V

Er
18 Ekim 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
geçen yıl
Sözelden Teğmen olunuyor mu ?
Merhaba arkadaşım üniversite sınavına sözelden giricek teğmen olmak istiyor. TYT konusunda bayaa iyi. MSÜ sözel puandan alıyor diye okumuş ama ben yinede burada bulunan deneyimli kişilerden bilgi almak istedim.
V
3 yıl
Avrupalıların Toxic Olması
İnstada olur ya hani avrupada kullanilan alfabeler türü haritalı paylaşımlar yaparlar fln. O paylaşımların altında her türlü göreceğiniz yorum "Turkey is not Europe" yazarlar ve insan sinir olur. Haritayı yapan arkadaş gitmiş Kafkasya 'yı da Avrupa diye saymış ama altta Kafkasya Avrupa 'da değil yazan birisi yok direk Türkiye Avrupa 'da değil yazıyolar. Cidden bu kadar sinir bozucu olmayı nasıl beceriyorlar anlamıyorum. Normalde sallamazdım ama artık cidden acayip tilt etmeye başladı beni. Ülkemizin Trakya kısmı Avrupa 'da bulunur ve Lüksemburg, Vatikan, Andorra, Monako gibi ülkelerden büyüktür. Bu yüzden sayılıyoruz. Avrupa ve Asya ülkesiyiz. Bu andavalllar ne zaman bunu anlayacak acaba.
V
3 yıl
Bir kız için üzülme
Dostlar hayatımızın bir anında herkes birini sevmiştir. Çok sevmiştir veya daha çok sevmiştir.

Ne yazık ki her hikaye mutlu son ile bitmeyebiliyor. (Mutlu son ile biten abilere/ablalara/kardeşlere mutluluklar dilerim.)

Bir kız için en fazla ne kadar değerli olabilirsiniz ? Size cevabım şu o dönem için değerli olursunuz. Güldürürsünüz yanında durarak mutlu edersiniz ve sizden daha iyisini bulur. CSGO misali, Valorant daha çıkmamışken CSGO çok sevilirdi çünkü alternatif bir oyun yoktu. Şimdi Valorant çıktı ve CSGO 'dan iyi bu yüzden insanlar Valorant oynamaya başladı. Durum aynen böyle siz o zamanın en iyi oyunuydunuz ve sizden daha iyi bi oyun çıktı.

Peki bu durumda ne yapabilirsiniz ? Kendinizi geliştirirsiniz ve o oyundan daha iyi olmaya çalışırsınız veya Valve gibi "Aldatıldık Ağbe" triplerine girer kaybedersiniz.

Bir kızı çok seviyorsanız arkadaş çevreniz kaliteli olmak ZORUNDA. Örnek veriyorum bir para piyasada ne kadar az ise değeri ve kalitesi o kadar iyidir. Fazla arkadaş yerine az ve kaliteli arkadaş edinin bu sizin daha kaliteli kızlarla tanışmanıza neden olacak ve böylece ergence hareketler yapan kızlardan uzak kalmış olacaksınız.

Kızlara saygılı olun. Kesinlikle iğrenç fikirlere kapılmayın bu tam bir ERGENLİKTİR.

Birisi için üzülmeyin. Tamam abi değer verirsin karşılığını alamazsın üzülürsün kabul AMA NEDEN HAYATIN O KIZIN ÜZERİNE KURULUYMUŞ GİBİ HAREKET EDERSİN Kİ ? Hayatta sizden daha değerli bişey yok abi . Sizi üzüyo mu bırakın gitsin. Takmıyo mu sizde takmayın. Tamam bunları yapmak zor olabilir ama önüne çıkan bir engeli kaldırmak zorundasın. Kendini geliştirmelisin ve hayat kaliteni arttırmalısın.

Bu arada dediklerimim hiçbirinde genelleme yoktur.
V
3 yıl
Türk Oyuncu sorunu
Bir Türk oyuncu olarak diyorum aşırı iğrenç olmaya başladık. Valorant , CSGO , Minecraft ,RL vb. Oyunlarda kız gelse cidden ağıza alınmayacak laflar ediliyor. Ben şahsen yabancı serverlarda böyle bişey görmedim adamlar sadece oyuna odaklanıyor. Kimse kimseye bulaşmıyor gerekli seviyede eleştiriliyor. Bizde eleştirmeye kalksan 7 yaşındaki çocuktan küfür yiyorsun. Eleştirirken küfür edenleri saymıyorum bile onlar daha berbat...

Bunun nedeni küçük çocuklarda ailenin yeterli derecede ilgilenmemesi büyüklerin ise vasıfsız asosyal tip olmasından kaynaklanıyor.

Umarım daha kaliteli oyuncular mağara adamlarının yerini doldurmaya başlar.
V
3 yıl
CSGO \u0027nun haksız linçlenmesi
CSGO 'yu çoğumuz oynamış o güzel ortam ve o güzel ortam kadar güzel hileleri de görmüşüzdür.
Günümüzde ise Valorant ve onun kanser kitlesi çıktı. Valorant 'ı tabi oynuyorum neticede sistemim kaldırıyosa yeni oyunları elbet denerim.

Neyse benim kafaya taktığım olay şu 7-8 yıl önce çıkmış bi oyunu 1-1.5 yıl kadar önce (belki daha erken) çıkmış bi oyunla kıyaslanması. Mesela CS 1.6 'da hile artık normal ama hepimizin gönlünde taht kurmuş bir oyun karşılaştırmıyoruz veya sorgulamıyoruz. Evet kabul ediyorum CSGO hilelerden geçilmez oldu ve evet Valorant hile sistemi harika çalışıyor. Eee tamam peki bu Valorant denilen oyun başka ne katıyor bize ? Hemen soruya cevap veriyim CSGO ne kattı diye soru soracaklar için.

