S

Çavuş
17 Temmuz 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
99 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Iğdır
Iğdır merkez ve ilçeleri hakkında bilgisi olan üyelerden yardımcı olabilecek var mı
S
3 yıl
Boşluk
Hayatta ki saçmalıklar ve talihsizler yüzünden herşeye inancımı kaybettim bugün o kadar emek verdiğim kardeşimin de yks sınavında bok gibi bir sıralama yapması beni çok derinden sarstı ve üzdü.
Artık hiçbir fikrim yok hayat hakkında esen kalın, hoşçakalın
S
3 yıl
Dershaneler
Kardeşim seneye mezun olarak üniversite sınavına hazırlanacak, sizce dershaneye yazdırmalı miyim .Geçen yıl pandemiyi bahane eden dershaneler ne adam gibi birşey öğretti ne de konuları bitirebildi ama iş paraya gelince takır takır aldılar. Bu senede aynı senaryo olur mu boşa yazdirmayalim ,siz ne dersiniz
S
3 yıl
.
.
S
3 yıl
Ailem ve evlilik üstüne
Evet arkadaşlar yaş 29 memurum,ailemin maddi durumu iyi değil, bende sırf bu yüzden kpss ye çok çalışıp onların bulunduğu şehre atandım.Maksat onlara her konuda yardım edebilmek,maalesef babam ve annem bakamayacağı hâlde 3 çocuk yapmışlar yani 2 kardeşim daha var.Ben hayatımı kardeşlerimin okumasına adadım. Anne babamın düşünmediği şeyleri ben düşüne düşüne strese bile giriyorum.
Ve dün itibariyle de evlenmemeye karar verdim.Bunun en büyük sebebi ailemin ben evlendiğim zaman gireceği maddi sıkıntılar. Gelirleri iyi değil, kafa olarak zaten cahiller ebeveynlerim, bari tek çocuk olsaydım diyorum. Anlıyacağınız olan benim gençliğime oldu.Sevgililerim oldu ama belli zaman sonra maddi konular işin içine girince hepsi benden soğudu ve ayrıldı. Maaşımın %80 i aileme gidiyor.Napim kardeşlerime acıyorum.
Peki dostlar sizce evlenmeme kararım beni ilerde çok pişman eder mi ,sıkıntıya sokar mı,herkese teşekkürler iyi ki varsınız canlar
S
3 yıl
Ev almak şuan mantıklı mı sizce
Babam elimdeki paranın üstüne kredi çekip ev almaya zorluyor sizce ne yapmalıyım
S
3 yıl
Sizce problem ne
Kanser hastalığını atlattıktan sonra işime döndüm ama artık eskisi gibi tahammülüm kalmadı hiçbirşeye ne aileme ne işime, kaçıp gitmek isteği var hep aklımda hani ekonomik bi sıkıntı da yok ama ailem beni acayip bunaltıyor, zaten onların stresinden bu hastalıklar geldi başıma artık bavulumu toplayıp gitme zamanım geldi mi ,ailemle tüm ilişkimi noktalasam ve başka şehire gitsem nasıl olur yoksa bunlar beni gene hasta ederler
S
3 yıl
Seat leon DSG
Evet arkadaşlar 230 bin tl olan araç an itibariyle 289 bin tl oldu hayırlı olsun hedef 2023 ver mehteri
S
3 yıl
Kanser
Yaş 28 ,şu ana kadar çok değişik sıkıntılar çektim, ailevi sorunlar, maddi manevi problemler.Gene de hayatta dik durmaya çalıştım. Kardeşlerime baba olmaya çalıştım, sırf evlenmedim ki aileme daha iyi yardım edeyim diye.babam ve annem arasındaki bitmek bilmeyen kavgalar da cabası.
Tabi bu süre içinde çok stresli günler yaşadım. Ama kızkardeşlerim için sanki herşey yolundaymış gibi davrandım.İntihar etmeyi bile düşündüm uç noktalarda.
Arkadaşlar yaklaşık 3 haftadır tuvalette dışkılamada sıkıntılar yaşıyordum ve en sonunda doktora da gittim kolonoskopi felan işlemler yapıldı.Ve bugün öğrendim ki Bağırsak Kanseri olmuşum.
Siz siz olun benim gibi çok düşünmeyin, sıkıntılarınızı içinize atmayın he bide bana bol bol dua edin ,kendinize iyi bakın.
Bide bu hastalığa yakalanan var mı?
Edit:Bugün itibariyle telefonu artık elime almayacağım,durmadan hastalığa bakıyorum moralim daha kötü oluyor, inşaallah iyileşince tekrar buraya döneceğim kendinize iyi bakın, bana dua edin.
S
3 yıl
Türkiye
Bu ülkede çocuk yapmak sizce o çocuğa haksızlık olur mu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.