G

Teğmen
19 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
97 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
4 yıl
21.03.2020 Türknet rezaleti
arkadaşlar 09.03.2020 tarihinde yeni abonelik başlattım. daire 3 te oturduğumu beyan etmeme rağmen daire 4 e abonelik yapılmış. çünkü daire 3 e daha önce abonelik yapmışlar ama ev de internet yok abonelik başlatırken kontrat filan istemedikleri için başka daireye verdikleri aboneligi benim dairem üzerinden göstermişler. abonelik başlatan müşteri temsilcisini şikayet ettim ve bu şekilde bir mesaj geldi.

merhaba bey, talebiniz uzerine 09.03.2020 tarihli gorusmenizi dinledik.
nakil islemi saglamaniz durumunda herhangi bir ucret talep etmeyecek ve temsilci hakkinda aksiyon alacagiz.
bilginize sunariz.
ıyi gunler dilerim. b001

diye mesaj geldi tamam dedim sorunum çözülüyor bugün yine aranarak nakil ücretinin 99 tl olduğunu ödemediğiniz takdirde yardımcı olamayacaklarını beyan ettiler bugüne kadar 50 den fazla aradılar ama sürekli sorun yaratmaktalar. ben bu kadar iş bilmez birbirinden habersiz adamın çalıştığı bir yer görmedim doğal olarak aboneliğimi iptal işletmelerini başlattım. ücret alınmayacağını söylediler iptal işleminde ama yine de güvenmiyorum.

dip not. kullandığınız düzgün bir servis sağlayıcısı ve paket varsa önerirseniz sevinirim.
G
4 yıl
Tek lastik değişimi
Selam arkadaşlar lastiklerimin diş derinliği gayet iyi durumda 27.000 km de lastikler ve 2.5 senelik. Bir lastikte çukura düşmeye istinaden balon oluştu değiştirmem gerekiyor mantıklı olan nedir 3 seçenek var.

1. çıkma lastik alıp takmam 2 tane benim aracin lastikleri gibi çıkma ayni model lastik buldum maliyeti 300 tl

2. 2 tane yeni lastik almak maliyet 800 tl ama esit eskimeyecegi icin değişirken yine 2 mi değişsem mi diye düşündürecek.

3. Komple yenilemek 1600 tl maliyeti diger 3 lastik daha eskimedigi icin biraz koyuyor bu ödeme

Onerileriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir tesekkur ederim

Arac astra k su an takili lastik 225 45 17 91 w turanza t001
G
6 yıl
Eds hiz limiti altinda flash patlamasi
Merhaba bugün bozyukten cıktıktan sonra istanbul yönüne 110 km hız sınırı var 98 le giderken flaş patladi kime patlasi bilmiyorum ama üç araçtik kimse de hiz limitini asmamisti hızlarımız cok yakındı. Eds kafasına gore patlıyor mu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.