T

Çavuş
03 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
17 yıl
Taptaze!!! SGH-i770
Eveeeet SAMSUNG i760 tan sonra çıkaracağı cihazı da hazırlamış...


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
T
17 yıl
Smartphone\u0027lardan ne kadar verim alınabilir???
Öncelikle slmlar arkadaşlar
Gördüğünüz üzre DH forumunda yeniyim, bu foruma daha önce az çok girmişliim vardı ama son aylarda kendime adam akıllı bi earbud kulaklık ararken bu bölümden bayağı bilgi topladım. (sorularımı ceptel bölümüne yazsam mı diye düşündüm ama ordaki arkadaşlar ses konusuyla pek ilgili deiller)
Başlıktan da anlaşılacağı üzere ben n6680 telefon + ad-15(3.5 mm fiş adaptörü) vasıtasıyla müzik dinliyorum şu ana kadar bir sürü abuksabuk kulaklık kullandım ama hiç verim alamadığım için yeni bir kulaklık için araştırmaya başladım.Bu hususta sizlerden biraz yardım istiyorum:

1: Ben sistemime kulakiçi kulaklık almak istiyorum baştan c-net in review leri doğrultusunda v-moda bass freq istiodum amma sonradan v-moda vibe ya da westone um1 almanın daha iyi olacağına karar verdim sizin eklemek istediiniz model vardır mutlaka... Bütcem max um1 e yeter...(rock,instrumental ağırlıklı dinliyorum. Güçlü bass önemli ama)

2: Playerden şüpheliyim ne 6680 in çıkış gücünü ne de adaptörün özelliklerini bulabiliyorum... Yani bunun yerine N91 almam gerekir mi bu kulaklıklardan verim alabilmem için? Hatta teli deiştirmeden araya PA2V2 gibi bi amfi eklesem telefonun çıkışından kaliteli ses çıkmadığı için hüsrana mı uğrarım? Yoksa n91 e bile amfi bağlamam gerekir mi?

Ayrıca tavsiye edeceğiniz cihazlara da açığım tabii ki (akıllı telefon olması şartıyla)

Çok fazla soru sordum gibi ama cevapları çok kısa emin olun bu cihazlar hakkında tecrübe sahibi arkadaşların yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederm
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.