M

Yüzbaşı
10 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
Dishonored Xbox Live\u0027da 9.89 USD
VPN Gerektiriyor.
M
16 yıl
F1 yeni oyunu için Codemasters\u0027la anlaştı
Kaynak:http://www.turkiyef1.com/newsfull.asp?id=11747

Sony'nin, son olarak geçtiğiz ay yayınladığı ve sadece PlayStation konsollarında mevcut olan F1 oyunun ardından, Codemasters'la yapılan anlaşmayla uzun süreden sonra ilk kez F1 heyecanı çoklu platformlarda yaşanacak. Oyunun, bilgisayarların yanı sıra tüm ev konsollarında oynanabileceği ifade edildi.

Codemasters ile Formua 1 Yönetimi arasında haftalar süren görüşmelerin ardından varılan anlaşmayla, firmanın ilk oyununu gelecek yıl üretmesi bekleniyor. 2009 sezonu olacak yazılım, Lewis Hamilton'ın da yer alacağı ilk F1 oyunu olacak.

Codemasters CEO'su Rod Cousens yaptığı açıklamada, "Formula 1, Ortadoğu ve Çin'deki yarışların ardından çok daha fazla piste ulaşarak genişme arzusu içinde bulunuyor. Ayrıca teknoloji yoluyla da genişlemeyi hedefliyor" dedi.

Cousens, "Bilgisayar ve video oyunlarının ortaya çıkardığı dijital toplumlar, her geçen gün artan F1 taraftar kitlesini küresel olarak birbirine bağlamada kritik bir rol oynayacaktır" diye konuştu.

Codemasters Başkanı Chris Denning ise, "Codemasters'ın başarısı ve yarış oyunlaır piyasasında ortaya çıkardığı yenilikler, firmayı iddialı bir konuma getirmiştir" dedi.

Bu arada Codemasters Studios'un oyunun hazırlıklarına başladığı ayrıca eski Sega Racing Studio'dan da personel takviye yapacağı ifade edildi. Codemasters yetkilileri, projede 350 kişinin görev aldığını belirtti.
M
16 yıl
Ram Yarı Boyutunda Gözüküyor
Merhaba arkadaşlar,

Bugün sistemimdeki 256 mb ddr rame ek olarak 1 gb ddr 400 ram aldım. Fakat takınca hem biosta hem windows da 512 mb görüyor. Everest de ise 1 gb olduğunu anlıyor ama toplam bilgisayar belleği 768 mb olarak gözüküyor. Ekran kartım onboard değil. Anakartımda Fic k7m-400 yani buhttp://www.fic.com.tw/product/motherboard/AMD/k7m-400.aspx. Kullandığım ramin sadece tek tarafında bellek modülleri var diye böyle bir sorun yaşadığımı düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
M
16 yıl
1440x900 destekleyen ucuz agp ekran kartı!
Bugün yeni monitörüm 940nw geldi fakat onboard ekran kartı via/sg3 ve widescreen 1440x900 çözünürlüğünü desteklemiyor. powerstrip ile de "custom resolutions" kısmından çözünürlük eklenemiyor. O yüzden ucuz bir agp kart almaya karar verdim ve fx5200 almaya karar verdim.

Sizlerin tavsiye edebileceğiniz ucuz (30-40$ arası) agp4x destekleyen boardda çalışabilecek agp kart var mı? Oyun moyun oynamam pc'de zira xbox var Sadece windows desteklesin yeter..
M
17 yıl
benim 360 ın fanlarından biri çalışmıyor
şu an fanlardan biri çalışıyor. daha hızlı dönmeye başladı. bu bir sorun mudur ? diğer fan dönmüyor, fan bozulmuş olabilir mi? yoksa başka bir problem var mıdır ?
M
17 yıl
wireless bağlantı sorunu | google\u0027dan başka site açmıyor
dün durup dururken laptop site açmamaya başladı. bir kaç spyware keşfettim, sildim, makineyi onlarca kez restart ettim yine sorun düzelmemişti. sadece google ı açıyordu. yalnız google da arama yapabiliyorum, sonuçlar geliyor, resim araması yapınca da sonuçları gösteriyor, ama siteye girmiyordu. bende format atıp tekrar windows kurdum, şu an sonuç aynı! bilgisayara xampp kurmuştum belki ondandır diyip kaldırdım, ondan değilmiş..

sorun ne olabilir ? yardımlarınızı bekliyorum..
M
17 yıl
Update\u0027ten sonra Tversity Problemi
Bugüne kadar Tversity yi adam gibi kullanıyordum. Bahar updateinden sonra videolar için yeni bir güncceleme ve versiyon çıkmıştı onu indirip kurduktan sonra Select Windows Based Pc kısmında Tversity gözükmemeye başladı. Yenisini kaldırıp tekrar eskisine dönünce de sonuç değişmedi.

Hayati bir mesele değil ama aynı problemi yaşayanlar varsa belki yardımcı olabilirler..
M
17 yıl
Playstation 2\u0027yi boyamak ?
selamlar. 4.5 yıllık emektar ps2'imi yarın boyamayı düşünüyorum ama ne tür boya alacağıma karar veremedim henüz. piyasada bulunan herhangi bir sprey boya işimi görür mü dersiniz?
M
17 yıl
Xbox 1 Region Free oyunları Xbox 360\u0027ta da RF olarak çalışıyor mu?
soru açık ve net :) halo 2'yi oynamak istiyorum asia konsolda eğer mümkünse.
M
17 yıl
Tenchu Senran ??
Japon ve Asia 360 lar için yeni bir tenchu çıkmış. bu eski seriden bir port mu yoksa tamamen yeni bir oyun mu ?

http://www.gamespot.com/xbox360/action/tenchu360/index.html
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.