T

Yarbay
28 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
94 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
5 yıl
Utorrent programı takılıyor sürekli
Herkese merhabalar, uzun süredir böyle bir problem ile karşılaşmamıştım. Eski hdd bozulunca takılmalar olmaya başlamıştı, oyun oynarken donmalar film izlerken donmalar.. program açılış kapanışta da donmalar vs. yeni hdd aldım. Format attım üstüne, sistemi de yeni topladım hatta. Ama utorrent formattan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam ediyor. Eski hdd takılı değil, ana depolama SSd kullanıyorum bu arada. Normalde de geç açılıyor evet, ama şimdi 3-5 dk beklemem gerekiyor program kendine gelsin diye. Her hangi bir program ile çakışması muhtemel diye düşünüyorum ama çözemedim açıldıktan sonra da aynı şekilde kasıyor sürekli, torrent atarken veya dosyalar indikten sonra silmek istediğimde (listeden).. kısacası açmadan itibaren yapacağım her işlemde tıklayıp bekliyorum.

Bu sorunu sadece utorrent programında yaşıyorum, diğer programlarda vs sorun yok.
T
8 yıl
İnternet kablosunu takınca kapanan bilgisayar.
Beni yaklaşık 2 aydır oyalayan sorun , garantisi olduğu için servise götürdüm başlarda durumu çözemedim fakat farkedince teknik servise durumu bildirip verdim. 3 haftadır beklediğim bilgisayarın meğer anakartı gönderilmiş ve yapılan testlerde ne hikmetse en ufak bir sorun çıkmamış. Vatan bilgisayar bu arada elemanlar nereye gönderiyor bilmiyorum neyse.Gelince bu akşam üstü takıp açmayı deniyorlar, çat yine aynı sorun.Tüm bağlantıları söküp anakartı kasa dışına alıp çalıştırdılar, sorun çıkmadı bizzat test ettim 10 dakika kadar takıldım hatta internette. Velhasıl, anakartın çıkışlarının olduğu metal parça(ayna diyorlar) statik yüklü olabilir diyip çıkardılar. Aynı zamanda power/reset çıkışları boşta mavi ledi olan kasa fanı dışarıda hd audio girişi boşta ama klavye mouse ve monitör ile birlikte bağladık interneti. Sonuç olarak yine kullandım yaklaşık 10 - 15 dakika. Bu şekilde her şey tas tamam gözüküyor. En azından takılmayanlar ve aynasız şekilde stabil bir performans gösterdi.Aldım eve getirdim, her şeyi denedim. Hatta anakartı yaptıkları gibi dışarı alıp sadece internet kablosunu taktım. Bende çalışmıyor asla. Ahanda resim.Güç kablosunu bir çok defa değiştirdim, prizdeki yerlerini de değiştirdim.Takılan internet kablosunu ve slotlarını yine değiştirdim.Bütün parçaları tek tek sökerek internet kablosuyla test ettim. Farklı mouse vb kullandım. YOK! BANA YOK! Çıldırmama ramak kaldı resmen, ne biçim bir soruna denk geldiğimi anlamadım ki! Denemediğim tek şey ethernet kartı almak. Ama öncesinde bir buraya yazayım dedim.

EDİT; Bu arada, şuan çalışıyor. İnternet kablosunu takmadan herhangi bir sorun yok, yani 7 - 24 muhtemelen bu şekilde kullanabilirim. Kabloyu taktığım an güme gidiyor. Açılıp 1 dakika sonra tamamen kapanıyor.Servisten dönüş notuna da "diğer bileşenleri kontrol edin, bütün testlerden sağlam çıktı" gibi bir yazı yazmışlar.
T
9 yıl
Bluetooth Cep Kulaklık Tavsiye ?
Evet arkadaşlar lg g3 kullanıyorum gerçi bu çok farketmez ama bluetooth kulaklık almak istiyorum beni uzun süre idare edebilecek birşey lazım. Performans daha önemli ama fiyat/performans olarakta uygun olursa daha iyi olur
T
10 yıl
Yeni Sistem Topladım Ama Boot Ekranını Geçemiyorum
Merhabalar,

bu akşam bir sistem toplayıp teknik serviste birleştirdim bendeki hdd yi verdim güzelce kurulup bana verildi lakin eve getirip taktığımda açamadım. Şuan boot ekranından öteye gidemiyorum ne yaparsam yapayım geçemedim açıkçası.

