D

Binbaşı
08 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
96 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
7 yıl
TURKSAT UYDUNET TARAFINDAN MAĞDUR EDİLİYORUM
Arkadaşlar. Türksat UYDUNET ile bir problemim var. Sizlerden ricam aşağıda yazdıklarımı elinizden geldiğince tüm sosyal mecralarda paylaşmanız. Ekşi sözlük hesabı olan arkadaşlar var ise onların da paylaşması çok iyi olacaktır. Benimle iletişime geçebilirsiniz.

Geçen sene Türksat uydu net hizmeti almak için başvurdum. Gelip kurulumu yaptılar. Kurulum yapılırken sadece internet istediğimi ve kablo TV hizmeti istemediğimi belirttim. Hatta bunun için bana ekstra indirim yaptılar. Sistemi 3 ay kullandıktan sonra, bitmek bilmeyen arızalardan bıktığım için iptal etme kararı aldım.
Cayma bedeli vs. derken 248 TL ( tam hatırlamıyorum bu civarda bir rakamdı) gibi bir meblağ ödemeyi kabul ettim ve tüm faturaları ödedim.
Bana telefonda 10 gün içerisinde gidip imza ile iptal ettirmem söylenmiş fakat ben hatırlamıyorum.
Bütün olanlar ise bundan sonra başladı. Ben o imzayı atmadım diye Türksat denilen firma bana her ay 19 TL gibi bir rakam faturalandırmış. Faturanın karşılığı ise Kablo TV.

Toplam çıkarttıkları Fatura : 101 TL
Faizli hali 221 TL
Vakalet ücreti ve masraflar dahil 483,07 TL

Ben kablo TV kullanmadığım ve de bana hiç kablo TV kutusu yollamadıkları halde bana çıkarttıkları faturanın detayında Kablo TV hizmeti yazıyor. Arkadaş ben zaten sizden TV kutusu almadım neye göre çıkartıyorsunuz.

Telefonda onay alıp hizmeti hemen durduruyorsunuz, ben de gidip hemen cayma bedeli olan 248 TL yatırıyorum. Fakat o imza atılmadı diye sistemi aktif hale getiriyorsunuz. Aktif ettikleri sistem ise KABLO TV hizmeti olarak geçiyor.Tamam da ben Kablo TV almadığımı en başta söylememiş miydim ?. Bu düpedüz sahtekarlıktır. Eğer o imza atılmadan sistemi iptal edemiyorsan benim internet hizmetimi hemen kesip 248 TL fatura çıkarmayacaktın.

Bu sorunlarımı telefon ve dilekçe ile belirtmeme rağmen ne yazık ki Türksat hiç sallamamıştır.
Beni avukata verip icra takibi başlatmışlar. Verdiğim dilekçe için de bana bir kağıt yollamışlar.

Tüksat denilen firma bildiğiniz dalavere ile vermediği hizmetin karşılığını isteyip, insanların parasına göz dikmektedir. Hakkımı bütün mecralarda arayacağımı belirtiyorum.

Ayrıca benim bu mağduriyetimden dolayı 4 farklı uydunet ve kablonet kullanan arkadaşım da hatlarını iptal ettirecekler.

Sizlerde bu firmanın nasıl bir oyun ile kullanıcılarını mağdur ettiklerini görün. Yarın öbür gün sizlere de aynı oyun oynanacağını bilin istedim.

Dediğim gibi destek olmak için bütün sosyal paylaşım sitelerinde paylaşırsanız çok sevinirim.

NOT: Bu durumdan dolayı hizmetini kapattıracak şahısların isimleri aşağıdadır. Türksat denilen Firma arayıp kendilerinden teyit alabilirler.

