J

Yarbay
20 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
J
10 yıl
Asus crosshair v formula-z kullananlar bir baksın çıldırıcam !
Merhaba,

Geçenlerde AMD 9370 işlemci aldım bu anakarta sahibim fakat anakart bana overclock yaptırmıyor. Problem o kadar saçma ki, menüde ki "extreme overclock profile" bölümünü açtığım anda veya FSB yi 220 yaptığımda ya da onu geçtim en basiti CPU Clock ratio yu 24 yaptığımda voltajı 1.5 bile yapsam pc daha bios ekranı gelmeden direk kendini kapatıyor ! Yanlış bir ayarmı yapıyorum bu anakartı kullananlar bana yardımcı olun lütfen..
J
11 yıl
2 x Sapphire 7850 Crossfire
Merhaba,

Yeni sistem topladım anakart Asus Crosshair V Formula-Z cpu 8120@4.40GHz 2 tane de 1GB Sapphire 7850 var fakat ne tuhaftırki CF yi aktif ettiğim zaman crysis e girdiğimde fps 39 felan oluyor, CF yi kapadığım zamansa fps 52 ye felan çıkıyor ne iş anlamadım nerede yanlışlık olabilir yani CF yaptığım zaman performansın artması gerekiyor bende tam tersi oluyor böyle sorun yaşayan arkadaşlar varmı?
J
11 yıl
HTC One C Titreşim Problemi !
Telefonu dün aldım fakat titreşim olmasını istemiyorum mesaj felan geldiğinde ses menüsünden titreşimi kapadığım halde hala titreşim açık ne saçma şeyse.. Bilen kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa bana çok sevinicem mesaj geldiğinde ve telefon çaldığında titreşim olmasını istemiyorum....
J
11 yıl
Asus MP5A99X VE FX8120
Merhaba arkadaşlar eski oc cilerden ben deniz geldim tekrardan ama bayadır uğraşmadığım için çok geri kaldım eskilerden aranızda olanlar varsa hatırlar beni belki...

Konumuza gelelim ben yeni bi sistem topladım bu sisteme overclock yapmak istiyorum ama beceremedim veya başka bir problem var anakartın bios ayarları çok karışık geldi kullanan arkadaşlar değerleri ve yaptığı ayarları benimle paylaşırsa eğer işi çözerim sanırım

İşlemciye oc yapıyorum ama stabil olmuyor 4500MHz yapıyorum mesela işlemciye voltajı 1.50 verdiğim halde internet explorer ı açtığım anda donuyor sistem yada restart atıyor.. PSU 700w OCZ 25x2 a +12 v ye veriyor bundan olduğpunu sanmıyorum sanırım ayarlarında bişeyi yanlış yapıyorum kullananlar varsa bana değerleri ve yapmam gereken ayarları yazarsa eğer deneme yapıcam soğutucum iyi CM 612s kullanıyorum ısınma sorunum yok.

Şimdiden teşekkürler..
J
13 yıl
Logitech Z506 Cızırtı sorunu?
Merhabalar,

Eski bir X-230 kullanıcısıyım çok memnundum o sistemden ve geçen gün Z506 aldım ama almaz olaydım ses kısıkken sürekli bir cızırtı var cihazda kullanan arakdaşlar varsa bu cızırtı olmayan cihazlar varmı yoksa hepsinde mi bu sorun var. Nette araştırdım da çoğu kişide varmış bu problem iş yerinde de teşhir de Z506 vardı onu taktım denedim onda da var aynı sorun sanırım hepsinde var bu olay Logitech gibi bi firma bunu nasıl yapmış bu cihazlar test edilmiyormu üretime geçmeden önce??
J
13 yıl
Transfer görüşmesi suçu?
Transfer görüşmesi ne zamandır şike kapsamına giriyor? Yani para verip maçı sat dememiş bizden ya da seni alıcaz maçı bize sat felan.. bu konu biraz tuhaf değilmi? Zamanında yapılması gerekiyordu bu görüşmenin ama FB nin emenike olayı da bu şekilde oldu onlarda lig devam ederken hatta işi bitirdiler bile bizdeki sadece konuşma.. Bence başka şeylerde var bu işin içinde yani sadece bu görüşme yüzünden tutuklama talebi olamaz olsada tutuklanmazlar..
J
13 yıl
Büyüksün Beşiktaş !
İlk ben mesaj atayım dedim
J
13 yıl
LINKSYS WAG160N Modem
Bu modem nasıldır arkadaşlar kullananlar biraz bahsedebilirmi acaba? Wifi açıkken durdukyere kopma kitlenme vs vs gibi hatalar oluyomu yada bunun benzeri başka bir ürün tavsiye edermisiniz bana..
J
13 yıl
Modem Tavsiyesi?
Merhabalar,

