Q

Binbaşı
16 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
187 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
Q
geçen hafta
Bulut destekli wifi kamera
Sd Kart artı bulut desteği olan 1500 2000 TL bandında wifi kamera tavsiyesi var mıdır. Hareketli ve açısı geniş olursa daha iyi olur
TP link var ama bulut desteği kaç para sır gibi yazmıyor. Üç gün sonra desteği kesecek ucuz markalarda güven vermiyor. Sanırım kameraların sadece ftp desteği var üretici harici bulut depolama kullanmak istersek.
Q
geçen yıl
Ssd değişimi
HP 255 g8 notebook un ssd si ni sanrım nvme 2 256 gb takacağım ama sanırım gömülü kurtarma alanı var w11 office felan. Ssd değişirse bunu aktarma şansı var mı orijinal recovery kalsın diye. Copy paste işe yarar mı?
Q
geçen yıl
I5 8250u mu i7 4700mq mi
İkinci el notebook. Oyun oynamayacağım. Yazılım, günlük işler için hangisi daha mantıklı.
Q
geçen yıl
Vestel 42 lcd TV ısınınca çizgi
Vestel 42pf9060 TV var 8-9 senelik. Isınca ekranın üst kısmında parazit gibi çizgiler çıkıyor. Neden olabilir tamir ettirmeye değer mi?

https://files.fm/f/ax4rfpvsg
Q
2 yıl
2.el 3d printer almak istiyorum
Hobi amaçlı 2000 tl civarı bir 3d yazıcı almak istiyorum.14 yaşında çocuğum var basit şekilde ufak tefek figürler yapabilsin yeter. Da vinci mini ve ENDER 3 PRO 3D araştırmalarım sonucu bu fiyat aralığında.
Flament seçmeyen az yer kaplayan arıza durumunda parça bulunabilecek tavsiye var mıdır.
Dediğim gibi mümkün olduğunca küçük olsun.
Q
2 yıl
Pcie to sata kart ile boot eder mi
Anakart h61 çipsetli (turbox 1155 pinli) sata3 yok. Pcie 1x yuvaya takılan sata3 giriş veren kartlardan alıp hdd taksam buna Windows kurulurmu? İnternet te bu tip kartların sistem hdd kurulmadığı sadece depolama için 2.hdd de işe yaradığına dair bilgiler var ne kadar doğru dur boşuna kart almayayım.
Mesela şöyle bir kart
https://ty.gl/j3dx1zz48j
Q
3 yıl
Xiaomi 4a köprü modu ayarları
edit:çözüldü
Q
3 yıl
Ufak mikrodalga fırın
Alan kıtlığından dolayı küçük ebatta mikrodalga fırın var mıdır. Vestel vardı ama ebatı büyüktü.
Q
3 yıl
Modeme router bağlayarak wifi kopma sorunu çözme
Telekomun verdiği vmg8324-b10a fiber modem var. Özellikle 3-4 wifi cihaz bağlanınca bir kaç saniyelik kopmalar oluyor. Cihaz 2.4 ghz malum. Sanırım modemin dandik oluşundan kaynaklanıyor.
Yeni modem almak maliyetli. Onun yerine bu modeme ethernetden Xiaomi Mi Router 4A bağlasam sorun çözülür mü dersiniz?
Q
3 yıl
Modem ip alıyor ama net yok
Fiber net var ttnet.zyxel vmg8324 B10a modem var. Bugün aniden net gitti. Ttnet aradım arıza kaydı için net var diyorlar. Hakikaten modem ara yüzünde Wan ayarlarında ip almış. O ip ile uzaktan modeme girebiliyorum.
Ama net yok halen. Ttnet de bulamadı. Daireye kadar kadar fiber kablo geliyor bu arada.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.