Dilek Üçbudak
Dürriye Uçar
Murat Uyanik
Nazmiye-Bilal Tabur

< Resime gitmek için tıklayın >
D
9 yıl
Sony KDL-46X3500
Arkadaşlar merhaba
5 yıl önce aldığım bu televizyonu artık elden çıkartmak istiyorum. Garantili olarak Teknosada almıştım fakat garantisi artık bitmiş durumdadır.
Cihaza hiç bir şekilde TV kablo anten vs. bağlanmadı. Sadece Oyun konsolları bağlandı. Yani kullanım süresi oldukça azdır.

sizlerin tavsiyesini almak istiyorum eski bir TV olduğu için fiyat hakkında bir çıkarı yapamadım. Sizce eder fiyatı nedir ? Sıfır gibi TV elden çıkartığp daha küçük bir televizyon almak istiyorum

< Resime gitmek için tıklayın >
D
10 yıl
Arşivimden parçalar Sega Naomi Taito Type X2
Selam gençler.
Buralarda pek takılmasamda sağlam Arcade koleksiyoncusuyumdur :)

Taito Vewlix Clone: Taito firmasının SF4 için ürettiği arcade LCD kabin. PS3-Xbox360- Dc-GC-XBOX-PS2-PS1 ile uyumludur. İstenirse Jamma kart da takılabilir.

Sega Naomi: Sega naomi 1-2 sistemleri. Direk CF kart üzerinden tüm oyunları oynayabilirsiniz.

Taito Type X2: Taito Typex2 mother board. İçindeki HDD ile tüm oyunları seçerek tek seferde oynayabilirsiniz.

Sega Board Master Supergun: Sega firmasının ürettiği lisanslı Supergun. Arcade kabine ihtiyacınız olmadan herhangi bir monitör ya da TV de arcade jamma ya da JVS oyunlarını oynayabilirsiniz



< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
D
10 yıl
İmac donuyor yardım lütfen
Arkadaşlar imacde mavericks ve win8 yüklü.

Bir anda ekrandaki renkler birbirine girdi ve cihaz dondu. Açmaya çalıştığımda ise açılmıyor ve ekran aşağıdaki resimdeki gibi oluyor. Acaba sorun donanımsal mıdır yoksa yazılımsal mı

Lütfen yardımcı olun
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
D
11 yıl
Türk Yapımı Kısa Aksiyon Filmi - Lütfen İzleyin\t
Arkadaşlar Merhaba,

Ekibimiz ile birlikte kısa bir aksiyon filmi çektik. İzleyip yorumlarınızı paylaşırsanız çok minnettar oluruz. Beğenen arkadaşlar sosyal medyada da paylaşırlarsa bizim için çok iyi olacaktır. İyi seyirler...


Videoyu izlemek için tıklayınız

KAMERA ARKASI

Videoyu izlemek için tıklayınız



http://www.facebook.com/team.max.action
D
11 yıl
Kisa Aksiyon Filmi Lütfen izleyelim
Arkadaşlar Merhaba,
Ekibimiz ile birlikte kısa bir aksiyon filmi çektik. İzleyip yorumlarınızı paylaşırsanız çok minnettar oluruz. Beğenen arkadaşlar sosyal medyada da paylaşırlarsa bizim için çok iyi olacaktır. İyi seyirler...


Videoyu izlemek için tıklayınız
D
13 yıl
Yurtdışındayım. 1 adet mac getirebilirim.
Arkadaşlar yurtdışındayım ve bir adet mac getirebilirim

isteyen arkadaşlar bana mesaj ya da msn ile ulaşıp fiyat sorabilirler.

Forumda referanslarım oldukça yüksek. Almak isteyen arkadaştan sadece 100 tl kapora rica edeceğim. Kalanı da ürünü teslim alırken verebilir. Ayın 25 inde TR de olurum. İstanbul içi elden teslimat ya da kargo yapabilirim

saygılar...
D
14 yıl
TTNET den beni şaşırtan atılım, Hayırdır İnşallah
Arkadaşlar geçen hafta dükkanımda otururken telefon çaldı. ( eminönü mercan ) Arayan vatandaş TTnetten aradığını söyledi. Bik bik bik bişler sorduktan sonra dedi ki, Efendim size özel bir kampanyamız var, şimdi ki 1Mbir sınırsız hızınızı 8Mbit sınırsıza çevireceğiz ve de Fiyatını 49TL den 45 TL ye düşüreceğiz.

