E

Er
17 Şubat 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
357514 Gün Cezalı
356363 gün 10 s. 16 dk.
Gönderiler Hakkında
E
3 yıl
Valheim sunucu lag sorunu
Valheim sunucunuzda lag sorunu yaşıyorsanız bunu düzeltmenizin bir kaç yolu vardır fakat oldukça zordur. Öncelikle sunucunuzu kendi bilgisayarınız üzerinde oluşturduğunuz için internetinizden dolayı yüksek gecikmeli oyun oynamak zorunda kalacaksınızdır. Yinede bu sorunu minimuma indirmek için aşağıda bir bağlantı bırakıyorum aşamaları teker teker deneyerek sorununuzu en aza indirebilirsiniz.

https://www.drivereasy.com/knowledge/valheim-high-ping-fix/

bu adımları yaptığınız halde çözüm alamıyorsanız bir sunucu kiralamanız gerecektir. 7/24 aktif kalan lagsız bir sunucuyu uygun fiyat ile
https://tuchost.com/valheim-sunucu-kiralama adresinden kiralayabilirsiniz.
E
3 yıl
Valheim Sunucu Nasıl Açılır
Valheim sunucusunu dilerseniz bilgisayarınızdan dilerseniz özel bir hosting firmasından açabilirsiniz. Sizlere benimde görev yaptığım TUCHOST.COM Firmasından bahsetmek istiyorum. Valheim sunucu kiralama işinde türkiyenin en iyi firmasıdır. Ryzen 9 3900x ve Xeon 5675 iki adet donanım seçeneği sunuluyor buda her amaca uygun sunucu oluşturulmasına olanak sağlıyor. Valheim server kiralama hizmetindeki tüm Network alt yapısı Radore tarafından sağlanmaktadır. Sunucular 7/24 aktif olarak çalışırlar ve lagsız bir oyun deneyimi sunarlar. Tüm alt yapısı SSD olan TUCHOST.COM ile kesintisiz kaliteli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.
Fiyatlar sadece 15 tl den başlamaktadır. Daha detaylı bilgi için TUCHOST.COM adresindeki canlı destekden iletişime geçebilirsiniz.

(Hali hazırda oynadığınız dünyanızı ücretsiz olarak dedicated sunucunuza aktarabileceğinizi unutmayın!)
E
3 yıl
Valheim Sunucu Nasıl Kurulur?
Yaşadığım sorunları yaşamamanız için yardımcı olmak amacı ile açtığım bir konudur.

Valheim sunucusu kurmanızın iki farklı yolu vardır. Ücretli veya Ücretsiz olarak.

Ücretsiz olarak kurmak istediğim zaman yaklaşık 2 günümü harcadım ve işlem sonunda sunucuma arkadaşlarım ile bağlanamadım. Tam bir zaman kaybıydı çok sinir edici bir durumdu ayrıca internet hızınız düşük olduğu için sunucuda ping oluyor sürekli açık kalmıyor bilgisayarınız zorlanıyor vb. bir sürü sorun ile karşılaştım.

Daha sonra henüz 3 gün önce googlede valheim sunucusunun türk hostlar tarafından satılmaya başlandığını gördüm. Ayrıca kendilerine buradan çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldular. Sizede öneride bulunmak istiyorum fiyatlarıda inanılmaz uygun düzeyde ayarlamışlar. https://tuchost.com/valheim-sunucu-kiralama linki üzerinden sayfalarına ulaşabilirsiniz ben sadece 22.5tl lik bir sunucu aldım daha sonra yükselttim şuan 4gb 2cpu paketini kullanıyorum. Kendilerine ait özel bir panelleri var kullanımı inanılmaz kolay oluyor ayrıca sağolsunlar destek konusunda çok yardımcı oldular.

Özet olarak benim gibi günlerce uğraşıp hiçbir şey elde edemeyeceğiniz için gidin 30 tl verin 1 ay boyunca kafanız rahat olsun.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.