S

Yüzbaşı
03 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
Superonline hg253s modem wifi kopma sorunu
Arkadaşlar selamlar, 1.5 yıldır problem yoktu ama son haftalarda gün içerisinde sıklıkla tüm cihazlar wifi ağından kopuyor. (Kablolu bağlantı da problem yok) Tv pc tablet ve telefon. Her seferinde kalkıp modemi resetliyorum. Düzeliyor. Yarım saat 1 saat dayanıyor. Modemi resetlemesem Tekrar bağlan desem şifre soruyor şifre giriyorum “şifre yanlış” bazende “ağa katılamadı” diye uyarı alıyorum. Modemi resetlemekten gına geldi. Çağrı merkezi ile etmediğim kavga kalmadı. “Kanal sıkışıklığıdır otomatiğe aldık sorun çözüldü vs vs vs.” Çözüm yok. Öneriniz var mı?
S
7 yıl
ME-SF50 VE DAIKIN SHIRA
Aralarında fiyat farkı 200TL. ME daha pahalı. Mitsubıshı de ayrıca wifi cihaz hediyesi var. Hangisini almalı?
S
12 yıl
K53 VE N55 klavye\u0026touchpad\u0026menteşeler
arkadaşlar bu iki kasayı ve özellikleri bayağıdır araştırıyorum. sanki klavyede silinmeler touchpadın solması gibi şeyler işittim ha birde 6 aylık süre zarfında. çok sinir bozucudur uzun süre kullanıp da var mı bununla karşılaşan bu iki model için. Menteşeleri de aynen sormuş olayım...
S
12 yıl
LG DV600H MKV PLAYER
Arkadaşlar elimde bu aletten var. Divx.com dan sertifikasını aldım yükledim. ama hala bazı divx videolarda şöyle bir ileti alıyorum: " cihazınız divx korumalı bu videoyu oynatmak için yetkilendirilmemiştir" sertifikadan dolayı sanıyordum bunu ama sertifikayı aldıktan sonra aynen böyle devam ediyor. Bütün mkv leri oynatıyor. 3-5 gb lik brripleri oynatıyor ama bazı divxleri bu iletiyi göstererek açmadı.. Çok saçma geldi açmayacağını önceden söylüyor yani demek istediğim saniyesinde bu iletiyi gösteriyor..Var mı bunun ne anlama geldiğini bilen?
S
13 yıl
programı bilgisayara göstermek için
elimdeki oyunu kopyala yapıştır ile edindim oyun çalışıyor sorun yok ama patch atmak istiyorum oyunu pc ye kurmadığım için de patch setup dosyası hata veriyor. oyunu bilgisayarda kurulu bir şekilde , denetim masasındaki programlar listesinde nasıl gösterebilrim?
S
14 yıl
adobe premiere 2.0 yardım
adobe premiere 2.0 kullanıyorum istediğim videoları atamıyorum desteklemiyor yardımcı olurmusunuz?
S
14 yıl
girin bir bakın derim
S
14 yıl
işlemci anakart uyumu hakkında
FOXCONN 915G7MC-S
- Intel® Pentium® 4 processors, Socket T (LGA775)
- FSB 800 / 533 MHz
- Dual channel DDR 400/333 x4 DIMMs
- Intel® Graphics Media Accelerator 900
- PCIe x16
- ATA x1 + Serial ATA x4
- 5.1 channel Audio (Realtek)
- 10/100M LAN (Realtek)
- 8 USB 2.0 ports

Elimde bu özelliklerde anakart var. Sitesinden aldığım bilgiler bunlar. Çift çekirdek desteği yazmıyor foxconnun kendi sitesinde. yalnız http://www.cimri.com/foxconn-915g7mc-s-lga-775-anakart sitesinde intel core 2 duo desteği var yazıyor. Kafam karıştı. Destekliyor mu desteklemiyor mu? yoksa herşey şu FSB olayında mı bitiyor. Öyle düşünmeye başladım araştırdıktan sonra. Pentium Dual Core E5300 2.6GHz 2MB Cache 800FSB 45nm İşlemcisi bilindiği üzere 800 FSB ve Soket 775 türü. Sanırım bu işlemci uyacak?? ama yinede emin değilim?
S
14 yıl
izmirde okuyan üniversite öğrencidaşlarım! öğrenci kartı olayı
Arkadaşlar elimde 3.2 mp lik kameralı tel ile çekilmiş bir foto var. 450 kb. vesikalığı makro modu ile çekmiştim.. ama tabi 72 dp ile taranıcak filan olayları da var...! benim çektiğim foto nasıl bir çözünürlük ile tarandı ki? eshotun istediği çözünürlük: 72 DPI(pixel/inch) olmalı ve 500 KB aşmamalı.
S
14 yıl
minimum cpu
İşlemci: Çift çekirdekli işlemci 2.6 GHz Intel Pentium D veya AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz veya AMD Athlon 64 X2 4400+ veya daha yükseği tavsiye ediliyor)


arkadaşalar bu ne demek bir sitede assasinin sistem gereksinimi bölümünde gördüm. pentium d çift çekirdek mi? ee çift çekirdek ve 2.6 ghz e minimum diyor ise.. core 2 duo 2.2 ghz nasıl minimum olabiliyor? biraz bilgi verirseniz sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.