U

Teğmen
29 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
17 yıl
Yorumlarınızı bekliyorum...
Baktık herkes karakterini itemlarını vs öve öve bitiremiyor biz yorumsuz olarak koyuyoruz storage ve item resimlerini.

Yorum size kalmış...

Not : Toplamda 2 adet char var. 1'inin storage resimleri burada. Her itemın detayları olmayabilir sabah vakti gözden kaçanlar olmuştur. LVL42 SOS BLADE / SWORD / SHIELD ve LVL 52 SOS BOW henüz kullanılmak üzere ayrıldığından buraya resmini koymadık. Ayrıca 2 tane LVL1 char depo göreviyle elixirlere ve elementlere ayrılmış durumda. İlk char Pure Int ve ikinci char Full Str yapılandırmaya sahip ve ortalama 12k skill point bulunmakta her birinde. Bu charlar Alps serverındadır. Ayrıca şimdiden Photoshoppppp diyenlerinizi duyar gibiyim. Evet Photoshop ama sadece resimler kesilip biçildi, herhangi bir şeyle oynama yapılmadı

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
U
17 yıl
Ücreti ödenmeyen bir sitenin hazin öyküsü...
Merhaba arkadaşlar.

Ben 1996 senesinden itibaren internet sitesi tasarımları yapan birisiyim. 2001 den itibaren de kendi firmamı işletiyorum. Tahmin edersiniz ki yüzlerce internet sitesi tasarladık ve bir o kadar da müşteri ile diyalogda bulunduk.

Ancak son müşterimizin tutumuna hayran kaldık. Genellikle biz sçzleşme tarihinde sözleşme meblağının %50 sini peşin alırız ancak bu müşterimiz bir arkadaşımızın yakını olduğundan bu meblağı almadık ve kendisi de sözleşme imzalamaya gelmemesine rağmen bunu göz ardı ettik. Kendisine sitesini 10 gün içinde alan adı, barındırma hizmeti ve tasarım hizmeti dahil olarak anahtar teslim şeklinde bitirdik ve yayına soktuk. Ancak bahsi geçen günlerde ne ödememiz geldi ne de bir telefon.

Bunun üzerine sözleşmemizde olan maddelere binaen kişinin sitesini yayına kapattık.

Olaylar buradan sonra başladı;
İlk olarak bizi arayıp hakaretler savurdu, ardından da her çaresiz insan gibi tehdit etti.
Ertesi günü bizi vergi dairesine şikayet ettiğini öğrendik ancak ödenmemiş borcumuzun bulunmaması sonucunda hiç bir terslik yaşamadık.
Ardından bizi karakola şikayet etti fakat biz ödeme yapılmadan alan adı hakları vb detayları kendi üzerimizden müşteriye geçirmediğimiz için hukuki bir sorun da oluşamadı.

Ancak bu olayın saçmalığının sıkıntısı bizi yeterince gerdi.

Bunu neden mi anlatıyorum. Bu forumda ve bir çok yerde internet sitesi tasarımına meraklı ve hevesli bir çok arkadaş görüyorum. Akıllarında olması gereken şeyler var;

- Tasarım işi ile uğraşan kişiler elle tutulur bir şey satmazlar bu nedenle de müşteriler de bu işi çok kolay bir şeymiş gibi görür ve genellikle ödeme yapmak onlara (nedense) zul gelir.
- Eğer para karşılığı bir iş yapacaksanız en azından şahsınıza ait ticarethane bile olsa bir mali kimlik edinin. Fatura kesecek gücünüz olsun ve müşteriniz ile mutlaka sözleşme yapın ve sözleşmenizi de sağlam tutmaya özen gösterin.
- Ücretin %50 sini peşin almaya bakın ve işin başlangıç süresini müşterinin size tüm doneleri teslim ettiği gün olarak belirtin.

Aklımdakiler bunlar şimdilik :)

Kolay gelsin.
U
17 yıl
ASP ve MSAccess destekleyen hesaplı hosting neresi?
Arkadaşlar ASP dili ile MS Access veritabanında hazırladığımız bir sitemiz var bunu en hesaplı ve en güvenilir şekilde yayınlayabileceğimiz Türkiye içinden host öneriniz neresi olur?
U
17 yıl
Gizli sorunun cevabı sorunu hakkında...
quote:

Sorry at the moment we do not send out secret answers.

In April we will have our email verification system running and changing your information/passwords will change.

Please wait until further notice.

- Joymax Moderation Team


Türkçesi :

Üzgünüz, şu anda gizli cevapları yollayamıyoruz.

Nisan ayında email onay sistemini işler hale getirceğiz ve bilgilerinizi ve şifrelerinizi değiştirebileceksiniz.

Lütfen yeni açıklamaya kadar bekleyiniz.

Umarım bu sefer biraz iş yaparlar :)))
U
17 yıl
ALPS Server ATG guildden acil satılıklar...
Arkadaşlar merhaba. ALPS serverında atg guildi olarak kullandığımız ancak artık gereği kalmayan bazı SOS itemlarımız var. Onları satıyoruz. Buradan PM ile veya oyunda SyVy veya Pure_Demon ile görüşebilirsiniz.

Buradan resim galerisinde itemları görebilirsiniz.
U
17 yıl
ALPS serverında LVL 70 üzeri Pure Int veya Full Str satılık char arıyorum.
Elinizde LVL 70 üzeri böyle bir char varsa fiyat ve stat ve benzeri detaylarının screenshot larını ve fiyat talebinizi bana PM atarsanız sevinirim.
U
17 yıl
PayPal ile Silk Alımı Açıklama ve Görüntüleri
Arkadaşlar PayPal ile silk almayı soran bir arkadaşın sorusuna cevap olarak ayrıca konu hakkında bilgi edinmek isteyenlere konuyu anlatacak şekilde ekran görüntülerini ve açıklamalarını yolluyorum.

