V

Yüzbaşı
18 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme (?)
232 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
6 yıl
Samsung 960 EVO 256GB M2 SSD 492 TL toptancıdan ucuz.
V
6 yıl
Kanser, tümör , KOAH ,eğzama , karaciğer yağlanması , bütün hastalıkların tedavisi
Hanımlar beyler merhaba birçok insana ulaşmasını ve insanların sıkıntılarından kurtulmalarına vesile olmak istiyorum.
Çevrenizde ailenizde kanser, koah , eğzama , karaciğer sorunları aklınıza ne geliyorsa.... gibi ağır hastalıklarla uğraşanların okumalarını rica ediyorum. Tedaviyi evinizde kendiniz hızlı nerdeyse ücretsiz (30 -40TL) yapabilirisiniz üstelik 1-2 ay gibi bir sürede bu dertlerden kurtulabilirsiniz.

Nasıl yapılacağı ile ilgili Dr. Kemalcan Milar olarak aratırsanız facebook sayfası ana resme tıklayıp okuyun, sayfanın sonunda insanların yorumları da çok dikkat çekici.

Babama ileri KOAH teşhisi kondu doktor yapacak bişey yok dedi. Bizde karbonatlı su tedavisine yeni başladık 1-2 ay içinde sonuç alacağımıza inanıyorum.

Hastalara Allah 'tan acil şifa sizlere de iyi günler diliyorum
V
8 yıl
BMW X1 dizel otomatik 4 çeker 177 hp yakıt cimrisi
V
8 yıl
Satılık 2010 BMW X1 Dizel 177hp, otomatik, 4x4 Xdrive
Satılık 2010 BMW X1 Dizel 177hp, otomatik, 4x4 Xdrive 85bin km dışı mavi içi bej. 103binTL

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-bmw-x1-keyifli-ve-guclu-bi-arac-dusuk-km,disi-mavi,ici-bej-323166182/detay/

sahibinden ilan no 323166182
V
8 yıl
Kendi Isı sensörlü fan hız kontrol devreni yap.
Otomatik ısı ile fan hız kontrol devresi tasarladım kullanıyorum. Bilgisayar ilk açıldığında fanlar dönmüyor bile oyun felan oynayınca ısınınca dönmeye başlıyor yani ısıya göre fanlar hızlanıyor yada yavaşlıyor. Fanların hangi ısı seviyesinde devreye gireceğini bir kereye mahsus trimpot ile ayarladım gerisini kendi ayarlıyor. En az elektronik eleman ile en iyi kontrol devresidir. Isı sensörü metal gövdeli ve güney köprüsü üzerine termal macun ve japon yapıştırıcı ile yapıştırıldı. Güney köprüsünün ısısına göre çalışıyor sistem. Sistem çok sessiz neredeyse bir laptop gibi çalışıyor. Hazır kontrol devreleri bu devre gibi ısı kontrolü ile çalışmaz siz elle kontrol edersiniz.

Devrenin tasarımı bana aittir çalışmasını şöyle kısaca izah edeyim. Negatif direnç ısınınca direnci azalacağından trimpot direnç ile aralarındaki oran değişiyor ve LM317 çıkış gerilimini artırıyor buna bağlı olarak da fan hızlanıyor. Terside de geçerli NTC soğuyunca direnci artıyor ve çıkış gerilimi düşüyor fan yavaşlıyor.

Kullanılan malzemeler : LM 317 Gerilim regülatörü , yalıtım takımı metrik 3 mm vida

NTC (ısı sensörü yada ısı ölçer , negatif ısı katsayılı direnç yani ısınınca direnci azalan direnç ) metal gövde oda ısısında 6 kilo ohm

10 kilo ohm çok turlu trimpot (tornavida başlı ayarlı direnç)

Bu malzemeler çoğu elektronik malzeme satanda vardır. Hepsi 5-6 TL tutar. Gerisi sizin becerinize kalmış.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
V
8 yıl
2000 model Hyundai Elentra Otomatik satılık
Araç eski kasa yada yumurta kasa dedikleri kasadan. 5 yıldır bende. Araç Ankara'da . Eşimin aracı model yükseltmek amacı ile satıyorum. Eşimin aracı olduğu için yolda kalmaması için herşey yapılmıştır. Piyasa fiyatı 16-18 bin TL civarında. İstediğim fiyat 14 bin dir. Fiyat sondur. Araç hasar kaydı vardır. Değişen ve boya vardır.

2000 model Hyundai Elentra 1.6 GLS AT AC Benzin+ LPG lidir.
Otomatik vites
Muayenesi Nisan 2017
Yıllık vergisi 130TL civarı.
254 bin km de.
Motor yapıldı, otomatik şanzuman yenisi ile değişti, trigger 4bin km önce değişti, ön takım ve amörtisörler yeni.
Akü yeni garanti belgesi var.
Yağ eksiltme , su eksiltme, şanzumanda kaçırma yok. ....Hiç bir problemi yok.
Ayrıca jantlı yazlık lastikleri lastikçide onlarda verilecek.
Resimler eski, resimlerdeki hatalı yerler yaptırılıp boyanmıştır.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
V
9 yıl
Cevap: 2015 Haritası \u0027na Güncellemek Çok Kolay
Merhaba 2012 E90 320xd LCi aracımın haritasını güncellemek istiyorum. 150 TL lik paket bana uygun yardımcı olur musun? VıN: F090944 PM hata veriyor
V
10 yıl
puslukalem
www.puslukalem.com seviyeli yazılar. Görüşlerinizi bekleriz. Teşekkürler.
V
11 yıl
64GB SDXC Kingston SDX10V/64GB Hafıza Kartı
V
11 yıl
puslukalem-seviyeli yazılar
Arkadaşlarwww.puslukalem.com sitesine desteklerinizi bekliyoruz. Sitede sadece seviyeli yazılar için kategoriler mevcuttur. Üyelik için özel bilgi gerekmiyor ( sadece mail adresi, kullanıcı adı bilgisi gönderiliyor ve kimseyle paylaşılmıyor). Arkadaşlık sitesi değildir ve her yazı onaylanmaz. Facebook beğeni sayfası da mevcuttur. Destekleriniz için teşekkürler. Düşüncelerinizi yazarsanız seviniriz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.