diablo restarta devam ediyo. Sonra inanılmaz performans düşüşleri yaşamaya başladım. Windows media playerda şarkı dinlerken veya gom playerde basit bir aviyi izlerken ses ve/veya görüntüde takılmalar olmaya başladı ki bu işlemler en basit pcnin bile yapabilceği şeyler. İzlediğim/dinlediğim/oynadığım herşey bu sorunlu diskte ama diğer diskime atınca da performans sorunum devam etti. Elimde farklı farklı belki alakalı belki alakasız sorunlar var, en ufak yardımı dokunabilene çok teşekkür ederim şimdiden.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.