anakart ; Asus z87-a intel 1150

doğrudan asus ez mode yada advanced mode giriyor, boot sekmesinden herşeyi denedim resmen yer değiştirdim açtım kapattım fakat ne yaparsam yapayım benim hdd deki windows açılmıyor... Acil destek istiyorum, teşekkürler.
T
11 yıl
Yeni HDD Tanıtma/Görüntüleme
Merhabalar,

Vatan dan 1tblık seagate hdd sipariş ettim bugün gelmiş, bilgisayar a sağ tıklayıp "yönet" ten disk yönetimine girdim "diskleri tara" yapınca bilgisayar gördü "yeni donanım vs" çıktı tanıdı fakat bir işlem yapamadım yeniden başlattım aygıt yöneticisinde yüklü donanım olarak gözüküyor fakat disk yönetiminde çıkmıyor bilgisayarda disk sürücüsü olarak gözükmüyor.. şuan elimde CD yok o yüzden format atamadım, bunun dışında nasıl görebilir veya biçimlendirme yapabilirim bu hdd e? Bios ta da gözüküyor ama onu seçerek açılış yapmadım
T
11 yıl
Steampunk ve Uzay Temalı Film Önerileri İstiyorum. (Bkz Serenity)
Evet hem steampunk hemde uzay çağında geçen film önerisi istiyorum en bilinenler veya sizin izleyipte güzel bulduklarınız varsa bekliyorum
T
11 yıl
Origin hesabı çalındı şifre değiştirdim Ama güvenlik sorusu?
öncelikle bunu yazmak için uygun konu/bölüm bulamadım, bunu taşırsınız ^^.

origin hesabım çalındı, mail ile şifreyi sıfırlayıp yeniden girdim fakat özel sorumu da cevabını da değiştirmiş adam. Bu soruyu ve cevabı sıfırlamanın bir yolu yok mudur?
T
11 yıl
Chrome ve değişmeye arama motoru...
farkettiğimden beri değiştirmek için herşeyi denedim fakat lanet olası site değişmiyor xxx.com gibi bir site yapışmış... nerden geldiğini bilmiyorum, abim sayesinde muhtemelen.. neyse, ayarlardan - arama kısmnda - ama motorlarını yönete girdim oradaki tüm motorları kaldırdım ve bu site varsayılan olarak kaldı ve silemiyorum değiştiremiyorum yerine başka birşey koyamıyorum.. nette de araştırma yaptım fakat nasıl düzeltebileceğimi bulamadım açıkçası
T
12 yıl
Piranha Cam - Win 7 Sorunu
aslında sorun birebir win7 ile mi bilmiyorum her zamanki driver ı yükleyemiyorum, soruna baktığımda appcrash yazıyor.. bende farklı driver bulup yükledim lakin uyumlu da olsa farklı da olsa şöyle bir sorun çıkıyor.. tüm driverları kaldırıp üstüne aygıt yöneticisinden kaldır yapmama rağmen şuan yine bu durumda uyumluluğu vista ya alsamda farketmiyor driverlar için. birebir model nedir tam bilmiyorum "Vimicro -V0303"

< Resime gitmek için tıklayın >

CD üzerinden yüklediğim buydu
< Resime gitmek için tıklayın >

win7 de çalışmayınca vista versiyonu yükle denilmişti, aynı cd içinde vardı fakat bozulmadan önce bunu yüklediğim zaman sorunsuz kullanabiliyordum;
< Resime gitmek için tıklayın >


nette araştırdım fakat bulduğum driverlar uyumlu görünse de artık olmuyor bilmiyorum belki uyumlu değiller
T
12 yıl
Anime Buluşması / Gebze
ayın 15 inde Gebze de ufak çaplı bir toplantı yapıyoruz, gelebilecek varsa bekliyoruz

LİNK
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.