Maddelere sığmayacak sonuçları olan şey.

-Baz istasyonun bulunmadığı bir yerde şebeke probleminden ve altyapı eksikliğinden dolayı tercih ederseniz hele birde araştırmadan alırsanız elinize bir sim kart ve modemi verip hayırlı olsun dediklerinde her şey için çok geç oluyor.

- Ürün sözleşmesi yaparken belirttiğiniz adres dışında oluşacak herhangi bir sorundan sorumluluk kabul etmiyorlar. Not: Lafta taşınabilirlik özelliği nedeni ile tercih ediliyor.

- Modemin olası bir arızasında sözleşmede belirtilen adres dışında bakım ve onarım ekibi herhangi bir müdahalede bulunamıyor. (Yukarıdaki not ile destekleniyor.)

- Yok kapı kenarında, cam kenarında, televizyona yakın, evin köşelerinde yok duvar diplerinde olmasından kaynaklı çekim gücünün düşük olduğunu iddia ederek sizi içten içe modemin çatıda çanak antenin yanında durması gerektiğine inandiriyorlar.
Not: Çanak anten bir alıcı vazifesi gördüğü için onun yanında ol olduğu takdirde de çekim gücünde düşüş yaşanıyor.

- Olası bir durumda sözleşme iptali talep ettiğiniz de 1 yıl boyunca taksitleri için ekstradan ücret ödediğiniz modemi iade etmenizi talep ediyorlar.

- Tüketici haklarına göre yasa gereği 1 yıldan daha fazla taahhütten sorumlu tutma hakları olmadığı halde kanırta kanırta 2 yıl sözleşmenin yok indirimleriydi yok (ödendiği halde) modemiydi diye diye acısını çıkarırlar.

< Resime gitmek için tıklayın >