E

Binbaşı
03 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
E
6 yıl
Alınık pasaport kayıt hakkı
1 adet kayıt hakkı ihtiyacım var. 05324752858 nolu telefondan iletişime geçebilirsiniz.
E
8 yıl
Romantik komedi 1 düğün sahnesinde çalan enstrümantal şarkı
Arkadaşlar filmin 2.50 dakikasından sonra düğün sahnesinde çalan şarkının ismini arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Filmin birinci serisinde olan. Maalesef Shazam Ka bulamadım.
E
9 yıl
Silinebilir
Silinebilir
E
10 yıl
forum dışına satıldı silinebilir
satıldı
E
10 yıl
kiralık kombine gişeden daha ucuza
Arkadaşlar 413 blok doğu tribün kombinem var ama göz nezlesi olduğum için gidemiyorum gişe fiyatı 200 tl normalde ben 180 den vereceğim.
E
10 yıl
ssd raid o windows kurma hatası
Arkadaşlar merhaba bugün vatan bilgisayardan yeni sistem topladım anakart gigabyte 990fxa-ud5 teknik servise raid 0 yaptırttım fakat windows kurarken hata alıyorum kurulum diskleri görmediği için ilerlemiyor biraz araştırdım ama tam olarak bilgi bulamadım gigabytın sitesindeb raid driverı indirdim usb ye attım ama o dosyalarıda kabul etmiyor daha önce tecrübesi olan arkadaşlardan yardım rica etmekteyim. Şimdiden teşekkürler.
E
11 yıl
cnc torna için cam programı yazabilecek varmı ?
Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi cam bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi bazı parçalar var cam programında yapılması lazım ücreti mukabili yapmak isteyen var ise pm den görüşelim
E
11 yıl
İVECO 70C15 MİTSUBİSHİ CANTER 859 SİZCE HANGİSİ
Arkadaşlar bu iki araçtan bir tanesini alacağım yardımınıza ihtiyacım var mevcut canter 839 kullanıcısıyım fakat yeni canterlerin fiyatı 87.000 tl aynı ayarda 500 kg daha düşük kapasiteli iveco 66.000 tl ve ivecoya 6.20 mt kasa konulabiliyor yasal olarak. Mitsubishide bu mesefa daha kısa ama cok önemli değil aklıma takılan iveco yakıt tüketiminde canter kadar başarılımı ve sağlamlıkm açısından mitsubishi kadar olmasada iyimidir ? hangi aracı tavsiye edersiniz ? veya önerebileceğiniz başka bir araç varmıdır ? Şimdiden teşekkürler
E
12 yıl
Sinema Sistemim TW9000+VSX-520+PolkAudio Blackstone Tl1600
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır araştırmam sonucunda proav den tuncay bey sağolsun yardımcı oldu epson tw900 pioneer vsx 520 polkaudio blackstone tl1600 sistemimi aldım normalde tw6000 alıp polk audionun tsi serilerinden alacaktım fakat tuncay beyin yonlendirmesi ile öncelikli yatırımı görüntüye yapmam gerektiğini anladım ve sistemi bu şekilde satın aldım bu akşam kuruluma başlayacağım. Bu arada 10 metre hdmı kablo alacağım 1.4 veriyon tavsiyeleriniz varmıdır marka model olarak.Resimleri en kısa zamanda ekleyeceğim.
E
12 yıl
RC ARABA TEKNE HELİ İHTİYACI OLANLAR
Arkadaşlar kısa bir zaman sonra mağazamı açıyorum bir aksilik olmaz ise ama şuanda satış yapabiliyorum ihtiyaçlarınız için benden fiyat alabilirsiniz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.