G

Yüzbaşı
14 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
2 yıl
Razer Deathadder V2 Pro pil süresi hk.
Selamlar,
Yaklaşık 15 gündür sıfır aldığım Razer Deathadder V2 Pro yu rahat 10 kere şarj etmişimdir. 2,4ghz de 70sa bt modunda 120sa vadediyor fakat ben daha 48 saati bile çıkaramadım. :/ Sleep mode olduğu için pc kapatırken ayrıca kapatma ihtiyacı duymuyorum. Sleep mode' da pil yer tamam ama kullanımdan daha fazla yiyor demekki :) 2 gün dolmadan sürekli şarj ediyorum. Firmware güncellemesi vardı onu henüz yapmadım etkisi var mıdır bilmiyorum. Herhangi bir platformda bu sorunla ilgili çok bir şeye rastlamadım. Varsa tavsiyelerinizi almak isterim. Teşekkürler.
G
2 yıl
CS GO başlangıçta siyah ekran ve donma sorunu hk.
Selamlar,
Düne kadar sorun olmayan oyun bugün açtığımda siyah ekranda takılı kalıyor. Bazen oyun geliyor ama donuyor ve mouseu dolaştırırken sesler geliyor. İnternette bulduğum herşeyi denedim ama malesef çözüm bulamadım. Dosya doğrulama, reinstall, driverlerı güncelleme, steam overlay açma kapama-oyuniçi fps kapama, launch ayarlarından -autoconfig -safe - windowed denedim başka çözüm önerisi bulamadım. belki başına gelip farklı bir şekilde çözen var ve yardımcı olursa çok sevinirim.
Teşekkürler.
G
2 yıl
Samsung Evo 970 Plus 500gb hız problemi
Selam arkadaşlar,
Az önce alfais pci dönüştürücü ile bu ssd' yi pc ye taktım. Anakartım msi z97 gaming 9.

bios tan pci ayarını 8*4*4 yaptım fakat nedense okuma hızı 2500mb ın üzerine çıkmadı. pci ayarı yapmadan önce 2500 yazma hızı şu an için 3000mb oldu. Yanlış yaptığım var mıdır? nvme driver kurulumunu da yaptım.
G
2 yıl
nvme ssd önerisi
selamlar,
anakartım msi z97 gaming 9 ack ve m2 ssd almak istiyorum. Z97 olduğu için dönüştürücü ile beraber almak istiyorum. sizce nasıl bir ssd almalıyım? sanırım anakart gen2 diye biliyorum. ayrıca dönüştürücü de tavsiye ederseniz sevinirim. bayağı bir araştırdım ama gerçekten çok kararsız kaldım, yardımlarınızı rica ediyorum.
G
4 yıl
Windows 10 Bluetooth çalışmıyor.
Selamlar,
MSI Z97 Gaming ACK 9 anakartımda bildiğim kadarıyla bluetooth özelliği var zaten sitesinde de mevcut. Ne kadar yöntem denediysem hiçbir cihazı pc ye tanıtamadım. Sürücülerden yana problem yok sorun giderme ve Hizmetler tarafındaki adımları uyguladım ama nedense bir sonuca ulaşamadım. Desteklerinizi rica ederim.
Teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
G
4 yıl
MI 9T MIUI 12 bildirim çubuğu hk.
Güncellemeden sonra bildirim çubuğunda en fazla 3 bildirim gösteriyor. Hangi uygulamaysa o uygulamanın renkli simgesi görünüyor ve gerçekten çok hoş fakat ben telefonu elime aldığımda eskisi gibi tüm bildirimleri yukarıda görmek istiyorum. herhangi bir ayar bulamadım yoksa eğer neden böyle bir kısıtlama getirdiler anlamış değilim. uyku arasında oraya bakıp mail gelip gelmediğini 1 sn içinde anlayıp geri uyuyorsun diğer türlü her türlü aşağı indirip bakmak gerek sonra uykular haram oldu ffjdksf her neyse. güncellemeye çok inceleyemedim belki ben bulamamışımdır. yardımcı olabilecek varsa teşekkürler, hayırlı bayramlar.


< Resime gitmek için tıklayın >
G
5 yıl
Bozulan Dual Kit Ram\u0027 in yerine Single Channel Ram Eklenir mi?
Selam arkadaşlar,
Mevcut 2*8GB Gskill DDR3 1600mhz CL9 ramlerden modülün bir tanesi arızalandı. Bozulanın yerine yine aynı marka, mhz ve cas değerlerinde single 8gb ram taksam herhangi bir kayıp söz konusu olabilir mi? Performans kaybı, dual channel özelliğini kullanamama gibi. Mevcut ramlerin parça kodu F3-1600C9D-16GXM. benim alacağım ise F3-1600C9S-8GXM. Yardımlarınızı rica ederim.
Teşekkürler.
G
7 yıl
Başlangıç onarma
Merhabalar,
Dün gece nvidia yeni sürücüyü yükledikten sonra pc yi kapatıp yattım. Şimdi pc açılırken iki seçenek veriyor.
1 başlangıç onarma
2 normal olarak başlat

Normal başlatı seçtiğimde reset atıyor. Başlangıç onarmayı seçince Windows dosyaları yüklüyor deyip öyle kalıyor. Hala bekliyorum bir umut.
F8 ile diğer seçenekleri deneyeyim dedim aynı yere geri geliyorum.
Yedeğini almadığım çok dosya var format atmam imkansız diyelim.
G
8 yıl
Satılık Kaplanlar
Merhaba arkadaşlar,
Kutulardan çıkardığım bıçakları satıyorum.

Karambit Tiger Tooth ve M9 Tiger Tooth.

İlgili değerleri ekran görüntülerinde mevcut. Karambit için 1400, M9 için 1100 istiyorum. Alım satım işiyle uğraşan arkadaşlardan ricam lütfen yüzde 60 fiyat istemesin. Sonuçta benim verdiğim fiyatları satıp kâr yapacaklar. Tabiki anlıyorum arkadaşları ancak çok zor durumda kalırsam sizleri tercih ederim. :)

Ödeme yöntemi olarak sadece İşbankası havale. Dileyen alıcıya İstanbul içi elden de verilir. Farkındayım daha önce buradan satış yapmadım, haklı olarak middleman isteyen alıcı arkadaşlar olacaktır. Duruma göre middlemanlık yapacak arkadaşın komisyonunu tartışırız.

Steam profilim:http://steamcommunity.com/id/gilliamesk

edit: karambit 1300 oldu :)

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
G
8 yıl
cs go bıçak fiyat aralığı hk.
arkadaşlar elimde 3 tane bıçak var. Sizce ne kadara satabilirim?

Karambit Doppler P3 - 0,004 float. backside çoğunlukla siyah playside mavi.
Karambit Tiger Tooth - 0,011 float. clean corner baya temiz.
M9 Bayonet Marble Fade - 0,011 float.

http://steamcommunity.com/id/gilliamesk/

Yakında ss'leri de atarım. Nereye baksam çok farklı fiyatlar görüyorum. Birinde bıçağın floatı iyi ucuz diğerinin kötü ondan pahalı. Bilirkişi arkadaşları beklerim.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.