T

Er
25 Temmuz 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
2 yıl
gecbunlari.com: Teknoloji Haberleri, Android ve Dizi!
Hayatı teknoloji olan kişiler Geç Bunları sitesinden teknoloji haberlerini yakından takip edebilirler. Uzman yazarlar tarafından paylaşım yapılan web sitesi üzerinde her çeşit teknoloji haberleri yer alıyor. Tüm dünyadaki teknolojik gelişmeler itinayla site üzerinde paylaşılıyor. Yeni çıkan oyunlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişilerde web sitesini yakından takip edebilirler.  Otomobil, bilgisayar, telefon ve teknolojiye dair her şeye site üzerinden kolayca ulaşılabiliyor. Geç Bunları sitesi son derece anlaşılır bir dille, asparagastan uzak bir şekilde paylaşımlarda bulunuyor. Teknoloji tutkunlarının en doğru şekilde bilgiye ulaşmalarını sağlıyorlar.

Android Güncelleme Haberleri
Android alanından haberlere erişmek isteyen kişilere de web sitesi üzerinden hizmetler veriliyor. Android güncellemeleri, uygulamalar ve onlarca bilgiye site üzerinden rahatça ulaşabilirsiniz. Androide gelecek tüm güncellemeler ve daha sonrasında kazanılacak özelliklere de site üzerinde yer veriyorlar.

Dizi Önerileri
Geç Bunları sitesi, dizi önerileri de yapıyor ve dizi sever herkesin aradığı türden diziyi keşfetmesini sağlıyor. En yeni diziler ve filmlerin izleyicileriyle buluşmasını sağlıyor. Uzay konulu dizi ve filmleri keşfetmek isteyen kişiler içinde site üzerinde paylaşımlara yer veriliyor.

Oyun Tavsiyeleri
Oyun bağımlıları site üzerinden oyun tanıtımlarını da takip edebilirler. Site üzerinden bildirimleri aktif hale getirerek son paylaşımlara anlık olarak ulaşabilirsiniz. Tanıtımı yapılan oyunlardan kolayca haberdar olabilirsiniz. Ayrıca oyun güncellemeleri de site üzerinde aktif bir şekilde paylaşılıyor. Oyun indirimleri hakkında da fikir sahibi olabileceğin bir alan yaratıyorlar.
T
2 yıl
Silikon Hortum Nedir?
Özellikle PVC sektörü olmak üzere birçok kullanım alanına sahip malzemeye silikon hortum denilmektedir. Silikon hortumlarının birçok faydası olduğundan dolayı kullanım alanları da genişlemiştir. Günümüzde en çok gördüğümüzün alanların başında hiç kuşkusuz bahçe sulamalarında kullanılmasıdır. Silikon hortumlar kullanılan sektöre göre özellikleri değişmektedir. Bundan dolay ısıya dayanıklı silikon hortum bahçe sulamasından tutun endüstriyel alanlara kadar kendine kullanım yeri bulmuştur.

Önder Silikon firması müşterilerinin ihtiyaç duyduğu her türlü silikon hortum ve PVC ürünlerinin üretimini yaparak hizmet sunuyor. Gelişen teknoloji beraber her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarak silikon hortum çeşitleri ile sektörde öncü firma olmayı amaçlıyor.

Silikon Hortumunun Kullanım Alanları
Silikon hortumlar kullanım alanları insanların yaşamalarında yapmış olduğu işlerde kolaylık sağlayan bir üründür. Dayanıklı ve kullanım kolaylığı sağlayan yumuşak silikon hortum üretim oranı da yüksektir. İçerdiği silikon maddesinden dolayı her basınç ve kimyasal etkilere karşı dayanıklı yapıları bulunmaktadır. Silikon hortumun kullanım alanları gıda, sağlık, beyaz eşya, kozmetik, otomotiv, ambalaj, aydınlatma, ilaç, süt sağma ve sıvı dolum işletmeleri olmak üzere birçok alanlara sahiptir.
Bu kadar geniş kullanım alanlara sahip olmasının silikon hortumun iki temel özelliğinden kaynaklanmaktadır. Bu iki özellik ısı ve neme karşı daha çok dayanıklı olmasıdır. Bu özellikler sayesinde PVC ve plastik borulardan da daha dayanıklı ve esnek olmaktadır. Sanayi alanında kullanımı oldukça yaygın ve uzun bir kullanım süresi bulunmaktadır.
T
2 yıl
Kaliteli Kozmetik Ürünler: Vibesoo
Kozmetik sektörü en çok kazanç getiren ve talep gören sektörler arasında yer alıyor. Geniş bir alanı kapsayan kozmetik saç, vücut, cilt bakımında mucizeler yaratıyor. Kozmetik bakım ürünleri ile farklı bir görünüme sahip olunuyor. Kadın ve erkeklere yönelik kozmetik ürünleri satışı yapan firma ürünlerine internet adresi üzerinden erişim sağlanıyor. Online alış veriş olanağı sunulan sitede yer alan kozmetik ürünleri kullanarak farklılığınızı yansıtabilirsiniz.

