B

Er
06 Temmuz 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
3 yıl
abb yurtları
edit : ankara'daki Mansur yavaşın açtığı geçici yurtlar ücretsizmiş
B
3 yıl
32k bilgisayar mühendisliği
selamlar,

mf32k girdim ve bilgisayar istiyorum fakat neyi seçmeliyim bilemedim.

vakıf istemiyorum çünkü bir şekilde bursumun kesilmesinden korkuyorum, sınıfta kalırsam vs. tam burs kesiliyor mu bilmem ama öyle bi korku geliyor.

geçen sene bilgisayar sıralamaları yükseldi, yine yükselecektir diye düşündüm, ayrıca üniversiteleri hiç tanımıyorum ve araştıracak vakit bulamıyorum ondan konu açmak istedim.

özel seçmemek normal mi, devlet seçersem 32kdan ne seçmeliyim, cerrahpaşa var, Eskişehir var, Marmara (Türkçe) varg. ingilizce biliyorum.

yardımcı olabilir misiniz fikre ihtiyacım var

çok teşekkürler şimdiden
B
3 yıl
Bilgisayar Müh. bütün devlet üni\u0027lerinde E-Kayıt mevcut mu?
Merhaba arkadaşlar ben 27 temmuz-27 ağustos arası portekizde bulunacağım erasmus+ kapsamında.Tercihimi yurtdışındayken yapacağım ama kayıt yapacağım üniversite elektronik kabul etmiyorsa ne olacak onu düşünüyorum.

Sanırsam tüm üniversitelerde varmış artık ama emin olmak istedim.Zaten dönüş tarihim genel olarak kayıt tarihine uyuyor ordan kurtarırım diye düşünüyorum yüz yüze lazım olursa diye ama mesela 2019da ağustosun ortasında kayıt olmuş.Gerçi o sıra sınav erkendi.Bu sene ağustos sonu eylül başı olur diye düşünüyor herkes ama emin olmam lazim.

Bilginiz var mı? Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.