F

Teğmen
12 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
10 yıl
Google device manager
Arkadaslar google hesabimiza bagli android cihazi, google device manager uzerinden konum takibi yapan bir program var mi? Tarayicidan bakmak biraz zor oluyor..
Tesekkurler
F
10 yıl
EXPER TABLET yada NOTEBOOK alma hatası
Arkadaşlar 20 günlük exper e2d tablet bilgisayarım şarj problemi ve hoparlör arızası ile garantisine yolladım.

1)12Mart tarihinde teslim aldıkları ürünü 18Mart olarak sisteme girdier ve 20 günümüz dolmadı diyerek üste çıkmaya çalışsalarda, kargo teslim tarihini söylediğimde 20 iş günü geçtiğini kabul ettiler.

2)Cihazın aynısının yenisi ellerinde olmadığını belirterek ücret ödemek istediler. Ücreti kabul etmedim, cevap, yenisi 5 ay sonra mı gelir, 1 yıl sonra mı gelir bilmiyoruz, bu arada zaman aşımı laflarıyla da kurtulmaya çalışıyorlar.
*
3)İnatla kendi bilgisayarımın bana yollanmasını istedim, ancak cihazın HURDA ya ayrıldığını belirttiler tek çözüm paranızı alın dediler, fakat cihazları tamir eden Çizgi elektroniğe sorduğumda, benim cihazımın tamir edildiği söylendi. Hangi mantık hurdaya yollanan cihazın bataryasını değiştirir? nasıl bir yalan?

4)her telefon açışımda saçma sapan müziği 1 saat dinletiyorlar, yukarıdakileri söylediğimde, mail atıyorum, size döneceğiz yalanıyla teli kapatıyotrlar . Sonunda yeni bir cihaz ayarladıklarını söylediler, inanın o saçma müziği artık dinlemicem diye sevindim.

5)ŞOK... Eski cihazım bana gönderilmiş, ekranında 2 adet derin çizik var, neyse dedim, müzik açtım keyifle fakat EXPER kalitesini gösterdi hoparlör patlak. Neyse unutulmuştur dedim, sağ hoparlör sesini kıstım, keyife devam ederken, şarj uyarısı verdi :) şarja taktım ve şarj olmuyor. Hiç bir şey yapılmamış....

3 ay boyunca teknik servis önünde duruyor, dokunmadan, kanırta kanırta geri yolluyor.

Arkadaşlar ,

SAKIN SAKIN SAKIN EXPER E YAKLAŞMAYIN. GİDİN ASUS ALIN, ACER ALIN, SAMSUNG ALIN, AMA SAKIN EXPER ALMAYIN.

REZİLLİK DİZBOYU....
F
11 yıl
Fujifilm HS10
Arkadaşlar selamlar,

Elimde Fujifilm HS10 marka makina bulunmaktadır ancak ben sadece auto da çekmekten anlarım, diğer hiçbir modu özelliklerini pek bilmiyorum.

Size sorum, makine geçen çarptı ve artık netleştirme hatası veriyor. Muhtemelen objektif içindeki motor arıza yaptı. Bunun için objektifi sökmem gerek, bu cihazların objektifi sökülüyor mu?

Cihazın auto focus u nasıl kapatabilirim? El ile focus yapmak için?
F
12 yıl
Samsung galaxy duos HSPDA sorunu....
Arkadaşlar,

Galaxy Y Duos telefonumla, 3G hızda internete bağlanamıyorum. Farklı telefon, aynı yerde aynı hat ile internete hspda ile bağlanabilirken, bu telefon ile Edge hızıyla bağlanıyorum. 2 hat olduğundan dolayı ayarlarla ilgili biyeri yanlış yaptığımı düşünüyorum. 2g ile bağlan tick işaretini kaldırdığım halde olmuyor. Acil yardım ederseniz çok sevinirim. Yurtdışında olduğum için çok acil problemi çözmem gerekiyor.
Saygılarımla...
F
12 yıl
Konu Mühim Lütfen Yardım :D
Arkadaşlar üniversite bittikten sonra hemen askere gittim geldim, hemen iş buldum ve 1 yıldır çalışıyorm.
4 yıldır beraber olduğum kız arkadaşımı oyalayacak konu kalmadığı için artık sıkıştım evlilik konusunda.

Okul bitsin, askerlik, iyi bir iş ve para biriktirme..... Artık hiç bahane kalmadı.

Evdekilerden tık yok.... yaklaşık 25binlira biriktirdim ve 1 adet 99 palio(10bin) aldım...

Az bi borçla aslında herşeyi kendim lükse kaçmadan hallederim. :)

Evdekilerden hiç tık yok arkadaşlar, kız arkadaşımı da tanırlari ciddiyetide bilirler ama tık yok... Eee hatunuda oyalayamıyoruz.. Oturdum düşündüm yaza evlenmeye karar verdim .... Şimdi bunu söylemekte... Karşımda oturuyo anne & abla... (baba sizlere ömür)

Konuyu nasıl açalım?
F
12 yıl
Çalıntı Telefon Mobil izleyici
Arkadaşlar geçen ay BJK-FB maçında çaldırdığım Samsung S5233wifi telefonumdan umudu kesmiştim.
Ancak az önce telefonumdan bana daha önce ayarladığım mobil izleyiciden mesaj geldi.

Mesaj;


lütfen bu mesajı saklayın
Gönderen:Fuat
Imei:5329.....
Tel No:0535.....


11833den adını soyadını buldum,
Aradım bi kadın çıktı, bende değil bende değil dedi kapattı. Sonra mesaj attım savcılıkta falan diye, adamın biri aradı telefon bende gel yarın al dedi. Gönderdiğiniz imei numarası telelfonun arkasında yazan değil dedi. Ama telelfonun içinden imei doğru. Demekki çalan kırdırmış telefonu. Bende Ankara Ulusta bi tezgah tan aldım dedi. Farklı bi numarayla aradı, o numara şirket numarasıymış, bide benim yarın aramam için kendi numarasını verdi....
Samsung mobil izleyici işe yaradı.http://www.telpa.com/?s=sozluk&b=mobilizleyici
Teşekkürler Samsung
F
12 yıl
Suriye..... İsteği olan yazsın
Arkadaşlar bayram dönüşü iş için 4 günlüğüne Şam'a gidiyorum. İstekler değerlendirilir. Pasaportumda tel kaydı açıktır. Kayıt edebilirim....
F
13 yıl
ip kamera
F
13 yıl
acil araç önerisi\u0026teklifi ANKARA
Beyler iş yerimi değiştirdim, araba almak şart oldu. İşe gitmeden yoruluyorum ve aynı parayı neredeyse ödüyorum. Araç var yeni aldık ama evin diğer sakinleri kullanıyor.

Acil olarak 7-8 bin TL lik araç almam şart. Tavsiyeleriniz nelerdir? lpg olması önemlidir ve lütfen apachi arabası olmasın. Heryere girip çıkabileceğimiz bişey olsun :D

ben mazda 323, ford ka 97-98 model, ford escort 96-97 model, clio, uno gibi araçlara bakıyorum. Aklınıza gelen bildiğiniz orjinal (sağıyla soluyla oynanmamış) araç varmıdır?
F
13 yıl
ukrayna kristal
beyler ukrayna da, şehir önemi yok, kristal eşyalar satan, internet üzerinden alabileceğim veya kristal eşya üretimi yapan bir yer bilen duyan, ya da google adabıyla sormasını bilen var mı?
konu acildir.
saygılarımla.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.