K

Yarbay
05 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
186 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
3 yıl
xbox one x - klavye mause kullanan var mı
selamlar,

doom yada remnant gibi oyunları oynamak için klavye mause almak gibi bir düşüncem var, kullanan var mı? önerebileceğiniz klavye mause seti var mı? teşekkürler.
K
4 yıl
silinsin
.
K
4 yıl
windows 10 anahtarımı nasıl görebilirim
Selamlar,

format atmayı düşünüyorum ama aldıgım orjinal windows 10 anahtarını biryere yazmayı unutmusun, gerçi biosda kayıtlı diyorlarda format attıkdan sonra mutlaka anahtarı girmem gerekiyor diye biliyorum. bilgisayara sağ tıklayıp özellikler dedğimdeki "Ürün Kimliği" yazan mı key? değilse nasıl bulabilirim. teşekkürler.
K
4 yıl
Sennheiser HD 599 - amazon.de 99€(vergi + kargo ile 135€)
www.amazon.de/gp/product/B07Q7S7247/
(referans kodunu elle silersiniz)

daha önceden kahverengini alıp pek beğenmeyip satmıştım, normal bir kullanıcıyı fazlasıyla memnun edecektir.

bu arada cok ucuz bulunca bir daha aldım, 852tl çekti kartdan bilginiz olsun. bu fiyata resmen bedava, tr fiyatı 1500den aşağı değil.


edit: 95$ civarına bunuda tavsiye edebilirim.
www.amazon.com/dp/B00ENMK1DW

sesi hd599'a göre biraz yapay olsada bass konusuna takılanları daha cok memnun edebilir.
K
5 yıl
Toyota Hiace (1994-1999) vs Kia Pregio (1999-2005)
Selamlar, umarım yanlıs yere açmamışımdır konuyu. Fazla arabadan anlamam. bilinçli, dikkatli ve iyi bir sürücü oldugumu düşünüyorum, 4 yıldır Ford courier marka şirket aracı kullanıyorum.

Bu kadar ön bilgi sonrası, Başlıktaki 2 araçdan birini almayı düşünüyorum, amacım kampa gittiğimde içinde bir sünger atıp yatmak, karavana dönüştürmek gibi bir planım yok simdilik. Çadır kuruyordum yıllardır ama tek basıma dağlara gittiğimde güvenlik sıkıntısı olmaya basladı.

konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan başlıkdaki 2 araç hakkkında düşüncelerinizi rica edecem. dağa taşa gelen, özellikle ama özellikle mekanik anlamda bana cok fazla sıkıntı cıkartmayacak olan 2 araçtan birini alacam. bütçe 15bin lira.

Şimdiden cok teşekkürler.
K
5 yıl
düzeltildi
düzeltidi.
K
5 yıl
Büfelerde Bulunan Efes Pilsen Elemanları
2-3 gündür bira almaya büfeye ugradıgımda bir eleman "Neden turborg filtresiz alıyorsunuz, bomonti filtresiz denediniz mi?" benzeri soru soruyor. ilkinde muhabbet için soruyor sandım bende düzgünce cevap verdim "bomonti benim favori biram ama bunu arkadaslar tavsiye etti deniyorum" tarzında..

Ulan az önce gece büfeye ugradık arkadasla, gene bire bir aynı cümleyi kurdu. şok oldum, sonra arkadas uyandırdı, bunlar ajansların koydugu elemanlar günlük 40-50 lira para veriyorlarmıs günce 5-6 saat büfelerde kalıp insanları efes ürünlerini almaya teşfik ediyorlarmış. vay anasını dedim, ufkum açıldı. paylaşmak istedim.
K
5 yıl
100 MBit TTNET Fiber Twitch.tv donma problemi
100mbit ttnet fiber kullanıyorum, twitchde yayınları 360p de bile donuyor kafayı yiyecem. netflix 4k kesintisiz açıyor, baska biryerde problem yok sadece twitchde. tarayıcı yada bilgisayar tablet farkı olmaksızın hepsinde donuyor.

çözümü yada aynı sorunu yasıyan var mı?
K
5 yıl
Ryzen bilgisayardaki saçma yavaşlık
Selamlar,
ryzen 2600
b450 msi tomahawk anakart
8gb 3000 mhz ram
rx 580 8gb

sistemi yeni kurdum, fx 8300 den geçtim ama inanılmaz can sıkıcı bir sorun var. aşağı sekmeye aldıgım her ne olursa olsun oyun, dosya, çöp kutusu klasörü yada her neyse, aşağı alma neredeyse 0,5 - 1 sn gecikmeli geliyor. bu sürede mause da felan bir donma olmuyor, baska bir yavaslıkda yok oyunda felan. tek sorun bu. çözümü konusunda bilgisi olan var mı?

windows 10 enterprise kurulu. pro almıştım n11 üzerinden çakma lisans enterprise diye birşey yollamıslar ondan olabilir mi?
K
6 yıl
Ryzen 1 anakart/işlemci alınır mı?
Selamlar,

hepsiburada da 550lira civarına B350 serisi cok güzel anakartlar var, sizce bu saaten sonra ryzen 1 işlemci/anakart ikilisi alınır mı? yoksa ryzen 2 2500x mi beklenmeli?

tek aklımı çelen şey anakart fiyatlarının bu dolar kuruna ragmen cok iyi olması..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.