I

Binbaşı
12 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
I
6 yıl
Btwin Rockrider 340 M lastikler ??
26x2,00 olan lastikleri biraz daha kalınlaştırma şansım var mı acaba.Ne kadar geniş olursa iyi olur. Marka tavsiyesi ve diğer yorumlar için teşekkürler.
I
7 yıl
D-Smart Rezaleti.Böyle bir şey yok !!!
Yaklaşık 6 ay önce TTnetten Dsmarta geçiş yaptım.Hem tv hem internet olsun dedim ama demeseydim iyiymiş.İlk bir ay sorun yoktu 3-5 kopma dışında. 2 ve 3. aylarda da hız düşmeleri,downloadım olmadığı halde 15 günde limit aşımları vs.sorunlarla geçti.Daha sonra 2-3 günde bir bağlantı kopuyor ve müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalıyorduk. Modemi resetlemeler ve splitter değiştirmeler bir sonuç vermiyordu. Bir akşam yine bağlantı gitti müşteri hizmetlerini aradık. Oradaki görevli hattı resetlediğini sinyalin geldiğini ama modemin sorunlu olduğunu söyledi.Modem arayüzüne girip yenifden kurdum kontrol amaçlı ama hala net gelmiyordu.Adsl ve internet ışığı yanıyor ama net yok.Hemen gidip yeni bir modem aldım ve kurulum yaptım yine aynıydı. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım bana kurulumu yapamadığımı bir servis çağırmamı söyledi.Ne kadar uğraştıysam bu işlerden anladığımı anlatamadım.Ertesi gün erkenden yine aradım müşteri hizöetlerini ve karşıma çıkan beyefendi bir arkadaş hatanın kendilerinden kaynaklı olduğunu ve bir arıza kaydı oluşturacağını söyledi.Nitekim 2-3 saat içinde geri dönüş yapıldı ve sorunun hattan kaynaklandığı ve giderilmiş olduğu bilgisi verildi. Modem bedavadan değişmiş oldu yani.Ha ondan sonrada kopmalar vs devam etti. Tv kanallarında sorun yok ama net rezalet.2 gün önce komple gitti internet.Adsl devamlı yanıp sönüyor.Müşteri hizmetlerini aradım tabii yine aynı muhabbet,arıza kaydı oluşturuldu.Bugün dönüş yapan arkadaş bana internet hizmeti veremeyeceklerini(büyük ihtimalle) ,internetimin iptal edilme ihtimali olduğunu anlattı. Altyapı ile alakalı bir sorun olduğundan bahsetti. Ben de taahhütümün hem tv hem internet olarak imzalandığını belirttim ve bu durumda her ikisininde iptal olması gerektiğini belirttim.Bana maddi bir yansıma olmadan bu işi halletmelerini talep ettim.50 yaşındayım ama böyle bir rezalet yaşamamıştım.D-Smart almayı düşünen arkadaşlara bilgi olması açısından yazdım bu yazıyı da.Ekte ne kadar hızlı ! bağlantım olduğu görülebilir,8 mbitlik anca 4 geliyor..< Resime gitmek için tıklayın > Herkese iyi forumlar.
I
8 yıl
Laptop tavsiye acil
Arkadaşlar mühendislikte okuyan bir kardeşimiz için acil bir laptop ihtiyacımız vr. Bütce 2000 ama biraz üstüde olabilir. Bu ara piyasadan biraz uzak kaldım tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler
I
8 yıl
General Mobile E-Tab Root sorunu
Okuldan dağıtılan(2-3 sene önce :) ) tableti ite kaka rootladım ve yeni rom attım.Kullandım bayağı bir süre.Şimdi sorun çıkarttı ve yeniden fabrika ayarlarına döndüm. İlk açılışta dil seçimi ekranında dil seçimi yapıp devam diyorum ama devam etmiyor. İngilizce almanca macarca dillerinde de denedim olmadı. Şimdi buna rom da atamıyorum öyle kaldım. Yeni rom atabilsem işi kurtarıcam.Haydi bir el atın arkadaşlar.
I
10 yıl
TF2 Oyun İçi Steam Sorun(TeamFortress2)
Oğlumun bilgisayarında TF2 yüklü. Oyun içi steam topluluğunu etkinleştirdiği zaman oyun açmıyor. Kapalı iken açılıyor. Garip bir durum çözemedim. Takas yapamıyor bu yüzdende. Yardım ederseniz sevinirim. İyi forumlar.
I
11 yıl
Artes D821 Şarj sorunu yaşıyorum
3-4 gün önce Artes D821 Android4.1 tablet aldım.Tabletin şarjı bitti ve şarja taktım fakat 12-13 saat geçmesine rağmen şarj olmadı.Yanı powere basıp bıraktığımda ekranda pil doluyor gözüküyor.Cihazı çalıştırıp pile baktığımda ise 4/3 den fazla dolu gözüküyor.Sormak istediğim bu dolum göstergesi tamamen dolu olup durması gerekmiyormu,yoksa sıkıntılı bir cihazımmı var?Normalde ne kadar zamanda şarj olması gerek yardımlarınızı bekliyorum.
I
12 yıl
94 Corsa b yedek parça...
Arkadaşlar yedek parça temin etmek için önereceğiniz nereler var.Aracımın ufak tefek sorunları var ve komple dağıtmayı düşünüyorum.Parça sıkıntımı giderebileceğim,ilgili ve alakalı,işi bilen parçacılara ulaşmam konumum itibarı ile zor.Sıfır veya çıkma parça konusunda bana nerelerden alabileceğim konusunda yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
I
12 yıl
Q6600e Anakart lazım
Arkadaşlar elimdeki sistemde Q6600 ddr2 ramler var.ddr3 ram kullanabileceğim ve crossfire destekli en uygun anakart tavsiyesine ihtiyacım var.Niyetim bu işlemci ve ddr3 ramler ile devam etmek ve crossfire mutlaka olacak.Şimdiden teşekkürler.
I
12 yıl
Q6600 P35 anakart
Q6600 ES işlemcim ve P35 anakartım var.BF3 için ekran kartı düşünüyorum.Ama aklıma takılan bir konuyu sormam gerek dedim.Bu işlemci ile devam mı edeyim yoksa idare eder,sadece ekran kartı ile kurtarırmıyım.4Ghz stabıl çalışıyor işlemcim ve fazla ısınma yok.Ne dersiniz?
I
12 yıl
Acil Tavsiye beyler.
Beyler elimde Q6600 ES bir işlemci var.Bu işlemci ile kullanabileceğim SLI destekli bir anakart tavsiyesine ihtiyacım var.Ben bayağı bir araştırdımı ama tatmin edici bir sonuca ulaşamadım.Yardımlarınızı rica ediyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.