M

Er
07 Mayıs 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
73 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
4 yıllık sevgilinizle aynı üniye gidermisiniz
Lise 1den beri beri bir kızla beraberim, çok güzel başladık çok güzel devam ediyoruz ama üniversite için endişeliyim aynı üniversite olmasa bile aynı şehirde olmak istiyorum.Ona güveniyorum ama değişmesinden korkuyorum.Forumda bununla ilgili eski konuları okudum kimisinin 4 yıllık kimisinin 6 yıllığı bitmiş.Çok endişeliyim bunun için bi akıl verin.
M
2 yıl
Sevgilin için okul değiştirme
Başka bir semtte lisede okuyorum, kız benim kendi semtimdeki liseye nakil aldıracak, bende eskiden buraya nakil aldırmak istiyordum ama hem kız için hemde arkadaşlar için aldırmamıştım, şimdi aldırsam hata yapar mıyım ?
M
2 yıl
Bench Press ilk ağırlık
Yeni spora başlayacağım 65 kiloyum bench presste bar dahil kaç kilo kaldırmam yeterlidir?
M
2 yıl
semtte nasıl çevre yapılır
İstanbul Pendik'te oturuyorum, başım derde girdiği zaman arkamda güvenebileceğim fazla insan yok, az çok bir çevre yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim ?
M
2 yıl
Altenene nasıl kayıt olunur
Altenen de bir hesap açtım ama hiçbir içeriği göremiyorum.Sanırım bir doğrulama istiyor ama nasıl yapacağım bilmiyorum.
M
2 yıl
WEB 3.0 İÇİN PROJE ÖNERİLERİ
Biliyorsunuz ki bugünün en büyük şirketleri aşağı yukarı Web 2.0'a geçiş döneminde geliştirildi.O zaman insanlar bu durumu büyük bir ilgi ve yatırımla karşıladılar. Peki neden bizde Web 3.0'a geçerken bir şeyler yapmayalım ? Üstünde uğraşılmış fikirler geliştirirsek, gelecekte çok sağlam insanlar olabiliriz.Bu konu hakkındaki fikirlerinize saygı duyduğum için açtım bu başlığı.
M
2 yıl
hukuk mu yazılım mı
yazılım çok ilgimi çekiyor ama meslek olarak hayatımı buna adamalımıyım bilmiyorum ve sayısalım çok iyi sayılmaz, bu yüzden hukuk okuyup yazılımı hobi olarak yapmak istiyorum.Ne yabayim?
M
2 yıl
yazılımdan para kazanma
finansal özgürlüğümü elde etmek için bu yola başvurmayı düşünüyorum.Web alanından ilerleyeceğim.Bu piyasada para kazanmak elverişlimidir ?
M
2 yıl
no nut november
1 ay sürecek challenge başladı.Çoğu kişi daha bugünden faillemiş durumda.
M
3 yıl
Bakıştığım Kız
Okulda 1 haftadır bi kızla bakışıp duruyorum ama gidip konuşmuyorum, ne taktik verirsiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.