S

Er
17 Nisan 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Kamera da yatay dalgalanmalar oluştu.
Selamün aleyküm öncelikle benim 4 lü kamera sistemim mevcut.8.5 amper adaptörüm vardı yetersiz geldiği için 10 amper adaptörle değiştirdim.Neyse ilk gün birşey yoktu ama şu an birkaç kamerada dalgalanma meydana geldi bunu nasıl çözebilirim bi yardımcı olur musunu?
S
3 yıl
Herkese selamlar
Canon e414 marka yazıcım var ve kartuşları bitti artık ayriyeten kartuşlara ek olarak tank sistemi takılı malum kartuşu değiştirince kartuşları delmek zorunda kalıcam.Onun yerine yeni orjinal kartuş alıp diğerini tank sistemiyle bir çıkarsam yazıcıda sadece yeni kartuşlarla kullanabilirmiyim.Tank sistemi olmadan yani.Kullanabilirsem ömrü ne kadar gider sadece kartuşların.
S
3 yıl
Fazla amper prize yük bindirirmi
Sa beyler eve 4 adet kamera bağlattım 3 ü yakın mesafe ama birisi 50 metre uzakta.4 kamera için 12v 8.5 amperlik trafo koyduk ama 50 metrede olan kameranın gece görüşüne yeteri kadar enerji gitmiyor galiba arada gece görüşü kapanıyor.Neyse bunu 20 amperlik trafoyla değiştirelim diyoruz ama içimde bir tereddüt oluştu bu 12v 20 amperlik trafo fazlamı gelir evin elektrigine veya prize yük bindirirmi sorun yaratırmı diye yardımcı olabilirseniz sevinirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.