Sitede Yer Alan Ürünler
Site kozmetik alanında üç ana başlık altında bakım ve güzellik ürünlerini sıralamaktadır. Bu ana başlıklar; makyaj ürünleri, cilt bakım ürünleri ve parfüm - deodorant ürünleri olarak belirlenmiştir. Site cilt bakım ürünleri besleyici, yenileyici ve sağlıklı ürünler olup her yaş için uygundur. Kadın ve erkek cilt bakım ürünlerinin tamamı her cilde uygun olup anti alerjenik testlerden geçmiştir.

Sitede yer alan ve kolayca sipariş edilen güzel kokulu vücut spreyi çeşitlerine erişebileceğiniz ana başlıklardan biri olan parfüm ve deodorant kısmında yer almaktadır. Parfüm ve deodorant kadar etkili olan vücut spreyi daha uzun süreli kullanıma uygun olmaktadır. Daha uygun fiyata satın alma imkanı da sunulan siteden vücut spreyi alabilir hem kendiniz için kullanabilir aynı zamanda sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Saç ve kaşların bakımı her zaman kozmetikte yer alan ana konulardan biri olmaktadır. Gür, bakımlı ve canlı saç ve kaşlara sahip olmak için site bakım ürünleri ana başlığında bu ürünleri bulabilirsiniz. Kaş waxı ile kaçlar daha dolgun ve dağılmadan gün boyu şekilli görünür. Site içerisinde yer alan ürünler kalitelidir.
T
3 yıl
YabancıGanyan: Yabancı Yarış Tahminleri
Web sitesi at yarışıyla ilgilenen kişilere hitap ediyor. Site yazarları tarafından hem yerli hem de yabancı yarış tahminleri yayınlanıyor. Böylelikle at yarışı oynamak isteyen kişiler tahminlerden yararlanarak kupon yapabiliyorlar. Bu sayede de amaçladıkları kazanma hedeflerine ulaşabiliyorlar.
Sayfada yarışlar günlük olarak yayınlanıyor ve at yarışı tutkunları her gün programları takip ederek bilgi edinebiliyorlar. Tahminleri öğrenmek isteyenler takip edecekleri at yarışı programları için hazırlanmış olan tahmin içeriklerini inceleyebiliyorlar.

Yabancı Ganyan At Yarışı Programları Neler?
Takipçileri için yabancı yarış tahmini veren siteler arasında bulunan Yabancı Ganyan sayesinde birden fazla at yarışı programının öğrenilmesi mümkün oluyor. Sayfada yer alan yabancı yarışlar bölümü sayesinde siteden zorluk yaşamadan bilgi almak mümkün oluyor. Kaliteli içerik ve tahminler sayesinde bilgi alınabilen at yarışı programları arasında ise şunlar yer alıyor; Doncaster, Sha Tin, Laurel Park, Newbury ve Belmont Park bulunuyor.

