W

Çavuş
11 Haziran 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
geçen yıl
MERCEDES veya VOLVO
Merhaba Arkadaşlar,
Tüm Türkiye'de fark etmeksizin Mercedes E200 veya Volvo XC90 arıyorum. Tek şartım bayii çıkışlı olması fakat bulamıyorum eğer sizler yakın zamanda denk geldi iseniz bilgi verirseniz almak istiyorum.
W
3 yıl
165 Hz Monitörüm var ama 120 Hz alıyorum
Merhaba Arkadaşlar,

yeni monitör satın aldım.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B088WTPZP2/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Laptop kullanıyorum sadece HDMI çıkışı var ve HDMI ile bağladığımdan mıdır nedir bilmiyorum en fazla 120 HZ alabiliyorum.
Bunu düzeltmemin yada arttırmamın bir yolu var mıdır? GTX 1650 ekran kartı kullanıyorum.

saygılarımla.
W
3 yıl
İnternet Bağlatacak , Önerileriniz
Merhaba,

iş yerimizde sevdiğimiz bir abinin evi yeni ve fiber hat var daireye kadar.
Kendisinin durumu çok yok, çünkü ev aldığı için bütçesi çok yok. İnternet bağlatacak Türk Telekom önerdim ama fiyatları yüksek, gerçekten sorunsuz bir hizmet alacağı, limitsiz bir internet firması var mıdır? kotalı tarifiler 25 GB - 60 TL gibi rakamlar ama bu devirde kota mı kaldı? Bütçe olarak ve kalite olarak önerebileceğiniz var mıdır?

iyi çalışmalar.
W
3 yıl
Modem Değerlerimi Yorumlayabilecek Birisi Var Mı?
Merhaba Arkadaşlar,

TTNET 50 MBPS paketi kullanıyorum. Sizce alt paketlere geçsem değerlerim daha iyi olur mu?
Saha ekibi geldi evime ve arada bir değişen ping ve hız sorunumda bina içi tesisat ve ankastreyi hatalı buldu.
50'lik paket yerine 24-35'lik paketler bu iç tesisat için daha ideal ve stabil dedi. Siz ne diyorsunuz?

< Resime gitmek için tıklayın >


iyi çalışmalar.
W
3 yıl
Turkcell Süperonline VDSL Hakkında
Merhaba Arkadaşlar,

1 Yıldır TTNET kullanıcısıyım. Binaya kadar fiber, bina içi bakır kablo ( VDSL ) mevcut. TTNET 100 - Süperonline ise 85 MBPS kadar destekliyor dedi.
TTNET 11 ocakta taahhüt bitiyor. 1 Yılda 2 kez , hız düşümü ve ping artması sorunu yaşadım ve o aylardan birindeyiz şuan. Normal değerlerde tüm içerikler için 5 MS Ping ve 48-49 Mbps hız alıyordum. 12 Ocaktan sonra 150+ abartmıyorum ping ve 25-35 Mbps arası hız alıyorum. Yüzlerce kez arıza kaydı bıraktım. BTK şikayet açtım ama çözülmedi.
Sorun bina içindeymiş, fakat anlamadıkları nokta bu sürede, bina,modem, sokak, caddem hepsi aynı ne kırma,kazı,dökme yok neden şuan binama suç atıyorlar anlamadım.

Turkcell Süperonline 100 MBPS 129 TL kampanyasına geçmeyi düşünüyorum 1 yıl taahhüt ile, önerir misiniz? Kendileri port açtıklarını ve size özel kablo ile hizmet vereceğini ilettiler ne kadar doğru? İstanbul / Pendik / Ahmet Yesevi Mahallesinde ikame ediyorum. Oyun ve video çok izliyor, oynuyorum. Ping ve Hız herşeyim sizce bu durumu Turkcell çözer mi geçsem ping sorunumu düzeltirler mi? Kullanan arkadaşlar yada bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olunuz.

teşekkürler.
W
4 yıl
İSTANBULA YAKIN İL / İLÇE DENİZ TATİLİ
Merhaba Arkadaşlar
31 Temmuz ve 01 Ağustos tarihlerinde istanbula yakın denize girebileceğimiz. Temiz ve güzel beach,plaj öneriniz var mıdır?
Araç ile ulaşım sağlıyor olacağım. Önemli hususlar denizi,plajı temiz olması. Mangal yakabileceğimiz. Duşu ve tuvaleti olan beach ve plaj önerinizi bekliyorum.
Gidenlerin yorum yapacağı olursa daha memnun olurum.

teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.