PayPal'a üyelik ile ilgili kısmı koymadım ama bu konuda sorulara da cevap verebilirim. Anlatılanlar tamamen PayPal üyeliği alınmış durumdayken yapılacak işlemlerdir.

Bu işlemleri yaparken bağlantınızı yavaşlatacak download veya upload işlemi yapmamanızı tavsiye ederim. Bağlantı yavaş olursa Silkroad sitesi alımda sorun oldu diyerek sizi ertesi güne kadar alım yapamayacak şekilde durduruyor. Tabii oyuna girebiliyorsunuz ama silk alımı yapamıyorsunuz.

Silkroad Online sitesine girdiğinizde Premium Mall linkini göreceksiniz animasyonun aşağısında oraya tıklayıp silk charge ekranına geliyorsunuz.

Premium Mall'a girdiğinizde şu ekranla karşılaşacaksınız.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu ekranda başlıklarda Credit Card ile başlayan alanda PayPal sekmesine tıklıyoruz. Karşımıza şu ekran gelecek.

< Resime gitmek için tıklayın >

İşaretle belirtilen butondan alım yapmaya başlayacağız. Tıkladığınızda yüklenecek ekran şu olacak.

< Resime gitmek için tıklayın >

Üstte almak istediğiniz Silk miktarını seçiyorsunuz. Altta mail otomatik olarak sizin Silkroad Online'a üyelik mailiniz olacaktır. Bunu değiştirmenize gerek yok ancak farklı bir mail görürseniz birileri accountunuza girmiş demektir. User agreement'ın altında okla gösterdiğimiz yeri işaretliyorsunuz ve Make Payment'a tıklayarak devam ediyorsunuz. Şimdiki adımda karşınızdaki ekran şu olacaktır.

< Resime gitmek için tıklayın >

Burada bilgileriniz doğru ise bir daha make payment'a tıklayın. Şimdi Silkroad'ın sayfasından çıkıp Paypal sitesine yönleneceksiniz. Karşınıza şu ekran gelecek.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu ekranda soldaki alandan yeni üyelik alımı yapabilirsiniz. Ancak biz üyeliğimiz olduğundan sağdaki alandan PayPal sistemine giriş yapacağız. Mail adresimiz ve şifremizle PayPal'a girince şu ekran gelecek karşımıza.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bilgiler doğru ve kartınızda yeterli miktar varsa Pay tuşuna klikleyerek işleme devam edersiniz. Eğer tüm bilgiler tamamsa karşınıza bu ekran çıkacaktır.

< Resime gitmek için tıklayın >

Return to merchant'a tıkladığınızda alımı yapmış ve Silkroad Online sitesine geri dönmüş olacaksınız.

< Resime gitmek için tıklayın >

Hayırlısı olsun :)
U
17 yıl
Scam yapmaya çalışanları / dilenenleri ve benzerlerini bu başlıkta listelesek?
Arkadaşlar bir çoğunuz exchange esnasında, stallarda veya SOS'unu +18 yapayım diyerek scam yapmaya çalışanlara rastlıyorsunuz. Ayrıca char hacklemeye çalışan vb davranışlarda bulunanlar da var. Bunları bu başlıkta gördükçe listelesek ne dersiniz?

En azından oyuna yeni başlayanların canı yanmasın.
U
17 yıl
Ustalara AMD Konfigürasyon sorusu
Merhabalar,
Donanım konusu ile fazla ilgilenmediğimi baştan belirteyim.
Firmamda kullandığım 4 adet bilgisayar var. 2 tanesi Celeron işlemcili (muhasebe ve sekreter bilgisayarları) 1 tanesi tasarım ve render işleri için çift işlemcili, 1 adet de Amilo 1655G Dizüstü bilgisayar.

Firmama yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Ama almışken overclock a en yatkın, oyun oynanabilecek, kullandığım tasarım programlarında kasmayacak bir bilgisayar olsun istiyorum.

Tek istediğim AMD işlemci kullanmak. Eski bilgisayarlarımda kullandığım tüm Intel işlemciler illallah dedirtmişti nedendir bilmem ama AMD'ye bir sempatim olduğu kesin.

Sizin tavsiyeleriniz neler olur arkadaşlar?
U
17 yıl
WGA İçin Bypass Yazılım
WGA nedir bilmeyeniniz yoktur herhalde.

Alıntılar Microsoft sitesindendir.

quote:

WGA programı, Windows'un orijinal kopyası bulunan kullanıcılar için geliştirilmiş bir Windows deneyimi sağlar. Windows Update Web sitesi, yalnızca Windows'un orijinal bir kopyasını çalıştıran müşteriler tarafından kullanılabilen bir özelliktir.

WGA kapsamındaki ürünler, Microsoft Windows XP ve Microsoft Windows 2000 Professional'ın tüm sürümlerini içerir. WGA, Microsoft Windows Server 2003, Microsoft Windows Millennium Edition veya Microsoft Windows 98'i içermez

WGA doğrulama işlemi, kişisel olarak tanımlanmanıza yardımcı olabilecek hiçbir bilgi gerektirmez veya toplamaz. Windows'un orijinal bir kopyasını kullanan ve doğrulama işlemini tamamlamak istemeyen müşteriler Otomatik Güncelleştirmeler özelliğini kullanarak kritik yazılım güncelleştirmelerini edinmeye devam edebilir.


Arkadaşlar henüz test etmedim ancak virüs vs bulunmadığı için linkini vereyim dedim.

BURADAN İNDİRİN...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.