Yerli At Yarışı Tahminlerini Öğrenmek Mümkün Mü?
Web sitesi yabancı at yarışı tutkunlarına olduğu kadar yerli at yarışı tutkunları için de hizmet veriyor. Yerli yarışlar bölümünde yakın tarihte düzenlenecek yarışlara dair bilgiler paylaşılıyor. Ayrıca düzenlenecek yerli yarışlar için de tahmin yazıları sayfada yayınlanıyor. Bunun dışında yapılan başarılı tahminler için ayrılmış bir bölümde sitede yer alıyor. Bu sayede sayfanın tahmin başarısına bakılarak kupon doldurmak mümkün oluyor.
T
3 yıl
Kargomen: Kargo Şubelerini Hemen Bulun!
Farklı kargo firmalarının tüm işlemlerini tek bir noktada kolay bir şekilde bulabileceğiniz kargomen sitesi ile sayesinde farklı aramalar yapmadan dilediğiniz firmanın hizmetine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Gönderim yaptığınız ptt kargo takip işlemini kolaylıkla siteden gerçekleştirebilir ve kargonun nerede olduğunu kontrol edebilirsiniz. Tüm firmalara kolaylıkla ulaşabileceğiniz siteden yurtiçi kargo takip işlemlerini de hızlı bir şekilde sorgulayabilirsiniz.

Kargo Ücretini Kolayca Hesapla
Kargo gönderimi yapmadan önce ne kadar tutacağınız merak ediyorsanız öncelikli adresiniz kargomen olmalıdır. Tüm firmaların gönderim ücretlerini tek adresten kolayca öğrenebilir ve ona göre teslim edebilirsiniz. Kargo ücretini hesapladıktan sonra yaptığını gönderimi ptt kargo takip sistemi ile siteden takip edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz tüm firmalarda olduğu gibi yurtiçi kargo takip sistemine de aynı şekilde ulaşım imkanı bulabilirsiniz.

Kargo Şubelerini Hemen Bulun
Evinize en yakın kargo şubesini tıpkı ptt kargo takip işlemi gibi kolayca yapabilirsiniz. En çok aranan kargo firmalarından olan ve işlem olarak en çok yurtiçi kargo takip işleminin yapıldığı firmanın da tüm şubelerine adres ve telefon bilgisine kadar kolaylıkla kargomen sitesinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca yaşadığınız bölgede size en yakın olan kargo şubelerinin listesine ve adreslerine ulaşabilirsiniz.

Tüm Bilgiler Tek Bir Adreste
Gönderdiğiniz kargoyla ilgili tüm bilgilere kargomen sitesinde tek bir noktadan ulaşabilirsiniz. Sitede yapılan işlemlerin arasından ptt kargo takip işlemini kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca özel kargo firmalarının hepsinin işlem ekranlarına ulaşarak yurtiçi kargo takip gibi işlemleri tek bir adres üzerinden yorulmadan yapabilirsiniz.
T
3 yıl
Yeni Nesil Taşımacılık: Kaplanlar Nakliyat
Kaplanlar Nakliyat
Günümüzde pek çok nakliyat firması bulunuyor. Bunlardan bazıları işini çok iyi yaparken bazıları çok iyi yapmayabilir. Bu firmalardan birisi olan Kaplanlar Nakliyat, müşterisine özen gösteren kaliteli bir firma olarak yer almakta. Avcılar evden eve nakliyat gibi pek çok nakliye hizmetini bünyesinde bulunduran firmamızda tecrübeli personeller çalışıyor.
Nakliyat firmamızın sunduğu hizmetlerden birisi ev ve ofis taşımacılığı. Hem bireysel alanda hem de kurumsal alanda hizmet sunan Kaplanlar Nakliyat, müşterisinin her bir eşyasını özenle taşıyarak yeni binaya yerleştiriyor. Bir diğer hizmetimiz firma yük nakliyesi olmakta. Birçok firma yük nakliyesi ile uğraşabilir. Bu konuda da müşterilerimize en iyi desteği sunuyoruz.
 
