W

Çavuş
01 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
81 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
9 yıl
Samsung UE46H6273
merhabalar Samsung ue46h6273 modelini kullanan var mıdır? Varsa karşılaştığı sorunları paylaşabilir mi?

Benim internetten yaptığım araştırmalara göre sadece dahili hd alıcısı bulunmuyor. bunun haricinde fiyat olarak çok uygun geldi..

http://www.bimeks.com.tr/urun/144660/samsung-46h6273-117-ekran-led-tv.aspx
W
12 yıl
Bilgisayarsız Wi-Fi
Arkadaşlar selam şöyle bir sorum var sizlere:

Şimdi benim elimde 1 laptop ve 1 de kablosuz modem olacak. Kablosuz modeme telefon hattından gelen bağlantıyı takıp, laptopa bağlamadan kablosuz erişim sağlayabilirmiyim? Yoksa modemin illa ethernet ile bir bilgisayara sabit bağlanması mı gerekir?
W
13 yıl
iphone 3g\u0027ye film atma sorunu
merhaba arkadaşlar

elimdeki iphone 3g 8gb a film atmak istiyorum.internetten indirdigim mp4 formatindaki filmleri itunes a atiyorum.Daha sonra devices dan iphone u seçip movies kısmına girip filmin yanındaki kutuyu işaretliyorum apply diyorum yüklemeye başlıyor sonra otomatik olarak itunes da cihaz kayboluyor. itunes son sürüm cihaz 4.1 firmwareli jailbreak yok. Bu sorunu nasıl halledebilirim ? Teşekkürler...
W
14 yıl
Win7 Kısıtlı Kullanıcı Sorunu
Merhaba arkadaşlar çalıştığım şirket bana Win7 Enterprise kurulu bir laptop temin etti. Ancak ben rahat durmayarak kullandığım programları yüklemek silmek yani kısıtlı kalmak istemiyor bilgisayarı kafama göre kullanmak istiyorum. ) Bunun neticesinde neler yapabilirim ? Birşeyler denedim aslında ama pek başarılı olamadım bahsedeyim onlardan.

1)Malesef HDD tek part olduğu ve kısıtlı kullanıcı olduğum için partı bölüp yeni bir parta yeni bir win yükleyemiyorum. Dostan girdim Xp ile olmadı Win7 diskinden açtığımda ise sadece sil ve biçimlendir seçenekleri aktif.Diğer seçenekler kapalı. Cd den boot yapılabiliyor.

2) BIOS da şifre korumalı içini açıp pili çıkarıp biosu sıfırlayacak kadar ileriye gitmek istemiyorum )
3) Elimde 4gb usb bellek var fakat bios u kullanamadığım için usbden boot da yapamıyorum.

Evet fikirlerinizi bekliyorum
W
14 yıl
win 7 ekran sorunu
arkadaslar merhaba win 7 de yanlışlıkla ekranın görüntülenemeyeceği bir çözünürlüğü onayladım.Fakat simdi ekran gitti geri de gelmiyor :) güvenli moddan açığ düzeltiyorum ama normal çalıştırınca ekran yine gelmiyor.Monitörün tuşları da çalışmıyor fabrika ayarına döndüremiyorum. Fikri olan ?
W
14 yıl
geforce 9500 super pci e güç
Merhabalar

Bir iki gün içerisinde Palit Geforce 9500 super ekran kartı alacağım fakat elimdeki power supply da pci e güç çıkışı yok bu karta güç takmak gerekir mi ?Yoksa direk pci e slotuna takmam yeterli olacak mı ?

Teşekkürler...
W
14 yıl
PSUnun gücü ne kadar olmalı ?
merhabalar ilerleyen günlerde i5 720 2.66ghz işlemcili ve 9800gt li bir sistem kurmayı düşünüyorum bu sistemde overclock yapmayacağım psunun gücü en az kaç W olmalı ??
W
14 yıl
ağ yazıcısı sorunu
merhabalar ofisimizde Xerox 3117 yazıcı kullanıyoruz.Bu yazıcıyı bilgisayarlardan birine kurdum ve paylaşıma açtım.Diğer bilgisayarlardan da yazıcı ekle diyerek ağda gösterdim ve kurumları tamamladım.Ancak bu bilgisayarlardan birtanesinde zaman zaman sorunlar yaşıyoruz.Şöyle ki excel de yaptığımız çalışmayı yazdır dediğimiz zaman.Excel hata raporu veriyor ve programı sonlandırıyor.Zaman zaman yazdır dediğimizde bilgisayarı tekrar başlatıyor.Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir ve önerileriniz nelerdir? teşekkürler...
W
15 yıl
yeni yazıcı
merhaba arkadaşlar ofisimizde kullanmak üzere siyah beyaz yeni bir yazıcıya ihtiyacımız
var fakat sizlerden öneri almak istiyorum. fiyat olarak 200tl ye kadar
çıkabiliriz.istediğimiz sağlam bir yazıcı olsun ve ayda 1-2 kere toner
dolumu yapabileceğimiz bir yazıcı olması.Bir de yeni yazıcılar çipli falan
oluyor galiba yani ekstra çip falan taktırmak da istemiyoruz.Tavsiyeleri
bekliyorum teşekkürler...
W
18 yıl
Agp ekran kartı tavsiyesi
Merhabalar birkaç gün içerisinde yeni bir agp ekran kartı almayı düşünüyorum,oyun ağırlıklı kullanılmak üzere, aşağıda sistem ve bütçe durumumu açıkladım yardımcı olabilirmisiniz

Sistem:
Asus K8N anakart
Amd Athlon 2800
1Gb Ram


Fiyat 140$(KDV dahil)'a kdr çıkabiliyorum.


Teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.