T

Binbaşı
20 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
38 üye
Görüntülenme (?)
81 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
7 yıl
Dükkan
Dükkan özelliklerinde ilanı dükkana ekle ve satış yapılan kişinin referans alma amaçlı satılan kişiyi yazıp referans gönderme Yok nasıl yapıcaz ?


Cihaz: iPhone7,2 (10.3.1)
Sürüm: 2.0 (21957)
T
7 yıl
Kararlılık
Mesaj başlarında Yen'i mesajlara büyük bi nokta • koyulsa okunan mesajlara da yuvarlak O konulsa şahane olur .. bide arayüz çok sade renklendirilse önemli yerler özellikle gözü yormaz ve daha rahat ulaşım sağlanır..


Cihaz: iPhone7,2 (10.3.1)
Sürüm: 2.0 (21957)
T
7 yıl
Reno, pejo , Opel araç tavsiyesi ?
En çok istediğim araçlardan biri fiyatına göre de uygun olmasını da düşünürsek ikinci elde aklıma yatan hatta daha uygunda olabilen bi kaç araç var aklımda kesin karar kılamadığım gibi her gün farklı araç şu şu da olabilir gibi cümleler kurmaya başladım bu yüzden en son burdan fikir alayım dedim

ARAÇLAR ŞÖYLE:

Renault megane 2 dizel 1.5 dci veya 1.6 extreme hackback
Peugeot 206 2.0 gti
Opel corsa 1.7 dizel
T
7 yıl
iOS 10 gelmiş geçmiş en kötü yazılım
Bu gün apple stora a gittim randevu alıp ..

9.3.3 sürümlü jb vardı cydia eraser ile kaldırdım temizlendi neyse .. yedeklememi falan yaptım götürdüm verdim telefonu şikayetim ise telefonun %30 da yada %20 de kapanıp 10 dk sonra açmayı denediğimde açılıyordu ve pilin %18 şerde olduğunu görüyodum bunu bu şekilde anlattım pilde sıkıntı olmadığını fakat yazılım böyle bi sorun çıkarabileceğini iOS 9 da böyle sorunların çok olduğunu söylediler neyse yazılım yükseltmek gerekiyor onaylıyor musunuz diye sordu dedim başka türlü düzelmezse mecbur yükseltecez dedim .. sıfırdan kurulum yaptık ve iOS 10 a yükselttik iOS 9 dan 10 a geçtiğimde bi yabancılık oldu tabi ama kıyaslama yaptığımda ise bırakın iOS 6 yı iOS 9 u aradım resmen .. bu kadar kötü ve basit bi yazılım olamaz .. herşey dümdüz sanki hani bi yolda gidersiniz uzun yol ama yol hep dümdüz arabayı kullandığınızda zevk alamazsınız aynı onun gibi .. arada vites değişeceksin düşüreceksin yükselteceksin ne bileyim direksiyon çevireceksin dönemeçlerde ama bunda hiç öyle bişey yok dümdüz herşey göze hoş gelen smile sen başka bişey yok .. hiç hoşuma gitmedi açıkcası .. neyse yine aynı sorunla karşılaşırsam tekrar gidicem tabi
T
8 yıl
JB sonrası gelen mail (ios geliştirme sertifikası iptal edildi)
ios Geliştirme sertifikası iptal edildi.

Sevgili Tarık

Sen sertifikayı iptal olması, bu yüzden artık geçerli değil.

Sertifika: iOS Geliştirme
Takım Adı: Tarık

Bu sertifikayı içeren herhangi bir provizyon profilleri artık geçerli değil ve gelecekte kullanılmak üzere rejenere edilmelidir.

Saygılarımla,

apple Developer Program Destek.



jb yaptıktan sonra gelen mail

çeviri otomatik yapıldı

apple a gitti mi acaba jb yaptığım?
T
8 yıl
Hangi aracı almalıyım bana göre araç hangisi olur
20.000 liraya kadar araç arıyorum fakat ..

Fiat stilo
Renault megane2 hacback
Mitsubishi lancer
Ford focus

Arasında kaldım

Yada aklıma gelmeyen tavsiye edeceğiniz araçlar da olabilir.
Sürekli kullanacağım bi araç olmayacak acil durumlarda yada uzun yola gidebilecek beni yarı yolda bırakmayacak araç düşünüyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim..
T
8 yıl
Sanyo Led Tv sorunu
Bilen bir yardımcı olsun lütfen kendiliğinden oldu ..
< Resime gitmek için tıklayın >
T
8 yıl
İnterneti olan tüm cihazlara trt bandrolü geliyor
Daha önce sadece radyo ve televizyon alıcısı olan cihazlarda kullanılan bandrol uygulamasının kapsamı genişletildi. İnternet üzerinden radyo ve televizyon izleyebilen tüm cihazlara TRT bandrolü alma şartı geliyor.

İnternet yoluyla radyo ve TV yayınlarını alabilen cihazlar da TRT bandrolü uygulaması kapsamına alındı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararına göre, "internet bağlantısı vasıtasıyla doğrudan veya herhangi bir yazılım veya donanım ilavesiyle radyo ve TV yayınlarını" alabilen cihazlar yüzde 6 oran üzerinden TRT bandrolü uygulamasına tabi olacak.

Bu kapsamda, daha önce bandrol uygulamasına tabi olmayan, alıcısı olsun olmasın internete bağlanan cep telefonları yüzde 6 ve 7 oranında, tablet ve bilgisayarlar da yüzde 2 ve 3 oranında TRT bandrolü uygulamasına tabi tutulacak.

Radyo ve televizyonlardan daha önce alınan yüzde 16 oranında alınan TRT bandrolü uygulanması ise değiştirilmedi.
T
8 yıl
JB Bekleyenler.. Beklemeli miyiz?
Az önce tanıtılan iOS 9.3 için JB beklemeli miyiz? Yoksa 9.2.1 de kalıp işi şansa bırakmamalı mıyız?

iOS 9.3 stabilite olarak beta 7'den gördüğümüz kadarıyla harikulade fakat daha iyisi iOS 9.3 JB bu yüzden 9.2.1 de kalmak mı yoksa 9.3 e geçip beklemek mi?
T
8 yıl
Acil randevu
Bu gün e akasya randevusu olupta bağış yapmakta isteyen varmı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.