Merhaba,

2005 model Seat Altea Stylance marka aracımı satıyorum. Aracımı Şubat 2009 da 37,000 KM de DOD (Doğuş Oto Değerlendirme) dan +1 sene garantili olarak satın almıştım. Bu zaman zarfında yani 5 senede toplamda 42,000 KM kullandım. Aracım temizdir ve çok bakımlıdır, servisi Seat Erya dır. Muayenesi Kasım 2014 te yaptırılmıştır.

Aracım DSG otomatik şanzumanlı, 2.0 TDİ 140 HP lik versiyondur. İlave olarak servisinde orjinal arka park sensörü taktırılmıştır. KM si orjinaldir, hiçbir yerinde hiçbir sorun ve oynama yoktur. Rengi şampanya renginde metalik renktir. Yakıt tüketimi uzun yolda sakin kullanımda 5.5 - 6 lt, şehiriçi dur kalk kullanımda 9 - 9,5 lt civarındadır, ortalamada 7,5 - 8 lt dizel yakıt tüketmektedir.

Araçta ben almadan önce ufak bir kaza mevcuttu, sol arka çamurluk lokal olarak boyanmıştı. Aracı ben kullanırkende 2 adet kaza oldu, birincisinde ön tampon boyandı, sağ ön çamurluk boyandı. ikincisinde arka tampon ve sağ arka çamurluk boyandı. Birinci kaza araç park halinde iken gerçekleşmiştir. Resimleride mevcuttur, önemli kazalar değildir.

Aracımda 4 adet Bridgestone LM22 Blizzak Run Flat kış lastiği ve orjinal jantları ile beraber, 4 adet yeni Continental Prem.Contact 5 ve Continental bayisinden aldığım 4 adet çelik jant bulunmaktadır. (Yaz lastikleri depodadır, satışta verilecektir.)

Bunlara ilave olarak aracımda Bluetooth,ipod/iphone, usb, aux in bağlantılı görüntülü sistem mevcuttur. Sistem Parrot Mki9200 modelidir. Ve gelen çağrı ve aramaları Türkçe olarak yapabilirsiniz. Sistem orjinal servisinde 1500 TL verilerek taktırılmıştır.

Eylül 2014 te orjinal servisinde pasta/cila/boya koruma yaptırılmıştır.

Aracı İstanbul/Kadıköy de görebilirsiniz. Satış için istediğim fiyat 37,500 TL dir. Resimleri daha sonra eklenecektir.