Arkadaşlar Selam.
Benim şöyle bir problemim var. Başlıkta da belirttiğim gibi anakart üzerindeki ledlerin yanmasına rağmen power butonuna bastığımda bilgisayar başlamıyor. Fanlar bile dönmeye başlamıyor. Anakart üzerinde de başlat butonu var, oradan da başlatmayı denediğimde gene başlamıyor. anakart kısa devremi yapıyor diye birkaç kez kontrol ettim. Ama bir temas bulamadım. Bu durum bilgisayar kapalı iken ve power kablosu prize takılı değilken olmuyordu. yani bilgisayarı açmadan önce power kablosunu prize takıp sonra tuşa bastığımda çalışıyordu, ama eger power ı takılı bırakıp uzun süre beklersem (2-3 saat yada daha fazla) bilgisayar başlamıyordu.
Başta sorunumun power ile alakalı olabileceğini düşünerek bu sorunun üstesinden gelme yöntemi olarak power kablosunu bilgisayarı açacağım zaman prize takarak çözüyordum.
Artık bu da çözmüyor. başıma gelen ikinci bir durumda şu ki, bilgisayar başlatma çabalarımın sonuçsuz kaldığını düşünerek birçok kez başlatma düğmesine basıp power kablosunu prize takılı bıraktığımda(açılmıyor nasılsa diyip) aradan 10-15 dakika geçtikten sonra bilgisayarın kendiliğinden başlaması..

Yardımlarınızı bekliyorum.

sistem:
Anakart : Gigabyte Z87X-ud4h
işlemci : intel i7-4770k
power : Cooler Master V850
Ram : GSKILL 8GB Ripjaws..
Ekran Krt : MSI GTX760 Twin FrozrGaming