İster Beylikdüzü evden eve nakliyat olsun ister farklı bir hizmet olsun her hizmette kaliteden ve profesyonellikten ödün vermiyoruz. Sunduğumuz bir diğer hizmet eşya depolama hizmeti olarak yer alıyor. Eğer evi taşımadan önce veya farklı sebeplerden dolayı eşya depolama hizmetine ihtiyacınız var ise bu hizmeti karşılıyoruz.
Neden Kaplanlar Nakliyat?
Firmamızın pek çok ayrıcalığı bulunuyor. Bunlardan birisi teknolojiden en iyi şekilde yararlanıyor oluşu. Örneğin firmamızın kullandığı teknolojilerden birisi asansörlü taşıma sistemi. Eğer müşterinin binası üst katlarda yer alıyor ise dışarıdan asansörlü bir şekilde taşıma büyük bir zaman tasarrufu demek. Büyükçekmece evden eve nakliyat olarak sunduğumuz bu hizmetin sağladığı bir diğer avantaj uzman ekibin bu işi yapıyor olması. Güler yüzlü, samimi bir dostluk içerisinde sunulan bu hizmet, kibar personellerimiz sayesinde müşteriyi memnun etmeyi başarıyor. Bunun yanı sıra bu konuda eğitim almış usta şoförler binadan binaya nakliyat işini özenle ve düzgün bir şekilde yapıyor. Sigortalı taşımacılık, geniş araç filosu ve ambalaj paketleme gibi daha birçok avantaj firmamızda müşteriler ile buluşuyor.
T
3 yıl
Çikolatanın adresi: Desen Çikolata
Çikolatalar günümüzün en önemli gıdalarından birisi olmakta. Pek çok kişi çikolata yiyerek kendini mutlu hissediyor, daha farklı damak tatlarına doğru ilerlemek istiyor. Çikolata sektörünün etkili isimlerinden birisi olan Desen Çikolata hakkında bilinmesi gereken birçok bilgi mevcut. Firmamız hakkında bilgi vermek gerekirse şirketimiz 2018 yılında İzmir’in Bornova ilçesinde 1.200 metrekarelik alan ile hizmetine başladı. Kurduğu fabrikada çeşit çeşit çikolata üreten bu yer, kısa sürede Türkiye'nin birçok bölgesine yayılarak tanınan bir marka haline geldi. Günümüzün en çok tercih edilen markalarından birisi olan firmamız, işini büyütmeye ve teknolojiyi kullanmaya devam ediyor.

Çikolatanın adresi: Desen Çikolata
Firmamızda siz değerli müşteriler için pek çok çikolata çeşidi bulunuyor. Bunlardan bazılarını söylemek gerekirse çakıl taşı çikolata, desenli çikolatalar, draje çikolata, parça çikolata ve baton çikolata olarak gösterilebilir. Web sitemizde sunduğumuz hizmet ile birlikte Türkiye’nin her yerine çikolata gönderiyoruz. Müşterilerimiz ister Türk Lirası ile ister euro veya dolar ile alışveriş yapabiliyor. Firmanın seçtikleri, çok satanlar ve yeni gelen ürünler gibi listeleri yer aldığı bu sitede kullanıcılar ürün seçmekte zorlanmayacak. Fıstık kreması gibi birçok ürünün bulunduğu sitemizde indirimlerin bulunduğu bir köşe de yer alıyor. Uygun fiyatlı ürünlerin yer aldığı bu sitede kullanıcılar alışveriş yaptığında bu indirimlerden faydalanarak daha uygun fiyata ürün alabiliyor olacak.
T
3 yıl
Reklam yapmak bizim işimiz!
Günümüzde reklamcılığın büyük bir önemi bulunuyor. Her bir firma reklam yapmak için çeşitli yollar deniyor, en iyi reklamı bulmaya çalışıyor. Reklam bulmak hem zaman alan bir iş hem de masrafı yükselten bir durum. Siz en iyisi işini bilen bir firma ile anlaşın. Firmamız, reklamcılıkta kendini geliştiren bir firma olarak yer alıyor. Hem fiziksel hem dijital baskı ile reklamcılığa adım atmış firmamızın pek çok hizmeti bulunuyor. Bu zamana kadar birçok müşterisini memnun eden firma, kendini geliştirmeye ve büyümeye devam ediyor.

Etkili reklam çalışmalarına kavuşun!
Firmanızın bu konuda pek çok hizmeti bulunuyor. Firmanın sunduğu hizmetlerden birisi tabela hizmeti olmakta. Etkili ve ilgi çekici tabelalara sahip olmak mümkün. Bunun yanı sıra firmamızın sunduğu hizmetler arasında kurumsal kimlik çalışması, imalat ve ürün hizmeti, sosyal medya çalışması, web tasarımı ve SEO çalışması, reklam danışmanlığı, araç kaplama ve grafik tasarım olmakta.
 
