S

Yüzbaşı
29 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
Sürekli kopan İnternet
Ekim 2017 yılından beri sorunsuz kullandığım 991243 abone nolu Turknet aboneliğimde haziran ayından beri ara ara şu aralarda çok sık kopma yaşıyorum sürekli arıza kaydı bırakıyorum ama karşımızda herhangibir muhatap bulamiyorum kendi kendilerine bir şeyler yazıyorlar ama ilgilendiklerini hiç düşünmüyorum galiba çözüme kavuşmaya cak gibi görünüyor böyle giderse aboneliği iptal edicem sanırım çünkü paramızla rezil oluyoruz @TurkNetDestek
S
6 yıl
Turknet aktivasyon sorunu
Ttnetten turknete geçelim dedik ama pişman ettiniz böyle bir amatörlük olamaz,ttnet hizmeti kesti turknet hala aktivasyonu tamamlayacak, birde bizi arkadaşlarınıza tavsiye edin diyorsunuz anamıza sövdürmek için mi sizi tavsiye edelim turknet ?
S
8 yıl
Yurtdışı iphone 6s orjinallik?
Merhaba arkadaşlar Bulgaristan gelen birine iphone 6s siparişi verdim adamı sahibinden.com da buldum cihazı elden alıcam fakat kafama takılan bu cihazın orjinal olup olmadıgı ayak üstü nasıl anlaşılır? malumunuz gerçege yakın yapıyorlar replikaları,kutusunda arkada bulgarca mı yazması gerekiyor?
S
9 yıl
Ttnet iptal ve yeni abonelik
merhaba arkadaşlar,ttnet abonesiydim fatura 67 tl geldiği için VodafoneNet e geçtim bu ahlaksız firmada 3 gün internet verip sonra yanlış giriş yaptık aboneleginizi iptal edip yalın adsl girişi yapıcaz dedi ama boş port bulamadığı için tekrar hizmet veremicaz dedi ve başvuruyu iptal etti, herneyse tekrar Ttnete geçmek istiyorum internetsiz kaldım,şimdi size danışmak istediğim konu daha önceki Ttnet aboneliği abimin üzerineydi,şimdi kendi üzerime yeni abonelik almak istiyorum,fakat bazı kampanyalarda yeni iptal ettirenler faydalanamıyor diyor,abonelik isimleri farklı fakat adres aynı sizce bu kampanyalardan faydalanabilirmiyiz ?
S
9 yıl
pil ve uyku tuşu degiştirme programı
merhaba arkadaslar iphone 5 cihazımın pili bitti gibi rasgele bi sorgulama yaptım ve pil ve uyku tuşuda degiştirme programı dahilinde oldugu ortaya çıktı fakat cihazı 2.el aldım ve garantiside bitik durumda,yurt içi Genpa cihazı,bu kapsamda cihaza degişim olur mu ? yoksa sadece pilini mi degiştirirler ? veya hiçbirini yapmadan sepetlerler mi nasıl bi yol izlemem lazım ? iyi forumlar
S
9 yıl
720p oynatma sorunu
Merhaba arkadaşlar netten veya indirilmiş 720 p veya 1080 p video izlerken çok takılma oluyor pc nin özellikleri aşagıda yazdım ,driver, termal macun biri sürü şey denedim ama çözemedim pc artık eskidiği için mi desteklemiyor hd videoları ?


Marka BenQ
İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo
İşlemci Hızı 2 Ghz
İşlemci ön belleği 2 MB
İşlemci Modeli T7250
İşlemci Veri yolu hızı 800 Mhz
Ekran boyutu 13.3 inç
Ekran Tipi WXGA
Ekran çözünürlüğü 1280 x 800 px
İşletim sistemi Windows Vista Home Premium
Grafik Kartı Intel GMA X3100
Grafik Belleği Yok
Grafik Kartı tipi Tümleşik Intel
Disk Kapasitesi 120 GB
Disk Rpm 5400 rpm
Disk tipi SATA
Bellek Hızı DDR2 667 Mhz
Bellek miktarı 3 GB
Optik sürücü DVD Yazıcı (Super Multi)
Fax / Modem 56 K
Ethernet 10/100/1000 Mbps
Kablosuz Ağ 802.11 A/B/G
Bluetooth Bluetooth V2.0+EDR
S
9 yıl
LG G2 sprint ?
Merhaba arkadaşlar elimde yurtdışı bir G2 var arka kapakta ZNFD802 yazıyor ama anakartta L980 Sprint yazıyor dolayısıyla yüklediğim kdz ler uyuşmuyor olacak ki sorun yaşıyorum,telefonun sprint oldugu nasıl anlaşır ve yazılımı diğer g2 lerden farklımıdır ?
S
9 yıl
Panic.ips hatası
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda 4s telefonun pilini ve hoperlörünü değiştirdim ama telefonda şarj olmasına rağmen kendilğinden kapanıyor ve açılmıyor ancak şarj aletine takınca sıkıntı olmadan çalışıyor cihaz , kullanımdan hatalara baktığımda panic.ips hatası var , var mı başına gelen çözümünü bilen ?
S
9 yıl
İphone 4s kapanma sorunu
Merhaba arkadaşlar iphone 4s'in home tuşunu değiştirmek için açtım değiştirdim ve topladım cihaz çalışıyor sıkıntı yoktu fakat %90 şarj varken telefon birden kapandı , telefonu şarja taktım telefon açıldı , çok sık yapmasada 2 dir bu hatayı veriyor , sorun bataryada olabilir mi ?
S
9 yıl
İos 6 iphonumu bul
silinebilir.........
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.