Ben direk telefonda Has....tr lan dedim TTnet bunu babasının oğluna yapmaz dalgamı geçiyorrsunuz faslından sonra telefondaki eleman anlatmaya başladı. TTNETe rakip çok firma çıktı işte herkes kaçmaya başladı vs.. TTnette bazı kullanıcıılara özel böyle kampanyalar yapıyor dedi. Ben fatura olarak ilk 7 Ay 27 TL sonraki 5 Ay da 54 TL gibi bir tutar ödüyecekmişim. ( tam hatırlamıyorum böyle bir şeydi ) Yani ortalamayı 45 E denk getiriyorlar

Ayrıca taahhüt falan da yok istediğiniz zaman hattı kapatın sadece 45 TL ye olan farkı ödersiniz o kadar dediler. Neyse Dün bir vatandaş TTNET den dükkana geldi sözleşme imzaladım. Gelen şahıslada konuştum artık böyle uygulamalar var dedi. E o zaman benim evdekini de 8Mbir limitsiz yapalım aynı rakama diye sorunca, arkadaşını aradı ve telefon numarasından kontrol ettirdi. Fakat evdekini yapamayacaklarını söylediler. Çünkü evde sürekli download yaptığım için DL oranları çok yüksek göründüğünden sistem otomatik olarak izin vermiyor falan dedi.


Ben hala inanamıyorum böyle bir olaya ama daha önce böyle bir şey yaşayan arkadaşlar var mıdır ? Yoksa TT nin bana bir oyunu mudur merak ettim
D
15 yıl
Xbox360 Jasper Board Olduğunu Anlama Yöntemleri
Bu konu hakkında başlık açıldı mı bilmiyorum ama bir çok soru geldiği için açma gereksinimi duydum.

Umarım bir çok kişinin bilgilenmesine sebep olur bu başlık.

Aynı zamanda bu işten çok fazla anlamayan arkadaşlarımız aç gözlü satıcıların pençesine düştüklerinde Jasper diye Falcon işlemcili makineleri almamış olurlar.

Saygılar , Sevgiler



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar Xbox 360 Boardun Jasper olduğunu anlamak için 2 adet yöntem vardır.

1- Makinenin power adaptörü 150W ise kesinlikle Jasperdir.

Fakat bazı makineler jasper olmasına rağmen 175W adaptör kullanılmaktadır.


Resim:

< Resime gitmek için tıklayın >

2- En kesin çözüm ise Makinenin power Suplly bölümünde bulunan 12,1A yazısıdır

Eğer makinenin arkasında 12,1A yazıyor ise ürün kesinlikle Jasper Board'a sahiptir.

Resimler:

< Resime gitmek için tıklayın >


Kutuyu açmadan anlama yöntemi:

< Resime gitmek için tıklayın >


Power girişinden anlama yöntemi:

< Resime gitmek için tıklayın >
D
15 yıl
PSU Tavsiyesi
Arkadaşlar Sistemim

İntel Q6600 CPU
4GB Twinmos RAM
P5N-E Asus SLI Anakart
Zotac 8800 GTS Ekran kartı

3 Adet DVD-RW ve çok sayıda USB harici disk bağlayacağım.

Hanig PSU 'u tavsiye edersiniz acaba. İstanbulda oturmaktayım ve de taksitle almak istiyorum.


http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31302

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30666

Bu iki ürün önerisi yaptılar, siz ne dersiniz...


NOT: Xbox 360 Oyunlarımı yazdığımda nedense makinemde çalışmıyor. Bir arkadaşım power den olabilir dedi o yüzden bu başlığı açtım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.