Firmamızın sizlere sunduğu birçok ayrıcalığı bulunuyor. Uzman reklam kadrosu ile birlikte çalışan şirketimiz, en uygun reklam fiyatlarını müşterilerine sunuyor. Led reklamların dahi sağlandığı bu yerde reklam kalitesi en üst düzeyde tutulmaya çalışılıyor, son teknolojilerden en iyi şekilde yararlanılıyor. Kaliteli bir şekilde işini yapan firmamız karmaşık reklam çözümlerinde dahi başarılı bir şekilde iş yapabiliyor. Hemen firmamızı tercih edin, hizmet almaya başlayın. 
T
3 yıl
BurnMedya ile beğeni satın al!
Günümüzde pek çok internet kullanıcısı sosyal medya kullanıyor. Sosyal medya, en çok kullanılan internet platformları arasında yer almakta. Sosyal medya kullanan bir kişi büyük sayfaları görünce kendisi de böyle bir şey yapmak isteyebilir. Beğeni satın al hizmetini kullanarak hızlı bir şekilde yükselmenin mümkün olduğu bir sosyal medya sayfasında kullanıcılar kendilerini ayakta tutabilir. Yeni bir sosyal medya sayfası açan kullanıcılar için veya sayfasını büyütmek için sunulan bu hizmetin amacı gönderideki beğeni sayısını arttırıp kullanıcının daha fazla etkileşim almasını sağlamak. Bu da sayfa sahibi için oldukça faydalı bir işlem olarak karşımıza çıkıyor.

Hizmetin sunduğu faydalar nelerdir?
Beğeni satın al hizmetini kullanmanın pek çok avantajı bulunuyor. Bunlardan birisi bu hizmet ile birlikte kullanıcının daha çok gönderi beğenisine sahip oluşu. Bir gönderinin beğeni sayısı yükselmeye başlayınca o gönderinin etkileşim oranında da bir artış görülüyor. Yaşanan bu artış ile birlikte sayfanın keşfette görülme ihtimali de yükseliyor.
Keşfete çıkmaya başlayan sayfa gönderisi daha fazla kullanıcıya erişiyor. Örneğin 100 beğeni alan bir kullanıcı yalnızca 100 beğeni değil keşfette gören kullanıcılar ile birlikte 100’ün üzerinde beğeni almış oluyor. Bu kullanıcılardan bazıları sayfayı takip ediyor ve sayfanın daha popüler olmasını sağlıyor. Özet geçmek gerekirse beğeni satın al hizmeti ile birlikte sayfayı hızlı bir şekilde büyütmek mümkün oluyor.
T
3 yıl
Hobin olsun, zamanın dolu dolu olsun!
Hobi, bir insanın keyifli zamanlar geçirmesini sağlayan bir şey. Her bir insan hobi sahibi olarak güzel zamanlar geçirebilir, boş zamanını daha iyi değerlendirebilir. Hobiler, mutluluğun anahtarıdır. Hobiler, insanların iş hayatlarında daha başarılı olmalarını sağlar. Kültür, sanat, eğitim, teknoloji veya bunun gibi herhangi bir alan olsun hobi sahibi olan bir kişi bu alanlarda kendini geliştirebiliyor ve daha başarılı bir kişi olabiliyor.
En trend hobiler bu sitede!
Evde yapılabilecek hobiler insanlar tarafından merak edilebilir. Evde boş zamanını en iyi şekilde değerlendirip güzel bir şekilde iş yapmak isteyenler için pek çok hobi seçeneği bulunuyor. Bu seçeneklere kolay bir şekilde ulaşmanın adresi Best Hobi. Bu site, insanlar için çeşitli hobi seçenekleri sunuyor, onların bu hobileri nasıl yapabileceği hakkında bilgi veriyor. İster spor olsun ister daha sakin bir hobi olsun burada kullanıcının kendisi için seçebileceği birçok alternatif var.
 
En trend hobiler sayfasının dahi bulunduğu web sitemizde kullanıcılar en çok tercih edilen hobileri öğrenebilir, bu hobilerden birini seçerek aynı ilgi alanına sahip insanlarla iletişime geçebilir. Bu da kişinin daha fazla bilgi sahibi olmasını sağlıyor. Web sitemiz, kullanıcıları için kullanıcı dostu bir arayüze sahip ve güzel bir anlatım stili ile birlikte insanları karşılıyor. Kullanıcılar hemen web sitemize girerek yeni ilgi alanlarına sahip olmaya başlayabilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.