K

Yüzbaşı
16 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
6 yıl
ios 11.2.6 güncelleme geldi
Karakter sorunu ile telefon çökme sorunu halledilmiş ve aksesuarlarla ilgili bağlanamama sorunu halledilmiş.
K
7 yıl
ios Operatör güncellemesi Vodafone 2g sorunu
Merhaba arkadaşlar,
iphone 6 64GB kullanıyorum 10.2 güncellemesi sonrasın telefonda hakkında kısmına giridğimde operatör Vodafone 27.0 dı ve güncel operatör güncellemesi var dedi güncelledim 27.1 oldu
hücresel veri kımında sadece 4g yi etkileştir var kapalı yaptığımda Edge bağlantı olmuyor Ses veri var birde yalnızca veri var. Bunlarda sadece 3g ve 4.5g kullanıyor.
Ben telefonda Edge ile bağlanmak istiyorum hem batarya hemde whatsapp knşmaları için.
iphone 5 kullanan arkadaşta ise 27.1 olduğu halde 2g var bende yok. bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı
K
8 yıl
iphone wifi açınca wifi ağını kitliyor ping süresi yükseliyor
Merhaba arkadaşlar

iphone cihazımı wifi ye bağlayınca o wifide ki hiç bir cihaz internete giremiyor adam gibi. google bile çok geç açılıyor wifi kapatınca herşey normale dönüyor. 1 ay önce Telefonu yedekledim yedeği geri yükledim aynı sorun devam etti. telefonu sıfırladım durum düzeldi bugün yine aynı sorun meydana geldi. telefonu tekrar sıfırladım düzeldi fakat 3- 4 dk sonra tekrar wifi adam gibi çalışmıyor ping süreleri 1000 küsürlere çıkıyor wifi yi kapatınca herşey normale dönüyor
Telefonu sıfırladım sadece whatsapp yükledim mail bile kurmadım daha...

telefonumda icloud photo kapalı durumda
icloud yedeklemede kapalı durumda
whatsapp yedeklemede kapalı durumda

başka bir program filanda yüklü değil whatsapp dışında
bu sorunu yaşayan arkadaş var mı ? çözüm önerisinde bulunan
K
9 yıl
imei kaydı çifte vatandaşlık hakkında.
Merhaba arkadaşlar,

Çifte vataşlığı bulunan bir arkadaşım isviçreden telefon getirecek. İmei kaydını nasıl yapabiliriz ?

Arkadaşım isviçreden çıkarken isviçre pasaportu ile çıkacak türkiyeye geldiğinde ise türk pasaportuna damga vurdurmaya çalışacak vururlarmı bilmiyorum. Vururlarsa e devletten yapacağız. Damga vurmazlar ise yabancı pasaportu ile nasıl yapacağız. Onun adına bir numara alıp tek numara ile kullanmak istemiyorum. bütün numaralar ile çalışması gerekiyor telefonun. Daha önce bu şekilde kayıt yaptıran arkadaşlar var mı?
K
9 yıl
us psn Oyun etkinleştirme hakkında.
Merhaba arkadaşlar

Amerikadan ps4 aldım. us psn hesabı ile fifa 15 aldım. oyunu açıyorum fakat demo modunda çalışıyor. ayarlarda lisanları geri yükle yap dedim yine olmadı. Ne yapmam lazım. Fifayı açınca yukardaki simgelerde sadece home çalışıyor diğer hiç bir yere giremiyorum. Bilgi verebilirmisiniz rica etsem
K
9 yıl
Başka ülkenin apple online store iphone alışverişi.
Merhaba Arkadaşlar.

Başka bir ülkenin apple storundan iphone 6 almak istedim o ülkedeki arkadaşıma teslim edilecek arkadaşımda türkiyeye gelirken bana cihazı getirecek.
Almak istediğim iphone 6 128Gb silver 2300 tl ye geliyor.

