P

Binbaşı
28 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
114 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
P
6 ay
Bir Dizi Arıyorum?
Arkadaşlar geçen yıldı sanki; Kasabada geçen,akşamlar insan suretinde yaratıkların evlere girerek insanları yediği(?) , kasaba şerifinin bazı taşlar bularak evlere astığı ve o taşlardan dolayı yaratıkların evlere izinsiz giremediği dizi vardı,ismini hatırlamıyorum,var mı aranızda bilen ?

En son kasabaya bi otobüs gelmişti,bi deniz feneri videosu ile sezon bitmişti.
P
4 yıl
Jiroskop Kontrolcü
Arkadaşlar bildiğiniz gibi DS4 de jiroskop var ancak bazı oyunlar dışında çalışmıyor. Tüm oyunlarda aktif jiroskop kullanan kontrolcü mevcut mu?

Yada bu move kontrolcülerinde bu mümkün olabiliyor mu?
P
5 yıl
Kulaklık sorunu
Arkadaşlar pubg , h1z1 gibi ses ile iletişim yapılan oyunlarda konuşabilirken, normal şekilde konuşamıyorum, sesim belirli bir süre sonra boğulmaya başlıyor( arkadaşlar bu şekilde tanımlıyor olayı). Kulaklık değiştirdim, ama bir türlü sorun ortadan kalkmadı. Oyun içinde konuşabildiğimden dolayı mikrofonda sıkıntı yok diye tahmin ediyorum.

Sizce sorun nerde ?
P
6 yıl
Trafik Sigorta Poliçe Zorunluluğu?
Arkadaşlar trafik sigortası poliçe kağıdını bulundurmak zorunlu mu,eğer öyle ise fotokopi olsa olur mu ?

2013 de yönetmelik değişti , zorunlu değil diye biliyorum ama emin değilim 🤔
P
6 yıl
Ethereum Kazmak Zarar mı Ettiriyor?
Arkadaşlar birkaç ay evvel bir Türk şirketi aracılığı (Makinesi) ile ethereum kazmaya başladım.

Bu şirket , artık mevcut ethereum stoğunun azaldığı için zarar ettirdiği gerekçesi ile mangıt denilen yeni sanal paraya geçişi zorunlu tutmaya çalışıyor.

tahmin ettiğim gibi bunlar kendi coinleri değerlensin diye üç kağıt yapıyorlar gibi. Sizin düşünceniz nedir acaba ?
P
6 yıl
Etherium Üretimi Kâr Getirmiyor mu?
Arkadaşlar selamlar. Şu sıralar sağa sola yatırım amaçlı koyacağım 20 bin lira civarı param var. Dedim ki ben de gireyim bu kripto para işine ve etherium kazayım. Makineyi kendim yönetemeyeceğim için Türk bir şirketde makina kiralayarak madencilik yapmak istedim.

Şimdi sorun şu; Bu şirket etherium üretiminin, dünya üzerindeki mevcut etherium miktarı azaldığı için kâr getirmediğini ve mangır denilen Türk yapımı coin üretimi yapacaklarını açıkladı.

Bana bariz üç kağıt geldi. Sizlerin de yorumlarını almak istedim ??
P
6 yıl
EA Account Hatası
Arkadaş Battlefront2 de "This account is restricted " hatası alıyorum. Hata kodu 918.

EA forumlarında baktım ve sistemi açıp kapatarak sorunun çözüldüğünü gördüm. Ancak 10 defa açıp kapatmama rağmen sorun halen devam ediyor.

Var mı bu problem ile karşılaşıp sorunu giderebilen?
P
7 yıl
1.1 e Dark Lord
Arkadaşlar çok uzun suredir Mu Online oynamıyorum.

Herhangi bir versiyonda Dark Lord,1.1e de olduğu gibi Full command(isimden emin değilim) kastığı,yani karganın o versiyondaki gibi aktif olduğu bir sever yada bilinen sezon var mı?
P
7 yıl
15.000 TL 1080 sli+4k monitör mümkün mü?
Arkadaşlar fiyat belirttiğim gibi 15.000. Ancak sli 1080 hakkı 4k. Bu yüzden fiyatı 17-18 gibi rakamlara çekmem gerekiyor.

Maksimum 16.000 bütçe ile 4k sistem önerilerinizi beni çok mutlu eder.

Şimdiden teşekkürler.
P
7 yıl
Tuşlarına Makro Atanabilen Makro Klavye?
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ,makro Ataması yapabilecek Olduğum uygun fiyatlı, mekanik klavye var mı bildiğiniz?

Makro tuşları klavyenin farklı bir yerinde olmayacak. W tuşuna iki kere basınca hızlı koşu gibi makrolar da kullanmak için,farklı yerlerde tuş olmamalı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.