T

Yarbay
02 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
134 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
T
9 yıl
Kablosuz Termostat:Salus RT500 RF vs. General ABR320
Arkadaşlar Buderus 052 kombi için kablosuz termostat önerisi verebilir misiniz? Başlıkta yazdığım 2 marka arasında kaldım, hangisini önerirsiniz?

1- Salus RT500 RF
2- General ABR320

General sanırım çin menşeiili parçaları Türkiye'de montajlayan yerli bir firmanın ürünü, Salus da uzak doğu malı ama sanki daha kurumsal ve eski bir firma. Uzak Doğu'nun kalitelisi gibi duruyor. Özellik ve kalite açısından sizin tercihiniz ne olurdu?
T
10 yıl
n11\u0027de hangi satıcı
Herkese merhaba, taksitli alabilmek için n11'den z1 almayı düşünüyorum, hangi satıcıdan alınır, nelere dikkat etmek gerekir (batarya, şarj aleti değiştirilmiş olabilir mi, garanti vs..)
T
11 yıl
İDO\u0027nun kedisi-Koptummm
T
11 yıl
Smile Adsl İptal İçin Faks Numarası
Arkadaşlar 2 yıldır smile adsl kullanıyorum. Bugün itibariyle adsl'imi iptal edeceğim. İptal için nereye, hangi numaraya faks çekilmesi gerekiyor bilen var mı?
T
11 yıl
Hangi İnternet Sağlayıcısı
Smile'da taahütüm bitti ve şimdi nereye geçeceğimi düşüyorum. Smile'dayken hiçbir problem yaşamadım.

Ama malum gereksiz yere telefon parası artık ödemek istemiyorum.
Uydunet'in 5'i bir yerde kampanyası ile teledünya+internet bana 59 tl'ye gelecek.
Ancak uydunet'te de bir ton problem var diye forumda yazılmış. Ya da smile adsl'in dsmart'lı kampanyası ile yalın internete 74,5 tl ödeyeceğim.

Neyi seçeceğimi bilemiyorum. Amacım telefonsuz en ucuz ama sorunsuz interneti almak. Bana ne önerirsiniz arkadaşlar?

Bu arada uydunet için aşağıdaki maddeler problem yaratabilir mi bilmiyorum.

1- Ip değiştirmek kolay olmalı
2- 3'ten fazla bilgisayar aynı anda bağlanabilmeli
3- Servis sağlayıcısının kafasına göre farklı sansür uygulamasın
4- Torentte ve online oyunlarda sorun yaratmamalı
5- Hız düşümü olmamalı
T
12 yıl
Elimde Kalan Hırdavat Malzemeleri Nasıl-Kime Satabilirim
Yaşadığım evin çatı arasını temizlerken 2 çuval PPRC dirsek, T Ve Kavis boru çıktı. Bir kısmının poşeti bile açılmamış hatta. Fırat marka. Bunları nasıl-kime satabilirim?
T
12 yıl
Elimde Kalan Hırdavat Malzemeleri Nasıl-Kime Satabilirim
Yaşadığım evin çatı arasını temizlerken 2 çuval PPRC dirsek, T ve Kavis boru çıktı. Bir kısmının poşeti bile açılmamış hatta. Fırat marka. Bunları nasıl-kime satabilirim?
T
13 yıl
Sahibinden-Dolandırıldım-Nereye Gidiyoruz?
Geçen gün bu forumdan WQS nickli bir kişiden xbox satın almak için anlaştık. Anlaşmaya göre ben ona paranın yarısını gönderecektim. O parayı alınca ürünü gönderecekti. Ben ürünü alıp kontrol ettikten sonra paranın geri kalanını gönderecektim. Şimdiye kadar bu forumda bir çok alışverişim oldu. Bu herifle de telefon ile görüşünce güvendim. Anlaştığımızın ertesi günü sabah 8:45'de beni telefon ile arayıp, acilen parayı göndermemi istedi. Neymiş efendim; acil kargoya gidip başka ürün bekleyenlerin kargolarını verecekmiş, yol çok uzakmış kargoya, o sebeple 2 kere gel git yapmak istemiyormuş. Allah.'tan iş yerim ters bir yerde. Akşam iş çıkışı parasını yatıracağımı söyleyince kabul etti. Ama içime kurt düştü. Forumu araştırınca adamın forumdan banlandığını gördüm. Ardından 1-2 saat önce beni aradığı numarayı aradım ama numara kapatılmış :). Son dakikada dolandırılmaktan kurtuldum.

Bu olayın akabinde 1 hafta önce bayram için sahibinden.com üzerinden kaparo verip kiraladığım günlük kiralık yazlık aklıma geldi. İçime yine kurt düştü. Hemen linke tıkladım; o da ne ilan kaldırılmış. Hemen teli aradım; tel kapatılmış. Bir günde 2 dolandırıcılık olayı....Beni dolandıran Cevdet Tanyıldız isimli şahıs hakkında yarın sabah savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum. 3 ile 6 yıl arası nitelikli dolandırıcılıktan yargılanacaktır. Yakalanmama şansı olmayacaktır. Nasılsa parayı çekerken banka kameralarına güzel bir pozunu vermiştir. TC nosu, hesap numarası, kendisiyle konuştuğum cep numarası hepsi elimde.

Ne hale gelmiş bu ülke milleti. Siz siz olun artık kimseye güvenmeyin...
T
13 yıl
Rezistans Kontrol
Merhabalar, elimde 4000 w'lık bir rezistans var. bu rezistansı bir varlık (PIR) sensöre bağlamak istiyorum. Şöyleki, rezistansı 2000 W'da çalıştıracağım, sensör birini algıladığında rezistansın gücünü istediğim süre boyunca (örneğin 1 saat boyunca) 4.000 W'a çıkarıcak. Böyle bir sistemi nasıl kurabilirim, ne tür cihazlar gerekiyor?
T
13 yıl
YENİ KATILACAĞIM-YARDIM
Arkadaşlar yurtdışından (abd) 250gb slim+kinect xbox360 getirteceğim. Ancak ben hiç anlamam konsollardan. Dikkat etmem gereken neler var, yeni modeller kırıldı mı, kırılmadıysa ne kadar zaman sabretmek gerekir? Başka herhangi bir dikkat edilmesi gereken bir husus var mıdır? yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.