Uzun zamandır şu elimdeki Airties RT-205' den kurtulmak istiyorum hiç performanslı değil ve sürekli ani laglar yaşıyorum. Bazen modem kendini kilitliyor içine giremiyorum resetlemek zorunda kalıyorum. Bana wireless olarak bu sorunları yaşatmayacak rahat rahat oyun oynayabileceğim bir modem önerebilirmisiniz ben Linksys in şu modelini beğendim fiyatıda çok uygun 110Lira 6 taksitle alıcam.

LINKSYSWAG120N 150MBPS KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM

http://www.vatanbilgisayar.com/linksys-wag120n-wag120n-150mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=41438

Şimdiden teşekkürler herkese
J
13 yıl
Terim Geliyor !
Siyah-Beyazlılar, G.Saray’a 4 yıl üst üste şampiyonluk ve UEFA Kupası zaferi yaşatan Fatih Terim’le görüştü. “Türkiye’de takım çalıştırmam” diyen tecrübeli teknik adamın düşünmek için süre istediği öğrenildi.

Sezona Schuster ile başlayan ancak Alman teknik adamla yollarını ayıran Beşiktaş, sezon sonuna kadar Tayfur Havutçu ile yola devam etme kararı almıştı. Hatta Havutçu’nun alacağı sonuçlara göre sezon sonunda durum değerlendirmesi yapılacak ve lig bitene kadar yeni bir hoca ile görüşme yapılmayacaktı. Ancak yönetim startı erken verdi.

Başkan Yıldırım Demirören’in yeni sezon için Fatih Terim’in kapısını çaldığı öğrenildi. Her ne kadar Terim daha önce “Türkiye’de kulüp çalıştırmam” dese de Kartal’ın önerisine yeşil ışık yaktığı ifade edildi.

KARAR G.SARAY’A GÖRE
Demirören’in Terim’e sıcak bakmasındaki amaç Quaresma, Simao ve Guti gibi yıldızlara liderlik yapabilecek karizmada olması ve Türkiye Ligi’ni yakından tanıması. Beşiktaş’ın teklifinden dolayı mutlu olan Terim’i düşündüren bir diğer konu ise Galatasaray’ın durumu. Seçim havasındaki Cimbom’da yeni başkanın kim olacağı “İmparator” lakaplı Fatih Terim’in yeni sezondaki durumunu belirleyecek. Bu nedenle Terim-Demirören zirvesinde şu an için kesin bir sonuca varılamadı. Siyah-Beyazlılar’ın yeni sezonda Avrupa Kupaları’na katılıp katılamayacağı da Terim’in teklifi değerlendirmesinde önemli etken.

DENİZLİ’YE ‘HAYIR’ FATİH HOCAYA ‘EVET’
Yönetim Fatih Terim’le ilk görüşmesini yaparken Bernd Schuster istifa ettiğinde yönetim kurulu toplantısında yeni teknik direktör konusu masaya yatırılmıştı. Bazı yerli hocaların adı gündeme gelirken Beşiktaşlı idarecilerin büyük çoğunluğu Mustafa Denizli’ye karşı çıkmıştı. Futbol komitesi başkanı Serdal Adalı da “Eğer yerli olacaksa benim tek tercihim Fatih Terim. Başkasını asla kabul etmem” demişti.


http://www.htspor.com/besiktas/haber/625630-terime-teklif

İmparator Göreve
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.