Para katlayabilirsiniz . Oyun sadece FPS oyunu değil ayrıca ticaret zekanız varsa çok iyi katlayabileceğiniz eşyaları var. (Steam sayesinde olduğunu biliyorum.)

Şunu kabul edelim ki Valorant CSGO 'dan KÖTÜ.Tek iyi yanı hile sistemi sadece o iyi. Oyunun silah mantığı berbat karakterleri berbat duvarlar karton misali her şeyi geçiriyor ve koşarak HS atabiliyorsunuz. Yok mu o Odin maç 9-0 olsa karşı takım Odin alsa o maç 9-13 bitiyo. Peki o boncuk bile atamayan her el başı beleşe verilen tabancaya ne demeli bildiğin gıdıklıyo herifleri. Gidersin Ghost alırsın 5 kişiyi 30 sn de öldürebilirsin bu tam anlamıyla saçmalık. CSGO 'da yiyosa USP ile gir bakıyım ya iyi oynuyosundur ya da kötü.

Neyse benim diyeceklerim bu kadar CSGO ekibi kendine belirli bi düzen vermezse (Ben daha iyi bir iş çıkaracaklarına inanıyorum.) bu Valorant kanserlerinin daha çok lafını duyacağız şimdiden iyi geceler.
V
3 yıl
Erken olgunlaşma problemi ve sorunları
Erken olgunlaşmış bir insan yaşıtlarıyla anlaşamaz veya yaptığı şakaları pek komik bulmaz. Şimdi veya yarın yerine büyüyünce hayalini kurar. Kötü duruma üzülmez onun yerine ders aldım der.

Evet dostlar 17 yaşındayım ne yazık ki yaşıtlarıma göre daha kibar ve olgun yetiştirilmiş biriyim. Hadi *g onu nerden çıkardın diyecekler arkadaşlar haklı . Bunu ben demiyorum çevremde bulunan herkes diyor.
Cinsel şakalardan nefret etmem. Yaşıtlarımın şakalarını komik bulmamam. Olayları çok sorgulamam ve şimdidem geleceğimi planladığım için böyle düşünüyolarmış.

Eee birader napak a* diyecekler için şimdiden derdini *** diye küfür edin çünkü ben bile öyle diyorum.

Neyse konuyu açma nedenim büyük abilerden veya ablalardan tavsiye almak istemem.
Yaşıma göre çok olgun davrandığımdan dolayı ne arkadaş edinebiliyorum ne ilişki. Bunu kafaya takmıyorum tabi ama gruplarda konuşurken milletin yazdıklarımı cevap vermemesi beni acayip bozmaya başladı.(Muhabbetim sarar bu arada sadece şakalarına gülmüyorum diye oluyor) Yakın bi arkadaşım bile benim bu halimden sıkılmış olacak ki benden yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı bunu gayet fark ediyorum. Ne yapmam lazım ? Elbet böyle dönemlerden geçenler vardır. Yorumlarınızı bekliyorum.
V
3 yıl
Fan Sorunu
Gigabyte 1660 Super ekran kartım var 3 fanlı. Bu gün Epic Games 'den oyun indirirken sadece ortadaki fanın döndüğünü gördüm. Bu bir sorun mu acaba ?
V
3 yıl
Muhabbet kuşum manyak
Muhabbet kuşum kafes içinde de dışında da avazı çıktığınca bağırıyo. O kadar bağırıyo ki kulğımız çınlıyo. Yemi tam suyu tam oyuncağı var ilgileniyoruz en iyi yemlerden yiyor yani bağırması için bi sebep yok kuş benden daha kaliteli besleniyor. İşin garip yanı saldırmıyor parmağımızı uzatsak öpmeye başlıyor 1 dakika sonra yine bağırıyor. Eleman 8 aylık daha niye böyle ?
V
3 yıl
Türk Tarihi ve Mitolojisi ?
Benim hep merak ettiğim bir soru var.

(Okumadan önce koyduğum PP ye laf edecek arkadaşlar hoş durduğu için koydum.)

Başka ülkeler Yunan ve İskandinav mitolojisini dizilerden , filmlerden , oyunlardan aşılayabildiği kadar aşılıyor. Bizde böyle yapsak mesela Kayra Han 'ı fln anlatabildiğimiz kadar anlatsak efsane olmaz mı ? Dünya ülkelerinin bize bakış açısı feci değişmez mi ? Sizin görüşleriniz nedir ?
V
3 yıl
Vikingler ? Türkler ?
Dostlar 2-3 yıldır ikide bi karşıma çıkan ama asla oturup adam gibi araştırmadığım bi konuyu yeni araştırdım.

Vikingler Türk diyorlar. Bende ilk duyduğumda hadi be ** dedim ama biraz araştırınca az bişi inanmaya başladım gibi oldum. 2020 yılının AC : Valhalla oyunun çıkması ve Vikings dizisinin finalinden dolayı millet Vikinglere sarmışken haber sayfalarının "Vikingler Türk mü ? " Yazısını okumayan kalmamıştır diye düşünüyorum. Okumayan varsa İsveç tarihçisi Sven Lagerbring diye bi arkadaş atalarımız Türkler demiş. Bunu alfabe benzerliği dini benzerlik giyim tarzı gibi konulardan çıkarmış olması lazım çünkü adam 1707-1787 yıllarında yaşamış. Hatta bu konuda kitabının bile olduğunu duydum. Bende tarih öğretmenlerime sordum ve genel cevap olarak tam Türk değildir ama akrabalık vardır cevabını aldım. Zaten gezegende saf Türk yoktur. Siz bu konu hakkında ne diyorsunuz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.