Neyse kendi kartımla alışveriş yapmaya çalışıyorum fakat birtürlü yapamaıorum limiti yüksek kartımın türkiyede kullandım. Apple store devamlı geçersiz kart diyip hata verdi. 10 kez denedim. banakayı aradığımda ise site sizden 0 tl çekmeye çalışıyor bundan hata alıyorsunuz dedi. Yurtdışı alışverişe açık kartım online sitelerede açık fakat bir türlü ödeme yapamadım. Katım yapı kredi bankasına ait genc play kartı word kart VİSA.

Neyse birde babamın kartından deneyeyim dedim garanti bonus kart tek işlemde karttan ücreti çekti. Benim karttan neden çekmemiş olabilir apple store bu şekilde bir sorun yaşayan oldu mu ? Ödeme sorunu yaşayan ve sonrasında çözüme kavuşturan.
K
9 yıl
iphone 4 Whatsapp yedekleme sorunu
Merhaba arkadaşlar

İphone 4 kullanıyorum ios 7 yüklü son sürümü yani. birde ipad mini 2 kullanıoyrum ipad minide icloud drive geçtim hesap otomatik olarak icloud drive oldu.

ben daha önce icloudda sorunsuz şekilde iclouda whatsapp yedeklerimi yükleyip alabiliyordum fakat şuanda hiç bir şekilde yedekleme olmuyor. telefonu sıfırladım whatsapp ı sildim tekrar yükledim ipadden icloud drive kapttım yine olmadı. sorun icloud drive kaynaklı sanırım yabancı forumlarda öyle yazıyor. şimdi bunu nasıl kullancam ben yeni telefon al demeyin şuan alamam.
icloud drive eski icloud olarak düşürebilirmiyiz ?
K
9 yıl
Ch ve Eu versiyon Ps4 hakkında bilgi.
Merhaba Arkadaşlar

İsviçreden ps4 geitrtçem arkadaşıma 950 tl ye filan geliyor taş çatlasa 1000 tl fakat konsollarda Ch versiyon yani isviçre versiyonu diye satılıyor. Eu versiyonlarıda vardı fakat baktığım sitede kalmamış. Garantisiz olacak türkiyede bunu biliyorum. fakat ch versiyon ile eu versiyon arasındaki farkı bilen var mı? Birde bu joystklerde X ve O tuşları farklı oluyormuş sanırm onlar uzak doğudan alınanlarda mı geçerli hong kong - japonya filan. Olmadı hostest arkadaşıma hong kongtanda aldırabilirim.

Birde isviçrede oyunlu ps4 ler var onlarda çok uygun 1100 tl filan mesela Gta V ve ps4 alsam yalnız gta versiyonu almanca dilli ben buna ingilizce dil ekliyebiliyor muyum ? Almanca oyunu ingilizce yapabilomuyuz ?

Bilgi alabilir miyim.

Teşekkürler.
K
12 yıl
iphone 4 girilen wifi şifresi nasıl öğrenilir?
merhaba iphone girilen bir wifi şifresi var bunu nasıl öğrenblirim şirkettin olduundan dolayı öğrenmm lazım şirkettekiler sylemiyor telfonu her defasında veriyorum başkasına rica ediorum o girio restore filn edince telfonum iphone 4 5.0.1 jbli nasıl çözeriz bunu
K
13 yıl
Samsung Led Tv Hakkında.
Odama televizyon almak istiyorum. 12mtre kare laptopa bağlayıp film izlmek istiyorum ilerisi içinde ps3 almayı düşünüyorum en az 100 hz olmalı fiyat olarak en fazla 1500 verebilirim. oran orantı olarak adamlar şişman gözükmesin :)

full hd istiyorum neler önerebilirsiniz. samsung düşünüyorum çok farklı modelleri var piyasada

birde bazı samsunglarda içinde d serisi diye yazmış bi arkadaş recevire gerek kalmadan izleyebiliyormuşuz böle bişey hangi modellerde var.

birde bu 3d tv ler varya onlarda normal televizyon kanalarını izleyebiliyormuyuz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.