L

Er
07 Aralık 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
3 yıl
Reno 5 lite alınır mı?
3500 gibi bir bütçem var pek oyun oynamıyorum günlük instagram vs kamerası bi tık iyi olan bir telefon arıyorum. Aklımda reno 5lite var alınır mı sizce yada önerdiğiniz varmı?

* Lütfen poco önermeyin.
L
3 yıl
3k bütçe tel önerisi
oppo a73
reno 5lite
realme 7
redmi note 8 pro

3600 civarına kadar çıkarım kamera biraz iyi olsun zaten pubg gibi ağır oyunlar oynamıyorum. Telefon önerirmisiniz ben yukarıda koyduğum 4 telefon arasında kaldım.
L
3 yıl
bedava internet
Beyler noluyor anlamdım İnternetim yoktu ağlıyordum bi anda hücreseli açtım İnternet geldi ama paket falan gözükmüyor hattım faturasız.
L
3 yıl
Oje sürünce abdest
Ya elimde ten rengi oje sürmüştü ablam çok küçük sadece bir parmağa ve abdest bozduğunu bilmiyordum. 2 haftadır kıldığım namazlar kabul olurmu?
L
3 yıl
Evde böcek
Bunun cinsi nedir kırkayak mı çiyan mı? Biraz sert vurdum büzüldü galiba biraz daha uzundu. Evin o bölgesi çok nemlidir ama orda cam yok bişey yok nasıl girdi oraya parkenin altından fırladı bi anda anlamadım ve acaba başka bir akrabası varmı? < Resime gitmek için tıklayın >
L
3 yıl
Kız Mevzusu
Sevgilim eski sevgilisiyle aynı mahallede ve kaç kere uyarmama rağmen ister istemez çok fazla görüşüyorlar. Kanka gibiler, ne yapmamı önerirsiniz.
L
3 yıl
Kız mevzusu
Bi çocuk var yazdığım kızla konuşmamam için boş boş tehdit ediyor yok semtte adını çıkarırım vs. Adam gibi karşıma teke tek gelmez. Ne yapmalıyım sizce
L
3 yıl
Hwid ban
Gençler hile kullanmadığım halde ban yedim ve ne kadar uğraşsamda açamadım lütfen yardım edin başka hiçbir şey zevk vermiyor. Pc ye sanal bilgisayar kursam olurmu
L
3 yıl
Bitti
Kapali
L
3 yıl
Tek ekran kartı madencilik
Beyler tek 5700xt ile ethereum başlanırmı ? 6 7 ay süre sonra ikinci kartı almayı düşünüyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.